KipKep Blijf-Sokjes: nooit meer sokjes kwijt!

Sokjes kwijt.. die kleine babysokjes verdwijnen namelijk overal! Je kindje trapt ze uit, trekt ze uit of ze verdwijnen op andere plekken. Een herkenbaar probleem voor vele ouders. KipKep introduceert een nieuw innovatief product: de Blijf-Sokjes! Heerlijke zachte, hippe sokjes met speciaal ontwikkelde ‘blijf-zones’ waardoor de sokjes goed blijven zitten aan actieve babyvoetjes. Wij hebben ze uitgetest!

kipkepa

Over de Blijf-Sokjes

Het geheim van de blijf-sokjes zijn de unieke en speciaal ontwikkelde blijfzones. Twee slimme, ingebreide, elastische bandjes die zorgen voor een perfecte pasvorm waardoor de sokjes comfortabel dragen en goed blijven zitten. Hierdoor wordt het een stuk moeilijker voor de baby’s om de sokjes uit te schoppen! Ze zijn hip, praktisch en leuk!

Blijf-Sokjes zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s en daarom verkrijgbaar in 1 maat, geschikt van 4 – 12 maanden!

De sokjes zijn verkrijgbaar in 7 verschillende designs en kosten € 5,95 per paar.

Over KipKep

KipKep is een jong Nederlands bedrijf dat gerund wordt door twee moeders. Zij bedenken, ontwerpen en produceren producten die het leven met kleinere kinderen gemakkelijker en comfortabeler maken. KipKep staat voor kwaliteit, design, kleur, mode, milieu, techniek en innovatie.

Meer informatie vind je op www.kipkep.com

kipkep

kipkep1

Review KipKep Blijf-Sokjes

Wij hebben voor de wit-grijze sokjes uitgekozen maar eigenlijk zijn alle kleurtjes wel leuk en vrolijk! De sokjes zijn geschikt voor baby’s van 4-12 maanden. Mijn dochter is inmiddels 16 maanden maar is klein voor haar leeftijd. Haar kledingmaat is 74/80 en van schoentjes draagt ze maat 19. Lopen doet ze nog niet. Qua maat sokken lijkt mij de aanbevolen maat ook reëel, en daar zou ik ook vanuit gaan als je de sokjes aan wilt schaffen. Als je deze sokjes wilt aanschaffen als je kindje 1+ is dan zou dat ook denk ik tot schoenmaat 19/20 kunnen.

Wij zijn al heel wat sokjes kwijtgeraakt. Ze verdwijnen tijdens het wassen, het spelen, overal! Ze trapt en trekt haar sokjes vaak uit. De KipKep Blijf-Sokjes zijn niet goedkoop, ze kosten € 5,95 per paar. Maar als ik telkens nieuwe sokjes moet kopen omdat ze verloren gaan ben ik volgens mij nog duurder uit dan als ik hier de hele serie van aanschaf en ze niet kwijtraken. Het zijn ook prachtige design sokjes. Vanwege de prijs zijn de sokjes ook prima geschikt om als kraamcadeau te geven.

De sokjes hebben een fijne pasvorm en zitten nog prima aan de voetjes. Je kunt de bovenzijde lang dragen als kousjes of omslaan. De blijf-zones doen mij een beetje denken aan mijn sportsokken met die ribbeltjes. Dat zit natuurlijk prettig en zorgt ervoor dat de sokken niet te los zitten. Mijn dochter heeft de sokjes al meerdere dagen gedragen en heeft ze tot nu toe nog niet zelf uitgetrokken, terwijl ze er normaal een sport van maakt om elke dag haar sokjes, maillot en zelfs haar broek uit te trekken haha.

Wij zijn er tevreden over, wat ik jammer vindt is dat de sokjes maar in 1 maat verkrijgbaar zijn. Als dezelfde sokjes in maat 12-18 maand op de markt zouden zijn zou ik er meteen een hele reeks van kopen. En wellicht anti-slip sokjes.

Hieronder nog een paar leuke sfeerfoto’s van mijn dochter met de blijf-sokjes.

 

minimaki1

minimaki

minimaki2

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

Kennen jullie de Blijf-Sokjes al?

9 thoughts on “KipKep Blijf-Sokjes: nooit meer sokjes kwijt!

Geef een reactie