De Joolz Day3 kinderwagen met 5 nieuwe looks

De stijlvolle en nieuwe Joolz Day3 is vanaf vandaag overal verkrijgbaar in Nederland en België. Joolz is een Nederlands merk en ze zitten daar nooit stil. Vorig jaar mocht ik de prachtige kinderwagens van Joolz al eens bewonderen in hun ‘groene’ kantoor te Amsterdam. Mommy’s en mommy’s to be.. deze wagen wil je echt hebben!

Bij Joolz zijn ze continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van kinderwagens. Alles wat je in een kinderwagen zoekt en nodig hebt vindt je daarom ook in één van de hippe Joolz kinderwagens. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Joolz Day3 kinderwagen. De wagen is een opvolger van de Joolz Day2 en heeft nu 5 nieuwe looks.

Joolz Day3: positive design

Joolz is er weer goed in geslaagd stijl, comfort en ergonomie in één product te combineren. Met maar één doel: jouw leven zo makkelijk en mooi mogelijk maken. Dat noemt Joolz ‘Positive Design’. Het is de traditie van het merk. En de toekomst. Want blije ouders maken blije baby’s. En daar wordt iedereen gelukkig van. Een mooi verhaal!

Joolz Day3 ervaring

Voordelen van de kinderwagen

Comfortabeler wandelen, een slim wiegontwerp met ventilatie en een hoofdkussen bevestigd aan het matrasje. Snel en eenvoudig inklapbaar om je kinderwagen supercompact te maken, de verbeterde ergonomie met een hoge wieg en verstelbare voetensteun en stoel en gordel, beter rechtop op te bergen… allemaal om je leven eenvoudig en mooi te maken. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Bijvoorbeeld de ultralichte en 100% lekbestendige banden, de breedte van 59 cm voor optimale wendbaarheid, de XL zonnekap met Air Top die zorgt voor schaduw en frisse lucht voor je baby, de speelgoedlusjes, de soepele vering, het ademende matrasje, de openstaande gordel met magneetsluiting… En dat is zijn nog maar een paar voordelen van de Joolz Day3.

5 nieuwe looks

De Joolz Day3 onderscheidt zich qua vormgeving door zijn gestroomlijnde onderstel, kunstleren details en hoogwaardige bekleding. Joolz heeft zijn collecties geoptimaliseerd en twee collecties volledig veranderd: de Joolz Studio en Joolz Quadro collectie. Joolz heeft 5 volledig nieuwe looks gecreëerd.

In de Joolz Studio lijn: Amazing Grey, Graphite Grey en Midnight Blue
In de Joolz Quadro lijn: Nero en Grigio Nuovo

De Joolz Day 3 is ook verkrijgbaar in de Joolz Earth collectie. Bovendien heeft Joolz een volledige selectie accessoires die perfect bij de Joolz Earth, Studio en Quadro collecties past.

Wat mij ook erg aanspreekt van deze wagen is dat je hem rechtop kan neerzetten in de gang. Ideaal voor mensen met een kleine auto, mensen die in de stad wonen of weinig ruimte in huis hebben.

Vanaf 30 juli is de Joolz Day 3 in Nederland en België verkrijgbaar, zowel in de winkel als online. Kijk op joolz.com voor meer informatie. De adviesprijs begint bij €999 met levenslange garantie!

Geef een reactie