lucardi zilver lieveheersbeestje kindersieraden

Lucardi zilveren kindersieraden met lieveheersbeestjes

Sentiment! Vroeger toen ik zelf nog een klein meisje was, had ik zilveren kindersieraden met kleine lieveheersbeestjes erop. Als het goed is moet er bij mijn ouders thuis ook nog zo’n ring liggen. Laatst zag ik soortgelijke sieraden bij Lucardi en wist meteen dat ik ze wilde hebben voor mijn eigen meisje. Het staat haar geweldig en deze klassieke sieraden matchen goed bij één van de twee feestjurken die ze tijdens de kerst zal dragen.

Als ik de stad in ga om te shoppen, ga ik ook graag even naar binnen bij Lucardi Juwelier in Oldenzaal. Deze Lucardi vestiging is het dichtst bij voor mij en zit in het overdekte winkelcentrum De Driehoek, tegenover de Hema. Ik kocht bij deze Lucardi ook het eerste zilveren babyarmbandje voor mijn dochter waar we haar naam in hebben laten graveren. Inmiddels is deze al te klein en daarom bewaren we de armband in een doosje voor later. Ze was toen nog maar een paar maanden oud toen wij haar het armbandje gaven en het stond haar zo schattig. Nu is ze dol op sieraden, wat dat betreft is ze echt een meisje-meisje.

lucardi-lieveheersbeestjes-peuter

Omdat ik vroeger ook zulke kindersieraden had, is het voor mij weer een beetje sentiment. En daarom vind ik juist zo ontzettend leuk om dit aan mijn dochter te geven. Ze is heel blij met de sieraden en ziet eruit als een echte diva in de dop. Het maakt ook dit outfit compleet die ze op één van de kerstvieringen aan krijgt. Het andere kerstoutfit heeft een andere kleur en daar draagt ze een ander armbandje bij.

lucardi-ring-zilver-en-bedelarmband-lieveheersbeestje

Uit de lieveheersbeestjes sieradencollectie kun je een ring, bedelarmband, ketting en oorbellen kopen. Mocht je lieveheersbeestjes niet zo leuk vinden, dan heeft Lucardi ook kindersieraden met bijvoorbeeld vlindertjes, paarden, hartjes of strikjes. Kindersieraden zijn natuurlijk niet alleen leuk om te kopen, maar ook om cadeau te geven of te krijgen.

Om er helemaal een (kerst)feestje van te maken krijg je nu bij Lucardi een leuke beer cadeau als je voor minimaal € 14,99 aan kindersieraden besteedt zolang de voorraad strekt.

Dragen jullie sieraden? En ben jij wel eens bij Lucardi geweest?

*Dit blog bevat een opgestuurd product. Voor meer informatie zie de disclaimer.

3 thoughts on “Lucardi zilveren kindersieraden met lieveheersbeestjes

  1. Schat-tig! Het doet mij aan vroeger denken. Inderdaad was mijn eerste ringetje volgens mij met een lieveheersbeestje. Staat haar schattig! Ik heb zelf ook – alweer een tijd terug – een samenwerking met Lucardi gehad. Een prachtig kettinkje. Erg tevreden over en blij mee. Zelf ga ik in de stad ook weleens in hun filiaal kijken. Prijstechnisch net wat interessanter dan een Siebel (al heb ik daar ook allerlei mooie sieraden van. In de loop der jaren gekregen van H.).

Geef een reactie