Inspiratie | Carnaval kostuums voor meisjes

Naar aanleiding van een carnavalsartikel over babykostuums en jongenskostuums heb ik nu als inspiratie vijf meisjeskostuums bij elkaar gezocht. Erg leuk om in een webwinkel rond te snuffelen en ideeën op te doen. Hieronder laat ik mijn vijf favorieten zien. Verkleden is zo leuk!

C48211_225_01Op nummer 1 staat natuurlijk een Elsa kostuum van Frozen. Deze prinses is het helemaal onder de jonge meisjes. Vorig jaar waren er bij mijn zoon in de klas veel Elsa en Anna prinsesjes. Er zijn verschillende Elsa en Anna kostuums. Deze is in 4 verschillende maten verkrijgbaar en kost 29,95! Weet je, ik heb deze film zelf nog helemaal niet eens gezien. Word tijd haha.

ca Kennen jullie deze dame nog? Dit is Pebbles van de Flintstones. Deze set bestaat uit de jurk en een bot voor in je haar. Dit pakje is voor meisjes van 4-6 jaar en kost 39,95.

32029Bestel gelijk een knots mee om het Flintstone plaatje compleet te maken.

hello%20kitty%20jurkjeEen combinatie van een Lieve heersbeestje en Hello Kitty. Ik vind hem erg schattig! Voor meisjes van 1 tot en met 10 jaar in verschillende maten. Prijs 22,50.

miniMinnie mouse is ook leuk. Disney heeft zulke leuke karakters. Het is echt iets magisch. Minnie mouse verkleedsetje is in de maten 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. Prijs is 13,95!

pirToch een dochter met een wat stoerder karakter? Een meisje kan ook goed piraat zijn, dit leuke pakje kost ook maar 13,95 in de maten 4-6 jaar 7-9 jaar en 10-12 jaar.

Al deze pakjes hierboven zijn te koop bij www.partypakjes.nl

 

Hoe gaan jullie dochters dit jaar verkleed met carnaval?

2 thoughts on “Inspiratie | Carnaval kostuums voor meisjes

Geef een reactie