Een kerstcadeautje voor alle baby’s

milestonesvolgmama

Mijn eerste kerst. Een mijlpaal voor alle baby’s. Speciaal voor de baby’s heb ik een leuk kerstcadeautje! Namelijk deze leuke kaart van Milestone. Je kunt hem zelf hier uitprinten en gebruiken voor je kindje. Tinou Le Joly Sénoville heeft deze mooie kaart geïllustreerd. Ze is ook bekend van haar werk voor het tijdschrift Flow en Gemma Broekhuis heeft de Milestone Cards bedacht.

milestonescards

Ken jij de Milestone kaarten al?

Met de vrolijke kaarten van Milestone kun je belangrijke momenten in je zwangerschap en de eerste jaren van je kinderen op een originele en leuke manier vast leggen. Ik vindt het een superleuk idee!

Er zijn ook kaartensets met Nijntje thema. Op de Minicards kun je de eerste woordjes en quotes noteren. Heel handig, ik zeg vaak dit moeten we opschrijven en uiteindelijk word het vergeten. Als je die kaartjes hebt dan kun je ze hiervoor leuk gebruiken! De datum van de happenings kun je op elk kaartje noteren.

Als de Kerstman stiekem meeleest… de Mini en de Junior Cards staan op ons verlanglijstje 😉

De kaarten worden over de hele wereld verkocht, online en in de winkels. Kijk even op Milestonecards waar je ze kunt kopen.

milestone

Wat vinden jullie van de Milestone Cards?

 

Geef een reactie