Lofff-feestjurk-korting

Lofff; met deze mooie jurk is het elke dag een feestje!

Lofff is een echt meisje-meisje kledingmerk en heeft de leukste en sierlijke feestjurken voor bruidsmeisjes, voor een doop, verjaardag of elk ander feestje. Bij Mini & More kun je jurkjes van Lofff met veel korting shoppen. Wij hebben al aangekondigd dat we iets te vieren hebben en omdat wij erg in de feeststemming zijn, verloten we 25 euro shoptegoed onder één van onze lezers. Kijk je eerst even mee naar deze prachtige feestjurk van Lofff?

Mini & More is echt één van mijn favoriete webshops waar je merkkleding met korting kunt kopen. Een outletstore met de vorige collecties merkkleding met kortingen oplopend van 50 tot 80 procent. Zo heb ik al een voorraadje met jurken van Lofff geshopt die mijn dochter komende winter zullen passen. Niet alleen feestjurken maar ook jurken die leuk zijn om op een ‘normale’ dag te dragen. Al zou mijn dochter af en toe best in een feestjurk naar school mogen, want elke dag is een feestje, en het is zonde om een jurk eenmalig te dragen op een feest, en dat die daarna in de kast blijft hangen. 😉

feestjurk-lofff-korting

Van Mini & More kreeg ik deze bloemenjurk van Lofff. Met de bolero (en eventueel een legging) die we al hadden is de jurk ook in het najaar of in het voorjaar te dragen als het buiten iets frisser is. Het jurkje valt een maatje groter uit (of is langer door te dragen) zoals ik van het merk Lofff gewend ben. Ik heb daarom voor maat 98 gekozen terwijl mijn dochter ook al enkele kledingstukken in maat 104 draagt.

Toen mijn dochter het jurkje zag wilde ze het meteen aan. “Mama, wat een mooie prinsessenjurk voor mij” is het eerste wat ze zei. Ze was echt heel blij toen ze de jurk zag en de kaartjes moesten er meteen af.

lofff-limited-edition-jurk

Het bovenstukje is gemaakt uit 95% viscose en 5% elastaan waardoor het aan- en uitkleden een stuk makkelijker gaat. De schouderbandjes zijn niet verstelbaar. Het onderste stuk is gemaakt uit 100% katoen en bestaat uit 2 lagen. Doordat de jurk een gedrapeerde look heeft met veel stof, oogt de jurk van onderen wijder en voller. Een jurk waarin je dochter kan zwieren en dansen.

De stof is erg mooi, voelt stevig aan en de Lofff jurk heeft mooie details zoals het lint waar je zelf een strik in kunt leggen, de zilveren stippen en roze rozen op de jurk. De bloemenknop op het bovenstukje zit met een speld bevestigt. Deze kun je er eventueel afhalen. Wij laten hem erop! De jurk valt echt supermooi en mijn dochter vind dit de mooiste jurk uit haar garderobe. Dat zegt wel wat.

lofff-feestjurk-winactie-mamablog

Win 25 euro shoptegoed voor Mini & More outlet kindermerkkleding

Winactie 1 van de winweek is 25 euro shoptegoed voor Mini & More. Hier verkopen ze onder andere kindermerkleding met korting van de merken Nais, Quapi, Lofff, Dirkje, Retour, FunkyXS, Legends22 en meer.

Voor 25 euro kun je best een aantal leuke kledingstukken scoren bij Mini & More. Om kans te maken op het shoptegoed zou ik graag willen weten welk kledingstuk zeker in jouw winkelmandje zal komen als jij het shoptegoed zou winnen. Laat je reactie en/of linkje hieronder of op onze Facebookpagina achter en vertel je vriendinnen over onze actie.

De winnaar van het shoptegoed maken we bekend op 23 september aanstaande. Veel succes!

Daan Moerland gefeliciteerd.

41 thoughts on “Lofff; met deze mooie jurk is het elke dag een feestje!

 1. Wat staat dat setje haar leuk, je kunt zien dat ze er happy mee is.
  Mijn dochter kan ook heel erg blij worden van mooie nieuwe kleren. Het liefst draagt ze een jurk.
  Daar hebben ze er bij Mini & More veel van dus we zouden zeker slagen.
  Mocht ik het shoptegoed winnen, dan mag ze van mij zelf een jurk uitkiezen. Mijn favoriet heb ik al gezien (Love Station 22 Inge dark grey pink) maar de keuze is dan aan haar.

 2. Hallo, wat een superleuke actie dit!
  Ik zie allemaal leuke dingen! Maar deze zou ik sowieso willen kopen: Quapi jurk Gillian lollipop dots.
  Wij hebben samen 7 kids, dus kleding komt altijd van pas. Maar onze jongste is een meisje (de helft van een tweeling, andere helft is een jongen), en zij heeft altijd nieuwe spulletjes nodig, omdat boven haar 3 jongens zitten, waar de kleding nog wel eens doorschuift. De tweeling is bijna jarig, dus een gave jurk voor hun grote feest (2 jaar) zou fantastisch zijn! ik ga duimen! Dank voor de kans!

 3. Wow, wat leuk en goedkoop.
  Hier maak ik mijn kleindochter heel blij mee.
  Ik ga voor:
  QUAPI jurk Karen 2 True each Day Happiness en de QUAPI Legging Kenzi 2 Sweet (Special Edition)
  IK volg op Bloglovin en doe graag mee.

 4. Oh my god, mijn leven was zoveel makkelijker toen ik deze website nog niet kende, nu gaat er namelijk geen minuut voorbij zonder dat ik denk aan al die leuke betaalbare jurkjes die ik er heb gezien. Ik doe iedereen graag mee en zou sowieso deze jurk bestellen:
  1717194, Kleding Meisje, Quapi jurk Geranium lollipop dots, 86-92

 5. Oh woooww wat een leuke actie is dit zeg !!! Ik kende Mini & more outlet eigenlijk niet maar heb flink zitten neuzen op de site en wat staat daar veel leuks op voor vooral leuke prijsjes 🙂 Ik vind dit echt te schattig voor mijn meiden ! https://www.miniandmore.nl/p-1a/ & https://www.miniandmore.nl/p-1a/ allebei in maatje 128. En dan kan ik op de site nog neuzen naar een leuk zwart rokje. Een nep leer zou helemaal vet zijn hahahh.

Geef een reactie