Onze kerstkaarten met foto’s + Winactie €25,- shoptegoed Kaartje2go (gesloten)

kerstkaarten2

Allemaal bijgekomen van pakjesavond? Nu de man met de mijter weer terug is naar Spanje is het weer tijd om de kerstkaarten en nieuwjaarsgroeten naar al je dierbare, familie en vrienden te sturen. Ik maakte mijn kaarten bij Kaartje2go en ben superblij met resultaat.

Zelf foto’s maken

Wij hebben er voor gekozen om zelf foto’s te maken voor het kerstkaartje dit jaar. We hadden nog een kerstman- en rendierkostuum liggen van vorig jaar die mijn jongens nog passen en met een beetje fantasie een wit jurkje en een paar engelvleugels een kerstengeltje. In ons nieuwe dorp waar we volgend jaar heen verhuizen staat een mooi verlichte molen en een hele grote kerstboom, daar hebben we de foto’s gemaakt. Overdag zijn de lichtjes niet aan maar zodra het donker word gaan ze vanzelf aan. Met lampjes is de sfeer natuurlijk veel leuker. Als het schemerig of donker buiten is dan is het wel wat lastiger om foto’s te maken.

engel - kerstkaart - volgmama
Deze foto staat aan de binnenkant van het kaartje

Ik heb de foto’s wel bewerkt met een filter omdat dit er wat mooier uitziet. Tip:  je kunt er ook voor kiezen om binnen bij de kerstboom foto’s te maken of je kinderen bijvoorbeeld op een slee te laten zitten. Als je een kaartje maakt bij Kaartje2go zijn er ook nog opties om voor andere filters te kiezen, bijvoorbeeld zwart-wit of sepia.

Onze kerstkaart

Wij sturen eigenlijk alleen nog kerstkaarten naar een klein gezelschap, familie en vrienden waar we veel contact mee hebben. Tegenwoordig appen de meeste mensen hun kerstgroet of sturen een foto op Facebook. Vorig jaar deden wij dit ook en gaven ons geld voor een kerstkaart uit aan een goed doel, de Cliniclowns. Dit jaar hebben we de kerstkaarten gekregen en maken we alsnog geld over naar een goed doel, dit keer aan de schoolbieb van mijn zoon voor nieuwe schoolboeken. Maar eerlijk, echte kaartjes sturen en ontvangen is véél leuker dan een digitale groet. Het is tastbaar en alle 3 mijn kinderen krijgen een kaart in de herinneringsdoos voor later.

kerstkaart - tekst - volgmama
We wensen jou en zij die jou omringen, het allerbeste voor het nieuwe jaar. Geluk in grote en kleine dingen, maar bovenal: gelukkig met elkaar!

Aangezien het buiten erg koud was hebben we de foto’s erg snel gemaakt, ik geloof dat we in 3 minuten klaar waren en de jas weer aantrokken. Toch ben ik blij met de mooie plaatjes die het opleverde. Ik wilde op de voorkant van de kaart een foto waar alle drie de kinderen opstonden. Die waren allemaal erg donker en ik heb ervoor gekozen om een zwart-wit filter te geven.

kerstkaartje

Bij Kaartje2go kun je kiezen uit heel veel verschillende kerstkaarten, met of zonder eigen foto’s. Ik heb zelfs nog even naar de kerst-verhuiskaarten gekeken aangezien we volgende maand de sleutel van ons nieuwe huis krijgen. We vinden het toch leuker om dat apart te doen, de kerstkaarten en verhuiskaarten. Deze kerstkaart is het geworden, lichtroze met diamantjes en glittertekst. Het is er gelukkig opgedrukt dus het geeft niet af. Dit is een van mijn ergernissen als ik een kaartje open en dat ikzelf gelijk onder de glitters zit haha.

Als je eenmaal een kaartje hebt uitgekozen kun je het helemaal aanpassen naar eigen smaak. Foto’s toevoegen, teksten aanpassen, kaders, figuurtjes. En zelfs hulp als je geen tekst weet te verzinnen. Wat een service!

Ook kun je kiezen uit verschillende groten en mat of glans. Wij hebben voor glans gekozen omdat daar de foto’s meestal mooier op worden. De kaarten zijn stevig en ik ben echt tevreden.

0923-1-mjixnzq3nzmtntq0zjey

Win €25,- shoptegoed en maak je eigen kerstkaarten!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van ons kaartje vinden. Laat je het mij weten? Ik mag één iemand verblijden met €25,- shoptegoed bij Kaartje2go, wil jij dit winnen? Doe dan snel mee aan de winactie want aanstaande zaterdag 10 december maak ik de winnaar bekend zodat hij of zij de kerstkaarten nog optijd kan versturen voor de feestdagen.

Like ons op Facebook en laat daar of hieronder weten dat je meedoet aan deze winactie.

Voor een extra kans mag je de actie (openbaar) delen of je vrienden die jij een kaart wilt sturen taggen. Succes!

Kristel Gubbels, gefeliciteerd!

9 thoughts on “Onze kerstkaarten met foto’s + Winactie €25,- shoptegoed Kaartje2go (gesloten)

 1. Goedemorgen ik vind jullie kerstkaart echt heel leuk
  Echt een super leuk idee om zelf kerstkaarten te maken
  Ik doe heel graag mee

  Facebook Jessica jill John Leidner

  Groetjes en een fijne dag

 2. Superleuk kaartje! Dat wil ik ook wel! Ik ben zo slecht met kaarten sturen en dit zou een mooie stok achter de deur zijn. Wat je zegt: ook superleuk voor in de Memory Boxen van mijn jongens.

 3. Echt een leuk kaartje. Mooie foto’s ook. Ik hou wel van persoonlijke en niet standaard kaartjes. Zou echt top zijn om met dit shoptegoed zelf kaartjes te mogen ontwerpen, in ieder geval met foto!

 4. Heel erg leuk, ik loot graag mee en heb al volop ideetjes!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook en heb een vriendin getagd.
  En ik volg ook nog op Twitter
  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

Geef een reactie