Lente outfit geshopt bij Sans Online – OOTD

Heerlijk deze zonnige temperaturen. De winterjas kan de zolder weer op en de voorjaarsgarderobe kan bijgevuld worden. Ik bestelde voor nog geen negentig euro een compleet nieuwe outfit voor de lente bij Sans Online, mijn favo webshop op gebied van dameskleding. Wat ik allemaal heb gescoord show ik natuurlijk graag aan jullie.

Mijn kledingkast had ik een tijdje geleden al deels een detox beurt gegeven. Daarom heb ik nu ook weer ruimte voor iets nieuws. Mijn spijkerjasje van vorig jaar paste niet meer en dat vond ik erg jammer. Dit was ook het eerste item waar ik naar opzoek ging. Je kunt een spijkerjasje echt met alles combineren en daarom mag deze musthave niet ontbreken. Ook vond ik in dezelfde webshop een leuk jurkje en schoenen om het outfit compleet te maken. Kijk je mee naar mijn shopsels?

Schoenen van Only

Deze witte schoenen van Only zitten heeeerlijk! Ik had al eens eerder schoenen van dit merk gekocht en de maten vallen precies zoals het hoort. De schoenen lopen fijn en ze zijn erg mooi. Weg met die Ugg’s en hallo zomerschoenen! Voor €24,99 zijn ze nog betaalbaar ook. Ze zijn van stof met een gehaakt motiefje en wit is normaal heel besmettelijk voor vuil, maar ik denk dat je de schoenen (in een waszakje) best op een handwasprogramma kunt wassen als ze vies zijn.

sans-online

Jurkje van Vero Moda

Ik ben echt een jurkjesmens! Zo’n  4 á 5 dagen in de week draag ik jurkjes of rokjes. Dat is gewoon helemaal mijn ding. Ik heb ook maar 3 lange broeken in mijn kast liggen. Een jurk of rok zit gewoon fijner. Dit jurkje van Vero Moda kan casual gedragen worden, maar het is ook een leuk jurkje voor een feestje. Persoonlijk zou ik het jurkje dan combineren met een paar pumps en een bolero-jasje. Mijn ervaring met Vero Moda is, dat de kleding meestal een maatje kleiner uitvalt. Daarom bestelde ik een maatje groter en dat past prima.

sans-online

Spijkerjasje van Vero Moda

Joehoe! Een spijkerjasje uitzoeken ging wat minder snel. Bij Sans Online verkopen ze heel wat spijkerjassen en ook leuke zomerjassen trouwens. De vorige jaren had ik een donker jasje en nu ging ik voor een lichtere kleur. Het jasje heeft stretch en daarom staat het niet zo stijf. Ik ben heel blij met deze keus en zal het jasje deze lente en zomer veel gaan dragen.

sans-online

Wat vinden jullie van mijn outfit? En hebben jullie een favo kledingstuk?

7 thoughts on “Lente outfit geshopt bij Sans Online – OOTD

  1. Mooie outfit voor de aankomende zomer! Ik vind je schoenen van Only heel mooi. Hier worden witte schoenen ook altijd snel vuil. Ik maak ze schoon met een nagelborsteltje en allesreiniger, maar schoenen van stof zijn inderdaad wat lastiger.

Geef een reactie