My Fairy Garden; elfentuintjes voor kinderen

fairy5

Vroeger maakten anderen mij wel eens wijs dat er kabouters in het bos woonden. Samen gingen we op zoek naar de kabouters maar we konden ze niet vinden. In deze mooie bloempot van My Fairy Garden woont een elfje en ze heet Blossom. Samen hebben we haar balkon versierd tot een mooi elfjesparadijs!

De My Fairy gardens bestaan al een tijdje maar zijn sinds kort in de Benelux te koop. My Fairy Garden is verkrijgbaar in drie producten: De Fairy Garden, de Fairy Flowerpot en de Lilypad Gardens. Bij alle drie de My Fairy Garden sets zitten figuurtjes zoals elfjes, kikkers en bloemen. Ook zijn zaadjes bijgesloten, zodat je direct aan de slag kunt. De verschillende sets geven kinderen de mogelijkheid om hun fantasie de vrije loop te laten en geeft ze tegelijkertijd de kans om hun eigen plantjes tot leven te brengen en te verzorgen, binnen en/of buiten.

Blossom - My Fairy Garden - Volgmama
Bij de Flowerpot behoort dit schattige elfje Blossom

My Fairy Garden Flowerpot

Wij ontvingen de My Fairy Garden Flowerpot om uit te proberen. De collectie wordt eigenlijk aanbevolen voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Je kunt er natuurlijk meteen een plantje inzetten om er mee te spelen maar leuker is om zelf een plantje te laten groeien met de bijgeleverde zaadjes. Dit hebben wij ook gedaan. Het stimuleert kinderen om buiten te spelen en de natuur te ontdekken, respecteren en verzorgen. Tegelijkertijd stimuleert My Fairy Garden fantasie, creativiteit en knutselen.

Om het tuintje nog persoonlijker te maken hebben wij zelf de knutselkast opengetrokken en een er lieveheersbeestjes, lint, bloemetjes, knijpertjes en stokjes gevonden voor nog méér speelplezier! (Dit alles zit dus niet bij de Flowerpot inbegrepen).

Mijn dochter is dan nog wel geen 4 jaar maar ze speelt er graag mee. Deurtje open en dicht doen, elfje erin en eruit, elfje erboven op. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen natuurlijk zelf hun fantasie in de vrije loop gooien en er leuke verhalen bij verzinnen wat nog veel leuker is. 🙂

Fairy - My Fairy Garden - Spelen - Volgmama
Dochterlief speelt er graag mee

Volg de avonturen van My Fairy Garden

Meer inspiratie voor het creëren van je eigen sprookjestuin vind je op de My Fairy Garden Facebook pagina, op Instagram, Pinterest en op het officiële My Fairy Garden blog. Hier vind je niet alleen goede inspiratie en leuke tips, maar kan je ook volgen wat voor magische tuintjes andere My Fairy Garden fans hebben gecreëerd.

De advies verkoopprijs voor de Fairy Flowerpot is €14,99, de Fairy Garden €19,99 en voor de Lilypad Gardens €29,99. Deze sets zijn onder andere te koop op Bol.com

Fairy1

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

Wat vinden jullie van de My Fairy Gardens?

9 thoughts on “My Fairy Garden; elfentuintjes voor kinderen

Geef een reactie