Een Le Chic winterjas scoren in de uitverkoop?

Het is volop sale. De kinderbijslag is binnen en het is koud brr. Ik ben gek op het merk Le Chic, alleen als ik daar wat van koop is mijn portomonee zo leeg. Nu was ik opzoek naar winterjasjes in de sale en kwam ik een leuke winterjas van Le Chic tegen voor maar € 19,95! Helaas nog verkrijgbaar in 1 maat en die maat zijn we bijna uit dus misschien hebben jullie wat aan deze tip.

Het blauwe Le Chic winterjasje wat mijn dochter aan heeft op de foto’s hadden we in het najaar geleend van een pr bureau voor een fotoshoot. Het jasje is echt goed warm, de rits gaat soepel en er zit een afneembare bontkraag aan.

lechic10

Deze winterjas is ook te koop in fuchsia, roze, navy, zwart en olijfkleur. Het is een wat langer modelletje die over de billen valt. Dit vind ik zelf erg prettig bij winterjassen, ook voor mijzelf omdat het warmer is dan een kort jasje. Geen blote ruggetjes en buiken dus als je even moet bukken. Deze winterjas valt goed op maat en ik hou het nog even in de gaten want ik zou zelf ook graag zo’n jasje in de uitverkoop willen scoren voor de volgende winter.

Le chic - winterjas - laarzen - bunnies - volgmama
Laarsjes van Bunnies

Ik ben dus helemaal verliefd geworden op dit jasje wat mijn dochter hierboven draagt. Mocht je hem ergens in de sale in maat 92 of 98 tegenkomen, geef mij dan even een hint 😉

687758_pb_01

75 % korting !!

Voor de snelle beslisser want hij is vast bijna uitverkocht. Deze winterjas van Le Chic scoor jij voor jouw prinsesje voor maar € 19,95! Helaas alleen nog maar in maat 86 verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van dit merk? Koop jij wel eens een winterjas op de gok voor het volgende winterseizoen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “Een Le Chic winterjas scoren in de uitverkoop?

  1. Ik heb deze kleur nog nooit gezien. Ik heb hem in het donker blauw. Meteen gekocht toen het binnenkwam. Geweldig jasje. Ik heb hem wel toen nog twee maten groter gekocht. Ze vallen best smal. Aangezien er ook nog een trui onder aan moet kunnen. Achteraf ook maar goed. Ze is zins september weer twee maten gegroeid.

Geef een reactie