De Kids doorgeefbox

In de week voor de vakantie ontving ik de Kids doorgeefbox. Een doos vol met cadeautjes en een initiatief van Charlotte van Aukjeswereld.nl. Ik haalde er drie dingen uit voor mijn dochter en stopte er nog meer leuke spullen in. Daarna gaat de doos weer verder naar een andere blogmama!

kidsdoorgeefbox2

Verrassing

Het was een feest om deze doos uit te pakken die vol met leuke spulletjes zat. We hebben alles er even uitgehaald gehaald en er een foto van gemaakt hoe wij de doos hebben ontvangen. In de doos zitten nieuwe en gebruikte spullen die er gewoon als nieuw uitzien geschikt voor een tweede leventje.

kidsdoorgeefbox3

Divers

Voor kleine jongens en meiden er zat van alles in. Wij hebben het Jip en Janneke boekje, het Nemo knuffeltje en een setje haarknipjes uitgezocht. De doos is inmiddels royaal bijgevuld, feestelijk ingepakt en een stukje groter onderweg naar Nienke van MoekeNijn.nl 😉 In totaal gaat de doos naar 9 verschillende adresjes en komt de doos daarna weer bij Charlotte terecht. Het idee bestaat al langer, zo zijn er ook beauty en kleding doorgeefboxen.

kidsdoorgeefbox1
Mijn dochter is blij met het Nemo knuffeltje.

Heb jij al eens een doorgeefbox ontvangen?

11 Comments

 • Reply Channa juli 16, 2016 at 6:31 am

  Ziet er erg leuk uit! Nog nooit aan meegedaan, wellicht in de toekomst.

 • Reply Ilse van Kreanimo juli 16, 2016 at 6:45 am

  Leuk zeg.
  Dat heb ik nog nooit gedaan. Zo een doorgeef box, wel secret santa.

  • Reply Nathalie juli 17, 2016 at 8:58 pm

   Dat ken ik dan weer niet haha.

 • Reply Batboy juli 16, 2016 at 6:55 am

  Erg leuk! Ik heb het wel eens voorbij zien komen, maar nog nooit ontvangen.

 • Reply MetMirjam juli 16, 2016 at 8:12 am

  Echt zo’n leuk idee! Ik blijf de box volgen 😉

 • Reply Charlotte juli 16, 2016 at 8:28 am

  Leuk! Ik ben benieuwd wat je terug hebt gestopt en wat Ninke ervan vindt! 🙂

  • Reply Nathalie juli 17, 2016 at 9:00 pm

   Ik ben ook erg benieuwd wat Nienke eruit haalt.

 • Reply Marguerita juli 16, 2016 at 11:13 am

  Wat leuk! Zitten mooie spulletjes in zeg. Schattig dat knuffeltje

  • Reply Nathalie juli 17, 2016 at 9:01 pm

   Ja Nemo is echt leuk! We willen de film van Dory ook nog eens gaan bekijken.

 • Reply Fleur juli 19, 2016 at 10:43 am

  Superleuk! Ik heb er nog niet aan mee gedaan, maar zou dat graag een keertje doen. Mocht deze box, nog een rondje maken, dan meld ik me graag aan

 • Leave a Reply