Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 2 juli (gesloten)

Op zaterdag 2 juli 2016 brengt Monster Jam® de spannendste motorsport show ter wereld naar De Kuip in Rotterdam. Sterren van de show zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks! Deze machines van bijna 4 meter en ruim 4500 kilo racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De kleurrijke, levensgrote machines zullen zeker het hart van jong en oud veroveren. Beleef de adembenemende races, onvoorstelbare stunts en extreme acts met de hele familie!

Mijn jongens zijn gek op op alles met wielen, vooral op deze scheurende Monster Jam trucks! Ze kunnen wel 100 keer dezelfde filmpjes kijken en de trucs nadoen met speelgoed auto’s maar wat is er leuker om dit straks in het echt van dichtbij te mogen zien. Hun droom komt uit! En misschien ook wel de droom van jou of jouw kinderen want ik mag zelfs iemand blij maken met 4 tickets voor de show!

Grave Digger -Save
© Feld Entertainment

 

Na het fantastische succes van Monster Jam in Nederland in de afgelopen 10 jaar wilde Feld Motor Sports® het evenement in 2016 nog groter en spectaculairder maken. Stadion De Kuip in Rotterdam is gekozen als de perfecte arena voor deze ongelofelijke show…zonder dak .. the sky is the limit!

Sterren van Monster Jam zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks.
Deze trucks zijn ongeveer 3,65 meter lang en 3,65 meter breed, hebben wielen met een doorsnede van 1,67 meter, wegen tenminste 4.500 kilogram en worden stuk-voor-stuk speciaal met de hand vervaardigd.

Scooby-Doo
© Feld Entertainment

 

Race1
© Feld Entertainment

 

Iedere Monster Jam Truck is uniek, ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. Monster Jam Trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk en kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Jam Truck kan
sprongen maken tot zo’n 40 meter ver (dat is een afstand van meer dan 14 auto’s naast elkaar) en tot zo’n 11 meter hoog. De trucks racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels.

De Monster Jam®Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Kijk voor meer informatie op www.MonsterJam.nl

Om alvast in de sfeer te komen kun je hier een kleurplaat uitprinten en hieronder een filmpje bekijken! Have fun 😉

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ADt2aq3jrIc[/embedyt]

Wij gaan naar deze ontzettend gave show en doen daar natuurlijk een verslag over! Kleine tip voor als je met kinderen gaat neem oordopjes voor ze mee, bij de Action kosten ze maar een paar Euro.

Winactie (gesloten)

Zijn jullie gek op Monster Jam trucks en wil jij kans maken op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 2 juli? Doe dan mee met deze onwijs te gekke winactie en laat hieronder of op Facebook een bericht achter en vermeld dat je mee wilt doen.

We waarderen het enorm als je onder het bericht op de Facebookpagina van Volgmama een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt op 20 april een bericht!

winnaarmonsterjam

Fleur, gefeliciteerd jij wint de kaarten voor Monster Jam! Stuur je mij een mailtje?

20 thoughts on “Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 2 juli (gesloten)

 1. Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
  Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n 2 zoontjes gaan genieten,
  Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien,
  Racen over caravans, zandhopen en ook wel bussen misschien.
  Enorme trucks scheuren en rammen,
  Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang,
  En de chauffeurs totaal niet bang.
  Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer !
  Wheelies maken en een hoop lawaai,
  Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven,
  Geweldig Volgmama, dat jullie hiervoor kaarten weggeven!
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 2. Jaaa o man, man wat zou ik mijn jongens hier blij mee maken. Sinds ze tijdens onze reis door Amerika ( in 2011, 7 maand lang) een doos vol monster trucks kregen zijn ze helemaal gek op Monster trucks.

 3. Hier zou ik dolgraag met mijn kleine stoere vent van 4 heen gaan. Hij heeft bijna alle modellen als Hothweels al, en Blaze moet ook elke dag op televisie 🙂 Daarnaast is hij vanaf 1,5 al gek van alles met wielen er onder, tegenwoordig helemaal als de botsen en slopen ?
  Ik weet zeker dat hij met deze kaartjes ook zijn beste vriendje mee wil nemen. En papa vindt het uiteraard ook geen straf om te gaan ?

 4. Sem zag toevallig de reclame gisteren op tv en smeekte me zowat of hij er heen mocht. Pluspunt is dat het ook nog eens in het stadion word gehouden van zijn favoriete voetbalclub, Feyenoord. Dus ja, we willen heeeel graag meedoen met deze actie! En op FB volg ik je al 😉

 5. Zo gaaf dat ze naar Rotterdam komen. Lekker op fietsafstand naartoe met mijn zoon. Voorheen gingen we altijd naar Gelredome. Vorig jaar was er geen show tot teleurstelling van zoonlief. Lijkt ons tof in de Kuip in open lucht te bekijken. Hopelijk maken we kans en ik ga duimen.

Geef een reactie