Nick Jr fandagen in Duinrell

Tijdens het paasweekend vonden op attractiepark Duinrell de Nick Jr. Fandagen plaats. Je kon er glittertattoos laten zetten, Dora & Diego, PAW Patrol en Shimmer & Shine ontmoeten, of deelnemen aan één van de andere toffe activiteiten. Wij namen een kijkje met onze kinderen. Gaan jullie volgend jaar ook?

Voor ons was het een flink eindje rijden op tweede paasdag, maar deze uitnodiging konden we niet aan ons voorbij laten gaan met onze eigen Nick Jr. fans. Na meer dan 2,5 uur in de auto te hebben gezeten kwamen we aan bij attractiepark Duinrell. De parkeerplaats van Duinrell mochten we niet meer op omdat deze vol was! Sodeju, dan zou het wel mega druk zijn! Er werd ons de weg gewezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen waar we gratis konden parkeren. Gelukkig hebben we onze nieuwe Koelstra buggy mee want onze peuter houdt lopen niet lang vol.

Bewapend met regenkleding tegen de regen kwamen we aan bij Duinrell

Nick Jr. Speurtocht en paaseieren zoeken

Bij de ingang stonden leuke ballonpalen in de Nick Jr. kleuren en bij de kassa kregen we een plattegrondje en drie kaartjes mee voor de kinderen waarmee zij de letterspeurtocht konden doen. Daarmee moest je opzoek naar eieren waar letters op stonden en alle letters vormen samen een woord. Als je alle eieren en letters hebt gevonden en ingevuld kon je een PAW Patrol verrassing ei ophalen zolang de voorraad strekte. Wij liepen dus eerst op de grond te zoeken naar eieren en kwamen er halverwege de middag achter dat de eieren afgebeeld waren op houten borden. Dat was dus een beetje onduidelijk en hadden ze beter op het blaadje van de speurtocht kunnen melden.

Meet en Greets met je favoriete Nick Jr. figuren

Je kon met je favoriete Nick Jr. figuren zoals Marshall, Chase en Skye van PAW Patrol, Shimmer & Shine en Dora en Diego op de foto. Mijn dochter vind deze grote poppen normaal een beetje eng maar Dora kreeg opeens een spontane knuffel! Echt zo lief! Ik heb dit natuurlijk meteen op foto vastgelegd. Je kunt hem zien op onze Instagram pagina. De jongens gingen nog met Shimmer en Shine op de foto. PAW Patrol sloegen we even over omdat de wachtrij voor een foto daar meer dan een uur duurde en wachten niet de sterkste kant is van onze kinderen. Je kon daar trouwens ook kans maken op een stoere PAW Patrol kamer als je de foto op Instagram met een bepaalde hashtag zou posten. Cool hè?

Nick Jr. Fandagen activiteiten 2018 Shimmer en Shine
Prinsessenkroontjes maken met Shimmer en Shine

Nick Jr. Activiteiten op het park

Ondanks het slechte weer was er een hele grote opkomst! Wat wij zelf wel prettig vonden is dat de activiteiten over het park verspreid waren en niet alles op één plek. Mijn dochter heeft een heel mooi prinsessenkroontje gemaakt en de kinderen hebben leuke spelletjes gedaan met PAW Patrol. Zo moesten ze bijvoorbeeld door autobanden rennen en puzzelstukjes op een wand plakken. Bij alle spelletjes stonden begeleiders om zelfs de jongste bezoekers een handje te helpen! Wat ze ook erg vonden waren de reddingsboten waar ze op mochten klimmen.

nick-jr-fandagen-2018
Blaze to the rescue!
Wat stoer! Zie hem genieten!

Je kon ook op de springkussens, een theatershow bekijken, een quiz doen, er was een voorleeshoek, een speelhoek en nog veel meer. Als souvenir kon je er leuke Nick Jr. ballonnen of speelgoed kopen. Wij hebben eerst rondgekeken op het park wat er allemaal te doen was.

Attracties Duinrell

Na de activiteiten zijn we in de attracties van Duinrell geweest. De achtbaan Dragon Fly vonden mijn kinderen een van de leukste attracties. Ook zijn we de berg omhoog gelopen om via de uitzichttoren van een mooi zicht te genieten. Vanaf daar zie je deels het park, de stad en de zee! Heel veel tijd voor het attractiepark zelf hadden we niet meer omdat we rond 13.00 uur aankwamen en het park om 17.00 uur ging sluiten. We komen dus zeker nog eens terug naar Duinrell en het beroemde Tikibad om hier een review over te schrijven.

Mocht je de Nick Jr. Fandagen in 2019 willen bezoeken, houdt dan de website van de Nick Jr. Fandagen in de gaten.

Ben jij al eens in attractiepark Duinrell of naar de Nick Jr. Fandagen geweest? 

9 thoughts on “Nick Jr fandagen in Duinrell

Geef een reactie