Met de superhelden mee op avontuur in Marvel Universe LIVE! 2016

marvel1
© Marvel 2016

Met twee Spidermannen en een Wolverine  op de achterbank reden we gisteren naar de Rotterdam Ahoy om naar Marvel Universe LIVE! te kijken. We hebben wegens de files het eerste deel van de show gemist maar het was de lange autorit alsnog waard. Wat een fantastisch leuke en indrukwekkende show!

Het verhaal

Het verhaal is gebaseerd op de strijd om de Cosmic Cube, de bron van ultieme macht en een van de meest gevreesde en begeerde schatten in het Marvel Universum. De Cosmic Cube is in stukken geslagen door de Machtige Thor, om te voorkomen dat het in verkeerde handen valt. Om Loki, de kwaadaardige broer van Thor te verslaan, moeten de grootste Marvel Superhelden in teams gaan samenwerken. Samen reizen ze de hele wereld over om alle stukken weer te bemachtigen en dit gaat niet zonder slag of stoot.

marvel universe live - volgmama
Amerika, van onze favoriete scenes uit de voorstelling!

De show

Ontzettend jammer natuurlijk dat we het eerste deel van de show hebben moeten missen door het verkeershinder maar als we net voor de pauze aankomen mochten we onze tickets inwisselen voor een upgrade van de zitplaatsen. Zo zouden we eerst tweede rang zitten ergens bovenin maar nu kregen we onze plaatsen vrij vooraan en bijna in het midden. Erg fijn want zo konden we alles goed zien.

Hoewel ik kleine kinderen met gehoorbeschermers op hun hoofd zag vonden we het geluid goed te doen. Wij hebben ze van de zomer zelf aangeschaft toen we naar Monsterjam gingen, ook zo’n geweldige show van Feldt Entertainment. Omdat we aan de late kant waren hebben we ze door het haastten in de auto laten liggen maar de geluidssterkte viel gelukkig mee!

marvel universe - spidermankostuum - kijken - volgmama
Vol spanning de show kijken..

De show was erg spannend. Er was veel aandacht besteed aan de special effecten zoals laserstralen, decor, vuur, vuurwerk, stunts en dergelijke. Mijn jongste twee kinderen konden het verhaal niet volgen maar vonden het erg leuk en hebben zich goed vermaakt en vonden het alsnog erg spannend. De show duurt in totaal twee uur met een kwartiertje pauze. Eten en drinken kost natuurlijk iets meer als gewend maar dat is natuurlijk te verwachten bij dit soort voorstellingen. Tijdens de pauze werden er allerlei lichtjes en andere merchandise producten verkochten aan het publiek.

marveluniverse3

Mijn jongens vonden het jammer toen de show ten einde was. Wat hebben we onwijs genoten van alle actie!

De shows zijn er vandaag nog op 12 en zondag 13 november. Op beide dagen zijn er twee voorstellingen. Kijk voor meer info op www.MarvelUniverseLive.nl

2 thoughts on “Met de superhelden mee op avontuur in Marvel Universe LIVE! 2016

Geef een reactie