Maak je eigen pretecho’s met de Babywatcher

Een van de dingen waar ik in alle zwangerschappen het meest naar uit keek was een pretecho! Ongeacht wat het geslacht zou worden waren wij te nieuwsgierig en wilden we het graag weten. Wij hebben deze echo’s bij een echobureau laten maken maar nu kwam ik op internet tegen dat je het zelf ook kunt doen, thuis of ergens anders. Namelijk met de Babywatcher! Durf jij het aan?

Support_visual_04

Babywatcher Ultrasound

Met Babywatcher kunnen toekomstige moeders zelf, gewoon thuis, hun ongeboren kindje(s) bekijken tijdens de zwangerschap. Zwangere vrouwen kunnen, wanneer ze zelf willen, pretecho’s nemen van hun kind en foto’s en films daarvan delen op social media. Klinkt leuk toch?

De Babywatcher is volkomen veilig en sluit je aan op je eigen PC of laptop. Maximaal drie keer per dag kun je 10 minuten per sessie naar je ongeboren baby kijken. Het is puur als pretecho beschouwd en niet medisch. Daarvoor ga je immers naar de gynaecoloog of verloskundige. Ook als je het geslacht van je kindje wilt weten kun je dit beter aan een professional over laten. De Babywatcher is puur voor de fun!

Hoe werkt het verder?

Als je de Babywatcher hebt gehuurd kun je al snel aan de slag door middel van onderstaande stappen.

  •  Log in op My Babywatcher en download de software in jouw account. (voor Windows 7, 8 en 10).
  •  Start de installatie op jouw computer en doorloop de installatie stappen.
  •  Start het User Dashboard, login met jouw Babywatcher account, bekijk de demo en start met het maken van de eerste scans!

Mocht je kindje er niet goed voor liggen wat natuurlijk eens kan voorkomen kun je het op een later tijdstip nog eens proberen.

Zou ik het zelf durven?

Zelf heb ik redelijk goede ervaringen met de Angelsound doptone, dus waarom niet de Babywatcher ultrasound uitproberen? Ik heb hierbij gemengde gevoelens. Met het gebruik van de Angelsound doptone was ik af en toe best onzeker als ik het hartje niet kon vinden. Die onzekerheid komt misschien ook omdat bij mij drie zwangerschappen verkeerd zijn afgelopen. Daarom twijfel ik of ik de Babywatcher zou gebruiken. Straks zie ik iets raars en maak ik mezelf helemaal druk om niets. Ik laat het denk ik aan een ander over.

Toch als mijn zwangerschappen goed waren verlopen zou ik dit nieuwe product waarschijnlijk wel willen uitproberen. Een bekende van mij is op dit moment zwanger en misschien voelt zij zich meer aangesproken om dit thuis uit te proberen, mocht zij enthousiast genoeg zijn dan komt er een review van de Babywatcher op Volgmama 😉

Keyvisual_Babywatcher_02(1)

De Babywatcher kun je vanaf € 75,- per week huren via www.mybabywatcher.com of via retail- en babyzaken.

Zou jij zelf je eigen pretecho’s durven te maken?

 

8 thoughts on “Maak je eigen pretecho’s met de Babywatcher

  1. Ik vind het wel leuk dat het bestaat. Maar heb ook nog wel vraagtekens. Vanwaar drie keer op een dag? En van dat geld kun je iedere week een pretecho door een professional laten maken. Lijkt me ook wel genoeg, haha.

Geef een reactie