Nijntje vanaf vandaag in C&A!

AMSTERDAM- Nijntje verhuisd naar C&A. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN
AMSTERDAM- Nijntje verhuisd naar C&A. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Gisteren was het groots te zien op SBS Shownieuws. Nijntje is verhuisd naar C&A Nederland en gaf gisteren alvast een heuse housewarming. Wij waren hierbij aanwezig en hebben de nieuwe collectie in de maten 50 t/m 98 al kunnen bewonderen. Het was een leuk feestje en het riep weer herinneringen op toen ik vroeger als één van mijn eerste bijbaantjes kleertjes van nijntje op mocht hangen op de babyafdeling..

Ja vroeger, wat klinkt dat lang geleden zeg! Ik was een jaar of 17,18 en toch reuzeblij met mijn baantje op de babyafdeling van V&D. De allerkleinste inimini kleertjes ophangen, maten adviseren, zorgen dat alles netjes is, labelen en af en toe achter de kassa. Leuke gesprekken met opa’s en oma’s die opzoek waren naar kraamcadeaus en mommy’s to be die hun babyuitzet bij elkaar kochten. Het was een leuke tijd! Jammer toch eigenlijk dat de winkel failliet is gegaan. Maar niet treuren want nijntje is vanaf vandaag 17 november in C&A 😉

Nijntje in C&A

Wat ben ik blij dat nijntje nu in C&A is! Vanaf vandaag zijn er Nijntje kleding in de maten 50 t/m 98 te koop in C&A filialen die in Nederland gevestigd zijn en online in de C&A webshop! Het gaat onder meer om ​rompertjes voor de allerkleinsten tot en met broekjes, shirtjes en knuffeltjes voor jongens en meiden. Het wordt een verrassend leuke collectie.

“We zijn ongelooflijk blij en trots dat we nijntje kunnen verwelkomen in onze toch al zo uitgebreide collectie met kinderkleding” vertelt marketingdirecteur Mieke van Groningen.

nijntje1

Het zijn fijne zachte kleertjes in zachte roze, blauw en grijstinten. Het jurkje is één van mijn favorieten. Ik wilde even kijken hoe het mijn dochter stond en een foto maken maar werd al snel op mijn schouders getikt dat ik het jurkje terug moest hangen en dat het niet de bedoeling was. Alleen kijken dus 😉

De nijntje kleding en artikelen hebben fijne prijsjes. Er zijn ook slaapzakjes, dekentjes en hippe bandana sjaaltjes. Om even een prijsindicatie te geven, de meeste shirtjes met lange mouwen kosten € 6,90!

Nijntje een kinderheld!

Het is inmiddels ruim zestig jaar geleden dat Dick Bruna het eerste boek met nijntje uitbracht. Zijn creatie zou in de decennia die volgden uitgroeien tot één van ’s werelds beroemdste kinderhelden. De boeken zijn in meer dan vijftig verschillende talen vertaald. Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je bent of welke taal je spreekt, iedereen kan de verhaaltjes volgen en snapt welke emoties aan nijntje vastzitten.

nijntje2

Housewarming nijntje

De housewarming van nijntje was een groot feest! Bij aankomst kregen de kinderen papieren nijntje oren die ze mochten versieren. Nijntje was zelf ook aanwezig en iedereen mocht met nijntje op de foto. Mijn dochter heeft het niet zo met grote poppen en mascottes en nam daarom een beetje afstand van nijntje zelf. Ik snap haar wel hoor, we hebben thuis ook nijntje knuffels en als je die nou eens in het echt en megagroot en al lopend tegen het lijf loopt..

Maar dat geeft natuurlijk niet want er was genoeg afleiding, lekkere hapjes en drankjes, tafels waar de kinderen konden kleuren of een vlieger knutselen. En je kon je laten schminken. Wij hebben het geprobeerd maar mijn meisje is er toch echt nog te jong voor. Wel kreeg ze een hele mooie geschminkte bloem op haar handje!

Als hoogtepunt kwam Liza Sips voorlezen uit nijntje boekjes. Zo leuk om te zien hoe de kindjes mee dachten en luisterden naar de verhaaltjes. Naast Liza Sips waren er ook een aantal andere bekende Nederlanders aanwezig zoals Frank de Boer met zijn dochtertjes. Het was leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn en we hebben genoten! Na afloop kregen de kinderen een leuk gevuld rugzakje van nijntje als aandenken mee naar huis.

Wat vind jij van de nijntje collectie? Shop jij graag bij C&A?

2 thoughts on “Nijntje vanaf vandaag in C&A!

Geef een reactie