recensie-nickjr-winterbios-2018-paw-patrol-mega-mighty-pups-

Nick Jr. Winterbios met PAW Patrol Mighty Pups & Top Wing; recensie + winactie!

Nog een weekje naar school en dan begint de kerstvakantie weer! Hebben jullie al leuke uitjes of activiteiten op de planning staan? Vanaf ongeveer 20 december 2018 draait de Nick Jr. Winterbios in Nederlandse Pathé bioscopen. Tijdens de winter kleuterbios kijk je naar nog niet eerder vertoonde afleveringen van PAW Patrol – Mighty Pups en Top Wing! Wij mochten afgelopen zondag aanwezig zijn bij de feestelijke première en mogen 4 bioscooptickets aan één van jullie verloten.

Nick Jr. Winterbios

Na het grote succes van de Nick Jr. Zomerbios komt er nu ook de Nick Jr. Winterbios. Ideaal voor gezinnen met kinderen die in de kerstvakantie thuis blijven en iets leuks willen ondernemen. Tijdens de Nick Jr. Winterbios geniet je een uur lang van je favoriete PAW Patrol Mighty Pups helden en de populaire serie Top Wing! Pathé bioscopen denkt aan de kleintjes en dempt speciaal het geluid een beetje. Bovendien maken ze de zaal niet helemaal donker wat ideaal is met peuters en kleuters. Ben jij al klaar voor een avontuur met Chase, Marshall en Skye?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rzHczgrCV94[/embedyt]

Top Wing

Het verhaal

Drie kleine apen, ook wel de Banana Bandits genoemd, zien een grote bananenpiñata aan als een echte banaan en stelen de piñata. Gaat het de Top Wings lukken om de piñata op tijd en heel terug te geven aan de kinderen?

PAW Patrol Mighty Pups

Het verhaal

Er dreigt een meteoor op Avonturenland te vallen. De mega pups krijgen de taak om de stad veilig te maken. Zodra de meteoor is gevallen en de kust veilig is, gaan ze een kijkje nemen. Dan krijgen de pups opeens superkrachten… Als een slechterik de meteoor wil stelen komen ze in de problemen. Hoe het afloopt kunnen jullie zelf beter gaan zien tijdens de Nick Jr. Winterbios.

Première in Pathé Arena

Nick Jr. en Kim Kötter (ambassadeur van Nick Jr.) nodigden ons uit voor deze onvergetelijke familiepremière. Mijn jongste zoon had dit keer geluk en mocht met mij mee. De première begon al vrij vroeg op de zondagmorgen en ik ben erg blij dat wij de nacht ervoor in het hotel tegenover Pathé Arena sliepen. Zo hoefden we gelukkig niet al te vroeg uit ons nest. Om 9.30 uur werden we verwacht en we kwamen binnen lopen over de ‘oranje’ loper. Er was tijd voor een fotomomentje met Chase, Marshall en Skye en daarna gingen we met een bakje popcorn en wat drinken naar binnen om een plekje in de zaal te zoeken.

Nickjr-winterbios-skye-paw-patrol

bioscoop-uitje

We ontbijten voor één met popcorn en een pakje drinken. Heel verantwoord haha. Maar toe, vandaag mag het. Hoe vaak maak je het mee een première in de vroege ochtend? Kim Kötter, bekend van Miss Nederland, als presentator en van tv, deed het openingswoord. Ze deed de presentatie echt heel leuk en het publiek was ook erg enthousiast. Een verrassing deelde ze ook mee… In 2019 komt er namelijk een theatershow van Paw Patrol LIVE! i.s.m Van Hoorne. Kei leuk!

Na het woordje van Kim konden we met zijn allen gaan kijken. Top Wing vonden we erg grappig. Wat een bandieten zijn die aapjes zeg! En de vier Top Wing vogels zijn echt supersnel. De PAW Patrol Mighty Pups aflevering was ook erg tof. In deze serie is er veel actie en dat sprak mijn zoon erg aan. De film blijft dan ook tot het einde spannend en zelfs als volwassene heb ik erg genoten van de Nick Jr. Winterbios. Kinderen die aanwezig waren kregen na afloop nog een leuke goodiebag van Chase of Skye als bedankje mee naar huis. Het was een echt feestje en de Nick Jr. Winterbios is zeker een aanrader!

Win 4 bioscooptickets voor de Nick Jr. Winterbios

Namens Nick Jr. mag ik één gezin blij maken met vier bioscoop kaarten voor de Nick Jr. Winterbios bij een Pathé bioscoop bij jou in de buurt. Wil jij deze tickets winnen zodat je in de kerstvakantie deze film kunt zien?

 • Like & deel het bericht op onze Facebookpagina.
 • Laat ons weten wie jouw favoriete PAW Patrol pup is.

Komende dinsdag 18 december loot ik een winnaar uit alle reacties. Veel succes!

De winnaar is Joyce Nolet. Gefeliciteerd!

7 thoughts on “Nick Jr. Winterbios met PAW Patrol Mighty Pups & Top Wing; recensie + winactie!

 1. Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma zijn de helden van Hugo,
  en naar deze film is voor hem het mooiste cadeau!
  Rocky is technisch en weet alles van recyclen dat is Hugo zijn favoriet,
  hij wordt altijd vrolijk als hij Rocky ziet!
  Misschien kan Hugo dankzij volgmama straks deze gave film zien..de kleine schat,
  en beleeft hij de mooiste avonturen met zijn helden…hoe geweldig is dat!

Geef een reactie