OOTD: Stralen met kerst in een feestoutfit van Quapi

In het blogartikel van afgelopen week over mijn favoriete merken voor meisjes feestkleding, liet ik al een sneakpeak zien van een outfit wat mijn dochter op één van de kerstdagen zal dragen. Het is een setje van Quapi met een goudkleurige jurk en een bijpassende legging. Ik laat het setje vandaag aan jullie zien in deze OOTD, kijk je mee?

Glitter en glamour voor kleine meisjes

Mijn dochter is echt een meisje-meisje maar wel met een sterke eigen wil! Ze is gek op schoenen, jurkjes, glitters en sieraden. Ik moet mijn make-up dan ook altijd goed opbergen want ze heeft zichzelf al twee keer van mooie oogschaduw en lipgloss voorzien. Gelukkig kon ik daar wel om lachen maar het was me een bende joh.

quapi labels

Quapi heeft dit jaar een ontzettend leuke feestcollectie met antraciet, roze en gouden accenten. Het feestjurkje Gwendoline met vuurwerkprint is één van mijn favorieten uit deze collectie. Van Quapi ontving mijn dochter een leuk setje feestkleding voor kerst, en het was letterlijk een feestje om dit uit te mogen pakken want ze hadden het mooi ingepakt met een strikje erom. In de verpakking zat het jurkje Groa en de legging Glennis. Mijn dochter pakte het zelf uit en wilde de kleding meteen aantrekken. 🙂

quapi, groa, feestjurk

Quapi Jurkje Groa & legging Glennis

Het gouden glitterjurkje heeft een ronde hals, lange mouwen en twee lussen met sierkoord. De mouwen hebben een design met kleine gaatjes en de jurk loopt aan de onderkant een klein beetje wijder uit wat ik op zich wel mooi vind omdat mijn dochter slank is.

Mijn dochter draagt nu maat 98 en dit jurkje heeft maat 98/104. Het jurkje valt naar mijn ervaring prima op maat, ook na meerdere keren wassen. Tip: hang het jurkje na het wassen op aan een kledinghanger, zo droogt het kreukvrij op. Het jurkje mag niet in de droger.

 Het jurkje is gemaakt van katoen en elasthan.
Mooie lintjes als sierkoord
quapi, jurk,
Een mooie kleur goud in het jurkje en een leuk detail op het rugpand

De antracietkleurige legging ontving ik ook in maat 98/104 maar die drapeert een beetje om haar beentjes. Ik had hier dus gerust een maatje 92 van kunnen nemen zodat het wat strakker aansluit. De legging voelt wel heel zacht aan en lijkt mij erg comfortabel.

Mijn dochter heeft het setje al drie keer gedragen en we hebben er leuke reacties op gekregen. De details aan het jurkje zoals het geborduurde hartje op de voorkant, de tekst op de achterkant en het sierkoordje vallen op en dit maakt het jurkje helemaal af. Wij vinden het setje leuk voor de feestdagen maar het kan natuurlijk ook op alle andere dagen gedragen worden.

Het jurkje kost € 44,95 & de legging € 24,95 en zijn onder andere te koop bij Wehkamp, Jayno.nl en bij Happybee.nl (hier kun je het jurkje zelfs al met korting kopen).

OOTD: Jurkje Quapi Groa | Legging Quapi Glennis | Laarsjes Scapino | Haarknipje Zeeman

Wij zijn klaar voor de feestdagen, jullie ook? Wat dragen jullie kinderen met kerst?

23 thoughts on “OOTD: Stralen met kerst in een feestoutfit van Quapi

Geef een reactie