Hightea voor moederdag organiseren

Verras je moeder met een Moederdag ontbijt of high tea

Moederdag is dé dag om jouw moeder goed in het zonnetje te zetten. Wat is er dan leuker dan jouw moeder te verrassen? Je kan de dag goed beginnen door een Moederdag ontbijt te geven. Liever iets in de middag doen? Ga dan voor een lekkere high tea. Een bosje bloemen of lekkere bubbels erbij en we weten zeker dat je moeder geniet!

Geef een ontbijt

Houdt je moeder van lekkere ontbijtjes? Verras haar dan met een uitgebreid Moederdag ontbijt. Samen ontbijten is niet alleen supergezellig, het geeft ook nog eens energie. Het Moederdag ontbijt kan je makkelijk en snel laten bezorgen. Ideaal voor als je geen vroege vogel bent, je hoeft namelijk niet vroeg je bed uit om het ontbijt klaar te maken. Dit heerlijke Moederdag ontbijt bestaat uit drie broodjes, één croissant en luxe bonbons. Je kunt de broodjes beleggen met carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, boter, jam en nutella. Maak je lekkere broodje af met bijgeleverde sla, komkommer, tomaat en mosterd-dille dressing. Dit geheel in combinatie met een heerlijke verse jus. Geniet samen met je moeder en begin de dag goed!

luxe ontbijt moederdag voor mama

Geef een high tea

Hoe heerlijk is het om samen met je moeder een high tea te doen. Verras je moeder met een lekkere Moederdag high tea. Je hebt keuze uit een high tea met bubbels en/of bloemen of zonder. Deze heerlijke uitgebreide high tea bevat een klein wit broodje met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin, een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje en 3 zakjes pickwick thee. Na de high tea nog even na borrelen? Bestel dan de high tea inclusief een flesje bubbels. Wil je liever een high tea bestellen bij je moeders favoriete restaurant? Bekijk het aanbod in High Tea locaties op HighTea.nl. Of je nu kiest voor een high tea op locatie of thuis, er zit zeker weten een high tea tussen die bij jullie smaak past!

High Tea Cadeaubon

Twijfel je tussen de locaties of wil je liever samen met je moeder een high tea plannen? Verras haar dan met een High Tea Cadeaubon. Je hebt keuze uit veel high tea locaties in een stad naar keuze. Ook biedt iedere locatie weer een ander soort high tea aan. Zo heb je altijd een high tea dat perfect bij de smaak van jou en je moeder past. Haal de high tea af of geniet op locatie.

Waarom bestellen?

Bestellen is niet alleen makkelijk en snel, je bent ook nog gegarandeerd van een heerlijke maaltijd. Zo wordt jouw bestelling bezorgd door lokale cateraars of favoriete locatie. Daarnaast heb je ook de keuze om heerlijk te genieten op locatie. Ga er samen met je moeder lekker tussen uit of geniet thuis, in de tuin of in het park van een heerlijk ontbijt of high tea!

Geef een reactie