Kleuren op woensdag: Bugs Bunny

What’s up Doc?! Kennen jullie Bugs Bunny nog? Bugs Bunny komt binnenkort terug op tv met een nieuwe serie bij Boomerang. Voor jullie kinderen heb ik een leuke kleurplaat om uit te printen en in te kleuren.

EP6THEGRIMRABBIT_Still01_a967085c

Vanaf 23 april kan het hele gezin iedere zaterdag en zondag om 11:25 uur genieten van de hilarische, heldhaftige en ondeugende avonturen van Bugs Bunny. Je favoriete knaagdier Bugs krijgt het in de nieuwe serie BUGS – A Looney Tunes Production van Warner Bros. Animation niet alleen aan de stok met bekende types als Yosemite Sam en Wile E. Coyote, hij trotseert ook nieuwe tegenstanders. Zo moet hij onder andere zijn voorraad wortels redden van een klein meisje die alle wortels aan haar pony wil geven en komt Bugs’s eigen gemaakte reuze sneeuwpop tot leven. Zijn oude vrienden Porky en Bigfoot zijn terug en we zien de vriendschap met eekhoorn Squeaks verder opbloeien. Squeaks is zo mogelijk nog ondeugender dan Bugs Bunny; hij brengt de vrienden steeds opnieuw in de problemen.

Activity-sheet_Bugs-puntjes

Logo Boomerang

Veel plezier met kleuren! Trots op het kunstwerk? Deel het op de Social Media en tag @Volgmama er in of plaats het op de Facebookpagina van Volgmama. Dan kan iedereen deze bewonderen.


3 thoughts on “Kleuren op woensdag: Bugs Bunny

Geef een reactie