Onze ervaring met de magische fotomok

Een Magische Mok. De naam zegt het natuurlijk al en met deze mok kan iedereen toveren! We hebben thuis een kast vol bekers en mokken maar deze is het het allermooist en origineelst van allemaal. Na de goocheltruc word er hier thuis nog net niet om gevochten wie er uit deze mok mag drinken.

Op de website www.prachtigkado.nl kun je echt hele leuke mokken bedrukken met je eigen foto’s en teksten. Ik ben zelf nog nooit op dit idee gekomen en vind het vrij uniek. Ik heb een foto van mijn kinderen gekozen omdat ik mijn man hiermee wilde verassen. Hij heeft mij namelijk zo verwend voor Valentijnsdag dat ik hem nog wat schuldig was 😉

Een cadeau voor elke gelegenheid

De mok word snel geleverd wat een voordeel is als je nog snel opzoek bent naar een origineel cadeau. Geef een persoonlijke mok met een foto van de baby of het geboortekaartje erop als kraamcadeau, als doop- of communiegeschenk. Of bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, op Moederdag of Vaderdag.

Magische Mok
Magische Mok: Een persoonlijke mok met foto, logo of tekst

Toveren doe je zo

De mok zelf is zwart. Jouw uitgekozen foto, logo of tekst verschijnt wanneer je heet water, koffie of een andere warme drank inschenkt. Als de mok weer leeg is word deze weer zwart. Dit kun je natuurlijk oneindig herhalen. De mok is geschikt om met de hand af te wassen. De mok is nu in de aanbieding voor 9,95 wel betaal je er nog 5,95 aan verzendkosten bij maar dan heb je zeker een uniek cadeau!

Ik heb ook een filmpje gemaakt van de Magische Mok zodat jullie kunnen zien hoe leuk het is. Bekijk het filmpje hieronder of op mijn YouTube kanaal.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=M1SL7qyaFLY[/embedyt]

*Voor dit blog heb een product ontvangen.

Laten jullie wel eens producten met een foto bedrukken?

7 thoughts on “Onze ervaring met de magische fotomok

Geef een reactie