De Kids doorgeefbox

In de week voor de vakantie ontving ik de Kids doorgeefbox. Een doos vol met cadeautjes en een initiatief van Charlotte van Aukjeswereld.nl. Ik haalde er drie dingen uit voor mijn dochter en stopte er nog meer leuke spullen in. Daarna gaat de doos weer verder naar een andere blogmama!

kidsdoorgeefbox2

Verrassing

Het was een feest om deze doos uit te pakken die vol met leuke spulletjes zat. We hebben alles er even uitgehaald gehaald en er een foto van gemaakt hoe wij de doos hebben ontvangen. In de doos zitten nieuwe en gebruikte spullen die er gewoon als nieuw uitzien geschikt voor een tweede leventje.

kidsdoorgeefbox3

Divers

Voor kleine jongens en meiden er zat van alles in. Wij hebben het Jip en Janneke boekje, het Nemo knuffeltje en een setje haarknipjes uitgezocht. De doos is inmiddels royaal bijgevuld, feestelijk ingepakt en een stukje groter onderweg naar Nienke van MoekeNijn.nl 😉 In totaal gaat de doos naar 9 verschillende adresjes en komt de doos daarna weer bij Charlotte terecht. Het idee bestaat al langer, zo zijn er ook beauty en kleding doorgeefboxen.

kidsdoorgeefbox1
Mijn dochter is blij met het Nemo knuffeltje.

Heb jij al eens een doorgeefbox ontvangen?

11 thoughts on “De Kids doorgeefbox

Geef een reactie