my little pony, de film, winactie

My Little Pony, win 2 kaarten voor de film en een leuke goodie (gesloten)

My Little Pony de Film draait vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscopen. De bekendste pony’s van tv beleven een spectaculair avontuur om Equestria te redden. Ben of ken jij iemand die ook groot fan van My Little Pony is? Dan mag je deze film absoluut niet missen.

Wie kent My Little Pony niet? Ik had vroeger zelf ook enkele paardjes van My Little Pony en nu geef ik ze door aan mijn eigen dochter. Ze bedenkt zelf haar eigen verhalen met de pony’s, zo grappig soms. Erg leuk dat My Little Pony nog steeds zo populair blijft!

Nieuwe speelgoedcollectie My Little Pony
Nieuwe speelgoedcollectie My Little Pony

Afgelopen maand hebben wij tijdens een leuk bloggersevent bij Hasbro al de nieuwe speelgoedcollectie van My Little Pony kunnen bewonderen die bij de nieuwe film hoort. Van onderwaterkasteel tot een zwemmende My Little Pony. Die laatste kun je overigens winnen inclusief twee tickets voor de film!

Over de My Little Pony Film

In My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip. Bekijk hieronder de Nederlandse trailer van de nieuwe film.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=27gyQzD-FJg[/embedyt]

Win 2 tickets voor My Little Pony de Film en een leuke goodie!

In My Little Pony: de Film duiken de populaire pony’s voor het eerst de onderwaterwereld Seaquestria in. Speciaal voor deze film is er nieuw speelgoed uitgebracht waaronder deze zwemmende Pinkie Pie. Pinkie Pie mag daarom mee in bad en haar staart geeft licht!

my-little-pony-winactie-2017

Bij My Little Pony draait natuurlijk alles om vriendschap. Daarom mag ik iemand van jullie blij maken met de zwemmende Pinkie Pie en twee tickets voor de My Little Pony Film.

Laat hieronder of op Facebook een berichtje achter voor wie je deze leuke prijs wilt winnen en tag een vriend of vriendin die dit wellicht ook leuk zou vinden.

Like wel even onze Facebookpagina want daar maken we op 15 oktober de winnaar bekend. Het delen van de winactie is niet verplicht maar word wel gewaardeerd.

Manuela Vaneker, jij hebt deze prijs gewonnen!

Bewaren

Bewaren

19 thoughts on “My Little Pony, win 2 kaarten voor de film en een leuke goodie (gesloten)

  1. Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva♡ ze is helemaal fan van mylittlepony! Volgende week ga ik met haar naar me de bioscoop,voor het eerst voor haar!dus ik ben benieuwd hoe ze het vind,ik ga duimen voor de zwemmende Pinkie Pie ? groetjes Mama Marijke en Dochter Ylva?

  2. Oh ik doe zo graag mee voor een heel lief klein meisje. Mijn prinsesje. Heel erg leuk. Ik was vroeger ook fan. Maar mijn zusje en ik hadden er allebei 1 hihi. Ik zie nu al die glimlach zou ik mogen winnen. En ik hoor haar al gillen ech echt haha.

  3. Ow wow mijn dochtertje gaat helemaal uit haar dak als ze naar deze film mag. En ze springt helemaal een gat in de lucht (of beter gezegd; plonst meteen in bad) als ze daar ook nog de zwemmende Pinky Pie bij wint. Ze kijkt iedere keer zo verlekkerd naar de tv reclames… Ik doe dan ook graag mee met deze actie!

Geef een reactie