Mama en dochter armbandensetje, prachtjuweeltjes van KAYA Sieraden!

Zo moeder zo dochter! Sinds kort hebben wij dezelfde armbandjes van KAYA Sieraden en ze zijn prachtig! ‘De liefde tussen moeder en dochter is voor altijd’ staat er op de bijgeleverde kaart. Een mooie tekst die ik vertaald heb in het Engels op de foto hieronder die mijn oudste zoon van ons heeft gemaakt.

daughter

Cadeautje

De verpakking is al een feestje want de armbandjes zaten beide mooi verpakt in roze satijnen zakjes met een wenskaart in een mooie enveloppe. Bij de sieraden zitten ook verpakte zilverpoetsdoekjes om ze mooi te houden. De sieraden zijn leuk om cadeau te geven of om te krijgen.

kaya3

KAYA Sieraden

KAYA maakt luxe zilveren baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer sieraden voor iedereen als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie of verjaardag. KAYA Sieraden heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.

Van KAYA sieraden mocht ik iets uitzoeken en ik koos voor deze leuke moeder – dochter armbandenset met de naam Flower Power! Deze zijn onder andere bekend van KEK Mama!

kaya2

Meten is weten

De armbandjes zijn op maat als setje te bestellen. Zorg dus dat je een meetlint of touwtje hebt om de polsmaat bij jezelf en je kindje op te meten. Er zit aan elk kinder en baby armbandje een verlengkettinkje van 3 cm zodat je kindje er nog circa twee jaar extra plezier aan heeft!

Tip bij kleine kinderen: mocht je kindje haar arm niet stil willen houden kun je het ook voorzichtig opmeten als ze slaapt.

kaya4

Review

Zoals ik al aangaf is meten weten. De armbandjes zitten prima en sluiten goed! Met de glanzende witte pareltjes, het hartje en het bloemetje ziet het er heel feestelijk uit. Ze vallen goed op en we hebben er al veel leuke reacties op gekregen van familie en vrienden waar we laatst een verjaardagsfeestje hadden. Wij zullen deze moeder dochter armbandjes dan ook alleen dragen op speciale gelegenheden zoals feestjes, verjaardag, een bruiloft of voor op de feestdagen!

Note: kinderen onder 3 jaar moeten de armband altijd onder toezicht dragen. Doe de armbandjes af als ze gaan spelen, in bad of naar bed gaan.

Deze armbanden set van KAYA Sieraden kost € 33,90 en je hier bestellen. Tegen meerprijs kun je zelfs armbandjes erbij bestellen als je meerdere dochters hebt of misschien wil oma er ook wel één? Dan heb je een setje voor 3 generaties!

kaya1

Wat vind jij van deze matchende sieraden? Zou jij zelf ook zoiets willen hebben voor jou en je kindje?

10 thoughts on “Mama en dochter armbandensetje, prachtjuweeltjes van KAYA Sieraden!

  1. Prachtig armbandjes en superleuk dat matching moeder en dochter dan wordt echt persoonlijk.

    Leuk dat je zoon de foto heeft gemaakt. Mijn zoon helpt ook graag met foto`s maken. Handig hé!

Geef een reactie