Winter Esprit jongensschoenen monochroom

New in: Monochrome jongens sneakers van Esprit

Kleine jongens worden groot. De schoenen van mijn oudste zoon waren te klein dus moesten we snel opzoek naar nieuwe. Nu gaat mijn zoon niet graag mee de stad in om te shoppen dus liet ik hem zelf schoenen uitzoeken op internet. Hij koos deze monochrome sneakers van Esprit.

Gemak

Schoenen voor mijn kinderen moeten vooral lekker zitten en makkelijk om aan te trekken zijn. Kinderschoenen met klittenband of ritsen zijn hier daarom ook favoriet! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

esprit kinderschoenen

Online bestellen

Mijn zoon heeft een heken aan winkelen, goh van wie zal hij het hebben? 😉 Nu hij bijna 10 is wil ik hem toch graag in kleding en schoenen laten lopen die hij zelf stoer vind. En als je niet de stad in wilt, kun je natuurlijk ook online kleding en schoenen kopen. Webwinkels genoeg toch!

Zo heeft mijn zoon deze schoenen helemaal zelf uitgezocht. Ik vink een maximaal bedrag aan en de schoenenmaat die hij nu heeft en tadaaa, een lijst van wel 60 schoenen. Daar moet vast iets leuks tussen zitten.

esprit kinderschoenen stoer

Esprit schoenen voor kinderen monochroom

Esprit kinderschoenen monochroom style

Deze schoenen die hij koos kosten normaal € 49,99 maar ik kocht ze bij Zalando voor € 25,- inclusief verzenden. Mooi koopje toch? Het nadeel van online shoppen is wel dat je even moet wachten op je bestelling en dat je niet zeker weet of het past. In de meeste gevallen kun je het dan weer retour sturen als je niet tevreden bent.

Gelukkig is mijn zoon erg tevreden en zijn de schoenen precies zoals hij ze verwachte. Ook vallen ze goed op maat!  Ze lopen fijn en ze zien er ook nog eens cool uit!

De schoenen zijn zwart, hebben een zwarte zool en een rits én klittenband gespen om de schoenen makkelijk aan en uit te trekken. Op de schoen staan letters en figuurtjes.

esprit kinderschoenen review

Zoeken jullie kinderen ook hun eigen schoenen uit of maak jijzelf de beslissing?

De schoenen zijn niet gesponsord.

9 thoughts on “New in: Monochrome jongens sneakers van Esprit

Geef een reactie