nieuwjaarsbloghop

Nieuwjaarsbloghop 2018 Happy new year! (gesloten)

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Zijn jullie de jaarwisseling goed doorgekomen? Wij hopen jullie dit jaar weer te mogen vermaken met persoonlijke, humoristische, herkenbare, serieuze en vooral leuke blogs. We knallen maar meteen met een nieuwjaarsbloghop om het nieuwe jaar feestelijk met 19 andere bloggers te vieren. Jullie weten hoe het werkt..

Doe je mee aan de Nieuwjaarshop 2018? 20 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers die schrijven over en voor gezinnen hebben voor jou een te gekke winactie geregeld in dit nieuwe jaar. Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen.

Je kan natuurlijk op mijn blog zijn ingestapt of je werd doorverwezen door Bianca van Pinkit.nl. Bij Pinkit lees je handige en leuke reviews over make-up en beauty artikelen, leuke tips voor kids en veel meer. Op haar blog kon je een leuke tegoedbon winnen voor een speelgoedwinkel zodat je zelf iets leuks kan uitzoeken.

Winactie op Volgmama

Op Volgmama kun je natuurlijk ook iets leuks winnen! Een leuk setje voor iemand die zwanger is of een baby’tje heeft!

winactie 2018

Het setje bevat een nijntje rammelaar en een een bodylotion voor baby’s en kinderen van Naïf en heeft samen een waarde van 23,95! Kun jij dit zelf goed gebruiken of ken je iemand anders die hier blij van wordt, doe dan mee en laat hieronder of op onze Facebookpagina een leuke reactie achter. De actie openbaar delen is niet verplicht maar zorgt wel voor een extra lootje in de pot. De winnaar ontvangt op 8 januari een bericht van ons.

Hop nu snel verder naar Jodi van Liefthuis.nl, ontdek haar leuke en persoonlijke mama en lifestyle blog en kijk wat zij aan jullie mag weggeven.

Veel succes allemaal en de allerbeste wensen voor 2018!

Vera Limpens heeft gewonnen. We nemen contact met je op!

79 thoughts on “Nieuwjaarsbloghop 2018 Happy new year! (gesloten)

 1. Gelukkig nieuwjaar! Ik doe mee voor iemand anders die na een hele lange weg eindelijk zwanger is en over anderhalve maand haar zoontje mag verwelkomen!

 2. happy new year!
  Ik zou hier zeker blij van worden. 2018 wordt het jaar dat onze 1e wordt geboren, eind maart/begin april.
  Ik ben helemaal fan van nijntje en ook de babykamer gaat in nijntje stijl. De rammelaar zou super leuk zijn voor onze a.s. kleine meid. Ook naar naïf ben ik benieuwd, heb al veel over het merk gehoord. Op facebook volg ik ook en heb het berichtje gedeeld.
  Groetjes Marion Poeste

 3. Geweldig wat een super leuke Nijntje Rammelaar is dit, deze ziet er echt fantastisch gaaf uit. Hiermee zou ik maar wat graag mijn dochter, mee willen verrassen. Zij is in verwachting van haar eerste kindje en mijn eerste kleinkind. Deze aanstaande oma zou er echt blij van worden, als ik haar mag verwennen met dit gave cadeau!!

 4. Ik die heel erg graag mee voor onze kleindochter van net 4 maanden. Ze begint net tandjes te krijgen dus die Nijntje komt goed uit! En zalf komt in iedere kast van pas.

 5. Echt een leuk setje deze prijs! Ik doe graag mee. Ik vind zo’n bloghop ook echt leuk, je komt op blogs waar je anders misschien nooit zou komen! Actie natuurlijk gedeeld en je Facebook geliked!

 6. De beste wensen voor 2018. binnenkort mag ik weer op kraamvisite en dit is echt een heel leuk cadeautje om mee binnen te komen, dus doe erg graag mee. Leuke actie in t begin van t nieuwe jaar…!

 7. Leuk! we verwachten bijna een lief klein nichtje dus dit komt zeker van pas om mijn schoonzus te verrassen met een mooi extra kraamcadeautje! ik volg ook via fb. liefs melissa (en uiteraard nog de allerbest wensen)

 8. Wat een superleuke actie om het nieuwe jaar mee te beginnen!
  Helemaal geweldig dat je deze prijs weggeeft aan de lezers van je blog.
  Ik maak enorm graag een kansje, voor mijn lieve zus die in verwachting is van haar 2e kindje
  Gelukkig en vooral gezond het komende jaar door! 😉
  Groetje Ilsiee

 9. Alsnog de beste wensen!! WAt een leuke rammelaar, nummer 1 heeft alles ondergekwijlt en kapot gekauwd dus veel babyspeelgoed is niet herbruikbaar voor nummer 2… En volgens mij zijn alle baby’s fan fan nijntje dus onze buikbaby vast ook

 10. Allereerst de allerbeste wensen voor 2018!

  Heel graag waag ik een kans voor deze mooie prijs! Ik zou hem heel graag cadeau doen aan mijn beste vriendinnetje die net bevallen is van haar dochter.

 11. Leuk, hoor, zo’n nieuwjaarsbloghop, doe er graag aan mee.
  Zo’n mooi setje dat is leuk voor de kleinzoon van mijn vriendin.
  Die is vorige maand geboren.
  IK volg op Bloglovin en wens je een gelukkig en vooral gezond 2018.
  groetjes Will

 12. Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje, dit pakketje zou daar enorm goed op aansluiten. Ik smelt (waarschijnlijk ook een beetje door de hormonen) elke keer weer bij de producten met Nijntje.

 13. Wat een leuk setje! Mijn eigen zoontje krijgt al bijna 4 jaar NAÏF op zijn bolletje en lijf. Ik ben gastouder en er zijn bij mij 3 zwangere moeders. Het zou leuk zijn om 1 van die moeders dit lekkere en leuke setje te mogen geven!

 14. Super leuke rammelaar en blogs! Ik ben 20 jaar en ben op de helft van mijn zwangerschap over een paar dagen weten we of het een meisje of jongetje is. Zo spannend!

Geef een reactie