Hipperdehip: Een limited edition mama vest van nOeser!

noeser

Wat cool! nOeser brengt een limited edition mama vest uit geïnspireerd op de wolmix kindervestjes. Deze vestjes waren al een groot succes en zijn inmiddels weer back in stock. Vanaf nu kun je samen met je mini-me gaan twinnen. Doe jij al mee met deze trend?

Het nOeser mama vest is een baggy ‘onesize fits most’ model met ruime zakken aan de voorkant. Het vest is gemaakt voor hippe mama’s zoals jou en ook staat het vest prachtig bij de mommy’s to be! Lekker warm en matchend met je kleintje.

Het vest kun je op verschillende manieren  combineren: style het stoer af op een leren broek, of casual met een mooie jeans en basic shirtje.

Het nOeser mama vest is vanaf woensdag 19 oktober exclusief verkrijgbaar op www.noeser.eu. De oplage is gelimiteerd, dus wees er snel bij! Dit coole mama vest kost 79,95 euro.

pr4kids_high_res-_noeser_219pr4kids_high_res-_noeser_213pr4kids_high_res-_noeser_190*Fotocredits: Vier de liefde fotografie. Kinderwagen Joolz.

Wat vind jij van dit nOeser mama vest? Heb jij kledingstukken in jouw kast die bij de kleding van je kindje past?

4 thoughts on “Hipperdehip: Een limited edition mama vest van nOeser!

  1. Oh, de knusheid spat er gewoon af! Ik en mijn kindjes hebben geen bij elkaar passende kledij, maar soms steek ik hen per ongeluk wel in dezelfde kleuren. Dan zal ik in een rode/blauwe… bui zijn, zeker!? ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *