Met Makii op reis door Italië

makii - kleurplaat - verpakking Volgmama

Ciao Ciao! Vandaag maken we met Makii een reisje door Italië. Het land van de pizza’s, pasta’s en ijs! Al zijn we er nog nooit geweest, met de leuke Makii turbo grote kleurplaat en het paspoort leren we Italië op een speelse manier beter kennen. Kijk je mee?

makki - pizza - Volgmama
Dat zit wel snor 😉 Picobello!

Kennen jullie Makii al?

Ik had er al eens over gelezen dat Makii de leukste turbo kleurplaten had. Dat wilden we natuurlijk graag eens met eigen ogen bekijken. Er werd ons een turbo kleurplaat opgestuurd en welke variant dat wisten we pas toen we de post openmaakte. Wij ontvingen de kleurplaat Italië. Andere thema kleurplaten zijn bijvoorbeeld: Stad, Jungle, Museum, Nederland, Frankrijk, Spanje en Amerika. De landen kleurplaten hebben een afmeting van 48 x 69 cm en de overige kleurplaten 91,4 x 150 cm. Naast de turbo kleurplaten kun je van Makii ook muurstickers, art prints, wenskaarten en muurschilderijen kopen.

“Makii is opgericht door Idris van Heffen en Mielo Pouwer, twee illustratoren uit Rotterdam. Makii maakt duurzame prints voor kinderen en met hun kleurrijke ontwerpen en vrolijke karakters laat Makii kinderen grootse avonturen beleven!”

 

makki - pizza - kleuren - volgmama
Helemaal in Italiaanse stemming!
Makki - Grote Turbo Kleurplaat - Volgmama
Potloden, stiften, verf, glitterpennen, stickers, we maken er iets moois van 🙂

Wat vonden wij van deze turbo grote kleurplaat?

Dat kan ik natuurlijk beter vragen aan mijn testpanel 😉 De kleurplaat word in een envelop verzonden, superhandig want dan hoef je niet speciaal thuis te blijven! Toen we de verpakking zagen konden de kinderen niet geloven dat er zo’n grote turbo kleurplaat in verstopt zat. Je vouwt hem makkelijk uit en als je wilt pauzeren vouw je hem via dezelfde vouwen weer makkelijk op. Het was een grote verrassing dat we de Italië kleurplaat ontvingen. We hadden nog pizza dus die deden we eerst in de oven. Uitvouwen maar en kleuren. Met plaksnorren van de Action die we al in huis hadden en het Makii Italië paspoort voelden ze zich echt even als een italiaan. Mama mia, pizzeria!

De kinderen zijn een uurtje zoet geweest met kleuren en daarna wilden ze iets anders doen. De kleurplaat is nog niet klaar dus we gaan daar zeker nog mee verder. Wil je de vooruitgang en het eindresultaat zien? Dan moet je Volgmama zeker even op Instagram volgen.

In de envelop zat er naast een turbo grote kleurplaat ook een mini-paspoort. Hier staan korte verhaaltjes in om (voor) te lezen, knutseltips een recept voor pastasaus. Alles helemaal passend bij de thema van de kleurplaat. De kinderen vonden de verhaaltjes erg leuk en als we de kleurplaat klaar hebben gaan we opzoek naar de spullen om een masker te knutselen. Makii we het zelf!

Op vakantie of een staycation? Met de Makii turbo kleurplaten heb je veel plezier. Je koopt al een Makii turbo kleurplaat vanaf € 5,95 op www.makii.nl

*Dit blog bevat een opstuurd product. Voor meer info zie de disclaimer.

Kleuren jullie kinderen graag?

4 thoughts on “Met Makii op reis door Italië

Geef een reactie