De leukste Belgische mamabloggers die je niet wilt missen

Nederland heeft een paar honderd Nederlandse mamabloggers. Wist je dat er ook hele coole Belgische mamabloggers zijn? Een aantal mamablogs van België volg ik al een tijd lang en vandaag deel ik de top 5 leukste mamabloggers van onze zuidelijke buren.

1 Sofie van MamaABC

Sofie volg ik al heel lang. Ik bezoek haar blog regelmatig. Sofie is een drukke thuisblijfmama met haar blog, eigen webshop, man én 5 kinderen. De onderwerpen op MamaABC zijn opvoeden, autisme, uitstapjes en reizen, spelen en speelgoed, me-time voor mama en veel meer. Wij worden al blij bij het zien van haar introfilmpje.

Update 2023: Deze site is niet meer actief

2 Nathalie van Unicorns&Fairytales

Mijn Belgische naamgenoot met haar blog Unicorns&Fairytales is ook zeker de moeite waard om te volgen. Nathalie heeft twee zoontjes die ze in hippe kleding steekt en ze deelt de mooiste musthaves voor kinderen en in huis. Bekijk ook even haar prachtige foto’s op Instagram, wat en mooie feed! Hier won ze tevens een prijs mee op de Mom Blog Awards 2017.

https://www.instagram.com/p/Bc2xRtEFcDL/?taken-by=unicorns_and_fairytales

3 Lobke van LeukeWereld

Lobke heeft 3 schattige kinderen en is erg creatief. Op haar mamablog vind je allerlei onderwerpen zodat er voor ieder wat wils iets te lezen is. Ook heeft ze al meerdere boeken uitgebracht en schrijft ze voor andere sites. Neem eens een kijkje op LeukeWereld.

Update 2023: Helaas is deze site niet meer actief.

4 Joke van MamaNaturelli

MamaNaturelli goes green! Joke richt zich veel op de ‘groene’ mama’s en mama’s to be. Op haar blog lees je veel (vegetarische) recepten, zwangerschap, borstvoeding, eco baby, dragen,wasbaar luieren,samen slapen en Rapley.

5 Nele van MamaExpert

Nele schrijft leuke blogs over allerlei onderwerpen met een vleugje humor. De blogs met persoonlijke verhalen en uitstapjes vind ik het leukst om te lezen. Haar blogs op MamaExpert lezen heerlijk weg en elk jaar organiseert zij de Mom Blog Awards.

Volgen jullie deze Belgische mamablogs al? Welke Belgische mamabloggers raden jullie nog meer aan?

*De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

6 thoughts on “De leukste Belgische mamabloggers die je niet wilt missen

  1. Wat lief dat je ze in het zonnetje zet! Alleen Joke en Lobke kende ik nog niet. Zelf volg ik ook Mamavantweeblog. Al twijfel ik nu even of ze wel Belgisch is. Raar, hoe kom ik daar nu bij? Afijn, zal wel aan de chaos van deze (te) drukke maand liggen 😉

Geef een reactie