Drks Armbanden Mama Dochter Review

Moeder en dochter cadeau inspiratie

“De liefde tussen een moeder en dochter is voor altijd”, staat sierlijk gedrukt in de twee sieradendoosjes van DRKS, welke ik heb gekregen. Daarin zitten goudkleurige armbandjes met twee geschakelde hartjes, in twee verschillende maten. Een voor mij als mama en een voor mijn dochter. Zo kunnen wij samen lekker twinnen en shinen bij feestelijke gelegenheden! Ben je opzoek naar leuke moeder dochter armbanden of andere cadeau inspiratie voor jezelf en jouw moeder of dochter? In dit blogartikel delen wij vijf leuke cadeau tips!

Moeder & dochter cadeau tip 1: armbanden om mee te twinnen

Twinnen met kleding is leuk tot een bepaalde leeftijd, denk ik. Zo hebben wij al een paar zomerjurkjes van Skurk versleten en tegenwoordig kun je met Ipanema’s ook leuk twinnen. Mijn eigen moeder heeft een andere kledingsmaak dan ik, en dat wordt twinnen met kleding een heel ander verhaal. Het is dan meer voor de hand liggend om opzoek te gaan naar leuke moeder & dochter armbanden of -sieraden waar je ook tof mee kunt twinnen! Goed nieuws… de moeder dochter armbanden van DRKS zijn in verschillende maten verkrijgbaar; variërend van kindermaat tot armbanden voor volwassenen. Ook leuk voor bijvoorbeeld drie generaties; moeder, dochter en oma.

Drks Moeder Dochter Armbandjes Twinnen

Mijn vijfjarige dochter zocht deze goudkleurige armbanden uit bij DRKS. Een soort vriendschapsarmbandjes voor moeder en dochter. Ze zijn er ook in zilverkleur. De armbandjes zijn nikkelvrij en gemaakt van verguld stainless steel.

Wat echt heel leuk is, is dat je in de sieradendoosjes ook een persoonlijke boodschap kunt zetten. Bijvoorbeeld: Voor mijn lieve Jette, omdat je je zwemdiploma hebt gehaald! of Lieve oma, ik wens u hele fijne feestdagen. -x-

Moeder & dochter cadeau tip 2: samen shoppen in een andere stad

Wat ik altijd erg leuk vond, is shoppen in een andere stad of omgeving. Ik kocht wel eens goedkope treinkaartjes (bij een Kruidvat of AH actie) en dan prikten we willekeurig een bestemming, vaak een grote stad. Samen koopjes jagen, kleren passen en lunchen. Zo gezellig! Nu tijdens de corona pandemie is dat natuurlijk geen goed idee, maar wel eentje om te onthouden voor betere tijden.

Moeder Dochter cadeaus tips

Moeder & dochter cadeau tip 3: plan een high tea op locatie of thuis

Theetijd! Even tijd voor twee. Samen kletsen en genieten van allerlei hapjes en onbeperkt thee. Je kunt hiervoor een arrangement boeken op locatie (restaurant, hotel, broodjeszaken…) maar er zijn vaak ook afhaalboxen te bestellen.

Moeder & dochter cadeau tip 4: relaxarrangement voor twee bij een Spa

Voor Moederdag zijn er vaak speciale aanbiedingen bij de Spa. Hierbij zit vaak een duo schoonheidsbehandeling, een lunch en gebruik van wellness faciliteiten. Heerlijk ontspannen samen!

Moeder & dochter cadeau tip 5: een duo fotoshoot

Al eens gedacht aan een duo fotoshoot voor jullie twee? Een moeder dochter fotoshoot kan in de natuur of in een studio plaatsvinden en dat mag best lekker gek met sjaaltjes of fotoprops. Heb je nog een hoop lol ook en een tastbare herinnering (de foto’s) voor later.

Geef een reactie