samen-online-meidenkleding-shoppen-tips

Online meidenkleding shoppen met je dochter doe je zo

Als ouder van een opgroeiende dochter, heb je ongetwijfeld gemerkt hoe snel hun kledingsmaak kan veranderen en hoe belangrijk het is om ze te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen stijl.

Mijn 9-jarige dochter zit nu op een leeftijd dat ze opzoek is naar nieuwe kledingstukken die haar persoonlijkheid weerspiegelen. Opeens hoeven het geen schattige jurkjes meer te zijn maar draagt ze liever flared broeken voor meisjes met croptops.

Dat laatste mag ze van ons alleen thuis en op vakantie dragen, i.v.m blote buik. Maar leuk om te zien hoe ze zo op ontdekkingsreis zijn qua kledingstijlen!

Samen online meidenkleding shoppen met je dochter is niet alleen een manier om jullie band te versterken, maar ook om haar zelfexpressie te stimuleren, terwijl je ook nog eens tijd kunt besparen. Hier zijn een paar tips om het meeste uit deze bijzondere shoppingervaring te halen.

1. Maak er een gezamenlijk avontuur van

Het begint allemaal met het creëren van een leuke sfeer. Zet een lekker muziekje op, maak wat lekkers te snacken en zorg voor een comfortabele setting.

Voor mijn dochter en mij is het moment waarop we samen door webwinkels bladeren echt quality time. Ze geniet ervan om nieuwe trends te ontdekken en ik geniet van haar reacties over kledingstukken die ze echt helemaal niets of juist heel tof vind. Het is als een mini-modefeestje bij ons thuis!

2. Luister naar haar wensen

Het is belangrijk om de wensen van je dochter serieus te nemen. Luister naar wat ze leuk vindt en waar ze naar op zoek is. Misschien wil ze meiden broeken bestellen in een specifieke stijl, zoals cargo, flared of skinny broeken.

Door open te staan voor haar ideeën, help je haar zelfvertrouwen op te bouwen en haar eigen identiteit te ontwikkelen.

3. Zoek naar kindvriendelijke websites

Kies voor online winkels zoals kleertjes.com die een ruime selectie aan kinderkleding bieden en die gebruiksvriendelijk zijn, zelfs voor jongere shoppers.

Websites met duidelijke categorieën, filters en een eenvoudig afrekenproces maken het hele proces soepel en stressvrij. Mijn dochter en ik hebben een paar favoriete websites waar we altijd kunnen vinden wat we zoeken, van casual kleding tot feestoutfits.

4. Leer samen de trends kennen

Samen online winkelen is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Bespreek samen de laatste modetrends en wat er populair is onder haar leeftijdsgenoten en klasgenoten.

Zo krijgt ze een gevoel voor wat er allemaal mogelijk is en kan ze haar eigen stijl verder ontwikkelen. Het is ook een fijne kans om haar wat bij te brengen over kwaliteit en duurzaamheid in kleding.

5. Maak van het passen een feestje

Zodra de bestelling binnenkomt, is het tijd voor een heuse modeshow! Laat je dochter haar nieuwe outfits showen en geef haar complimentjes over haar keuzes. Dit geeft haar een gevoel van trots en zelfvertrouwen. En als iets niet helemaal past of haar smaak niet helemaal is, is dat ook prima. Het draait tenslotte om het proces van ontdekken en plezier hebben.

Veel plezier met samen online meidenkleding shoppen!

*Betaald partnerschap met kleertjes.com

Geef een reactie