New in: Budget winterjasje voor maar € 9,99!

winterjas3

Je kent het wel. De winterjassen hangen elk jaar midden in de zomer al in de winkels. Maar als het koud weer is dan zijn de leukste al uitverkocht of niet meer beschikbaar in de door jou gewenste maat. En als je hem in de zomer al aanschaft koop je dan een maat groter dan je kindje nu heeft? Of wacht jij tot het koude weer en dan alsnog de stad af om overal jassen te passen? Ik nam de gok en kocht nu al deze leuke winterjas van de Zeeman!

Voor € 9,99 kwam ik deze leuke winterjas tegen bij de Zeeman en besloot hem mee te nemen voor deze aantrekkelijke prijs! Hetzelfde jasje was er ook nog in het donkerblauw en gaat tot en met maat 86. Mijn dochter zit nu in maat 80/86 en de maat van de jas valt goed uit. Bovendien heb ik als kraamcadeau een donkerblauwe winterjas in maat 92 cadeau gekregen dus mocht ze een groeispurt krijgen in de winter dan hebben we die nog in de kast liggen.

Deze leuke winterjas heeft een vaste capuchon en een warme body. De rits werkt soepel en er zitten wantjes bij die er ook af kunnen. De wantjes zijn mijn dochter nu (nog) te groot, dat is dan wel weer jammer. Op het borstvlak zit een geborduurd hartje met een strikje wat de jas helemaal afmaakt. Dit is de laatste keer dat we een babyjasje kopen volgend jaar zullen we zeker op de peuter/kleuter afdeling moeten zoeken 😉

Best gek om nu al een winterjas te kopen want vaak ben ik geneigd om te wachten tot het echt kouder word. Toch ben ik blij met deze aankoop en hebben we vroeg in de ochtend deze foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

Winterjas - Zeeman - Baby - Meisje - Volgmama
Winterjasje Zeeman Baby € 9,99
Winterjas - Zeeman - Fuchsia - Volgmama
Met bijpassende wantjes die er ook af kunnen.
Winterjasje - Details - Zeeman - Volgmama
Details op het winterjasje
Winterjas - Zeeman - Capucon- Volgmama
Achterkant winterjasje met vaste capuchon!

girls

Al deze leuke jasjes t/m met maat 86 voor meisjes en jongens koop je voor maar € 9,99 bij Zeeman.

boys

Hebben jullie kinderen al een jas voor de komende winter? Wat vinden jullie van deze winterjasjes?

11 Comments

 • Reply marjon september 4, 2016 at 6:49 am

  Zo’n jasje is zeker prima. Staat haar leuk. Jammer dat de wantjes groot zijn.
  Mijn schoonmoeder kocht afgelopen seizoen een jas voor dochter (bij V&D opruiming Frendz) en voor de kleine man bij C&A. Ik dacht prima, voor erbij en even kijken of ze wel passen.
  Ze passen beide prima en ook nog wel leuk.
  Dochterlief ook nog een jas van vorig jaar die toen wat ruim was en de kleine man nog een mooie jas van zijn neefje gekregen.
  Ze hebben dus beide 2 jassen….. Fijn! Maar van de ene kant jammer dat ik er zelf nu geen hoef te komen. Bespaart wel geld 😉 maar vind het ook altijd wel leuk: op zoek naar jassen.

  • Reply Nathalie september 4, 2016 at 2:34 pm

   2 winterjassen per kind is ideaal! Handig als er één in de was zit.

 • Reply Saskia september 4, 2016 at 10:54 am

  Wat een leuke jassen. Jammer dat mijn zoontje daar net te groot voor is. Maar Ik heb ook al een hele leuke winterjas voor mijn zoontje gekocht.

  • Reply Nathalie september 4, 2016 at 2:34 pm

   Die van jouw zoon is wel handig dat je hem aan 2 kanten kunt dragen. Leuke jas hoor!

 • Reply MetMirjam september 4, 2016 at 1:18 pm

  Leuke jas zeg! Ik heb afgelopen najaar een jas in de uitverkoop gekocht voor Fiene bij Zara en haar jas van vorig jaar was best ruim dus ik gok dat ze die ook nog wel aan kan 🙂

  • Reply Nathalie september 4, 2016 at 2:40 pm

   Ik vind het wel lastig om die gok te nemen haha. Ik zou dan denk ik twee verschillende maten meenemen als het dan toch zo goedkoop is. Wel twee verschillende jasjes dan wel weer.

 • Reply Marieke september 4, 2016 at 7:11 pm

  Wat een leuke jasjes! Jammer dat het maar tot 86 gaat. Ik ben wel al aan het rondkijken, maar alles wat ik tot nu toe zie is boven budget. En degene die daaronder is lijkt wel heel erg op die van vorig jaar, dus dat wordt hem ook niet denk ik.

  • Reply Nathalie september 5, 2016 at 1:04 pm

   Succes met je zoektocht. Komt vast goed!

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl september 5, 2016 at 9:28 am

  Heel leuk, en zeker voor zo’n prijsje. Ik heb vorige week ook alvast een winterjas aangeschaft. Hij kan maar vast in huis zijn, voor je het weet slaat het weer om en kunnen we hem al gebruiken.

  • Reply Nathalie september 5, 2016 at 1:04 pm

   Nou beloofd het deze week mooi weer te worden maar gelijk heb je!

 • Reply Dhini september 8, 2016 at 4:14 pm

  Leuke jasje. Jouw dochter is klaar voor de winter maar even wachten met koude weer 😉

 • Leave a Reply