minimalistische-mamasieraden

Minimalistische mamasieraden; subtiele en persoonlijke sieraden voor moeders

Minimalistische mamasieraden of moedersieraden zijn leuke cadeaus om voor een geboorte of voor de feestdagen te geven. Lux & Luz is een leuke Nederlandse webshop met een mooie collectie minimalistische, mama & boho sieraden die je ook naar smaak kunt personaliseren. Ik ben wel echt een meisje-meisje die dol is op leuke sieraden. En gepersonaliseerde sieraden zijn helemaal cool!

Samen met Nathalie hebben we de website bekeken en daar werd ik al heel vrolijk van. Mooie minimalistische sieraden waar je ook nog eens je eigen draai aan kunt geven. Ik mocht 2 initiaal armbandjes met satijnkoord uitzoeken van Lux & Luz. Je kunt echt alle kleuren van de regenboog kiezen als bandje. Gelukkig wist ik al snel welke kleuren het moesten worden.

Minimalistische mamasieraden met een betekenis

lux-luz pakketjeIk wordt altijd erg blij van pakketjes. Zo kwam ik afgelopen week thuis en op het aanrecht lag het pakketje voor mij klaar. Een heel mooi naturel ecologisch & duurzaam doosje met een handgeschreven kaartje. Super nieuwsgierig maak ik het doosje open en daar zie ik de twee hele leuke armbandjes die ik had uitgezocht, 1 armbandje is Jade groen met 1 initiaal “J” (mijn dochter heet Jade, ik heb dus een zwak voor de kleur Jade) en 1 armbandje is bubblegumroze met 2 initialen “JR”. De armbandjes zijn ongeveer 2mm dik en middels de verschuifbare knoopjes heel makkelijk aan te passen naar de maat van je pols. Leuk detail, de initialen worden er met de hand ingeslagen, dus geen machinaal product wat ze kant en klaar hebben liggen. De disks hebben een doorsnee van 0,8 cm en bestaan voor 100% uit Gold Filled materiaal.

Gold Filled, wat is dat nu precies?

Gold Filled wat is dat vroeg ik mij af. Gelukkig leggen ze dat op hun site heel duidelijk uit.
Wat zijn de voordelen van Gold Filled;
– Vervaagt & verkleurt niet
– Draagbaar als je een allergie voor metaal hebt
– Je kunt er mee douchen/zwemmen
– Makkelijk schoon te houden, met een zachte vochtige doek maak je het makkelijk
schoon en behoud je de glans.

Duurzame sieraden

Gold Filled is een laagje 18K goud. En ik dacht direct aan Gold Plated, dat is het dus niet. Bij Gold Filled moet minimaal 1/20 van het totale sieraad goud zijn. Daarnaast is door het bindingsproces de dikke laag goud op een andere en betere manier gehecht aan het metaal. Deze manier is vrij zeldzaam in Europa, je ziet over het algemeen heel veel Gold Plated. Gold Filled is dus een heel fijn alternatief voor massief gouden sieraden. Dezelfde levensduur als massief goud maar dan een stuk goedkoper!

Korting voor een minimalistisch mamasieraad van Lux & Luz

Juist omdat ze zo fijn geprijsd zijn vond ik dit een leuk item als cadeautip voor de feestdagen,
lifetime sieraden waar je een persoonlijke twist aan kunt geven. Op de website van Lux & Luz vind je niet alleen minimalistische mamasieraden maar ook leuke armbandjes, kettingen & oorbellen en die je naar eigen smaak kunt samen stellen en personaliseren.
Ben je net zo enthousiast als ik dan hebben we ook nog iets leuks. Je krijgt namelijk 20% korting met de speciale kortingscode VOLGMAMA20. Deze kortingscode is geldig (tot 27 oktober 2018) in de gehele webshop, dus neem snel een kijkje op de website.

Draag jij wel eens minimalistische sieraden? En kende je deze webshop al?

15 thoughts on “Minimalistische mamasieraden; subtiele en persoonlijke sieraden voor moeders

Geef een reactie