OOTD: Stralen met kerst in een feestoutfit van Quapi

In het blogartikel van afgelopen week over mijn favoriete merken voor meisjes feestkleding, liet ik al een sneakpeak zien van een outfit wat mijn dochter op één van de kerstdagen zal dragen. Het is een setje van Quapi met een goudkleurige jurk en een bijpassende legging. Ik laat het setje vandaag aan jullie zien in deze OOTD, kijk je mee?

Glitter en glamour voor kleine meisjes

Mijn dochter is echt een meisje-meisje maar wel met een sterke eigen wil! Ze is gek op schoenen, jurkjes, glitters en sieraden. Ik moet mijn make-up dan ook altijd goed opbergen want ze heeft zichzelf al twee keer van mooie oogschaduw en lipgloss voorzien. Gelukkig kon ik daar wel om lachen maar het was me een bende joh.

quapi labels

Quapi heeft dit jaar een ontzettend leuke feestcollectie met antraciet, roze en gouden accenten. Het feestjurkje Gwendoline met vuurwerkprint is één van mijn favorieten uit deze collectie. Van Quapi ontving mijn dochter een leuk setje feestkleding voor kerst, en het was letterlijk een feestje om dit uit te mogen pakken want ze hadden het mooi ingepakt met een strikje erom. In de verpakking zat het jurkje Groa en de legging Glennis. Mijn dochter pakte het zelf uit en wilde de kleding meteen aantrekken. 🙂

quapi, groa, feestjurk

Quapi Jurkje Groa & legging Glennis

Het gouden glitterjurkje heeft een ronde hals, lange mouwen en twee lussen met sierkoord. De mouwen hebben een design met kleine gaatjes en de jurk loopt aan de onderkant een klein beetje wijder uit wat ik op zich wel mooi vind omdat mijn dochter slank is.

Mijn dochter draagt nu maat 98 en dit jurkje heeft maat 98/104. Het jurkje valt naar mijn ervaring prima op maat, ook na meerdere keren wassen. Tip: hang het jurkje na het wassen op aan een kledinghanger, zo droogt het kreukvrij op. Het jurkje mag niet in de droger.

 Het jurkje is gemaakt van katoen en elasthan.
Mooie lintjes als sierkoord
quapi, jurk,
Een mooie kleur goud in het jurkje en een leuk detail op het rugpand

De antracietkleurige legging ontving ik ook in maat 98/104 maar die drapeert een beetje om haar beentjes. Ik had hier dus gerust een maatje 92 van kunnen nemen zodat het wat strakker aansluit. De legging voelt wel heel zacht aan en lijkt mij erg comfortabel.

Mijn dochter heeft het setje al drie keer gedragen en we hebben er leuke reacties op gekregen. De details aan het jurkje zoals het geborduurde hartje op de voorkant, de tekst op de achterkant en het sierkoordje vallen op en dit maakt het jurkje helemaal af. Wij vinden het setje leuk voor de feestdagen maar het kan natuurlijk ook op alle andere dagen gedragen worden.

Het jurkje kost € 44,95 & de legging € 24,95 en zijn onder andere te koop bij Wehkamp, Jayno.nl en bij Happybee.nl (hier kun je het jurkje zelfs al met korting kopen).

OOTD: Jurkje Quapi Groa | Legging Quapi Glennis | Laarsjes Scapino | Haarknipje Zeeman

Wij zijn klaar voor de feestdagen, jullie ook? Wat dragen jullie kinderen met kerst?

23 Comments

 • Reply Marguerita december 13, 2017 at 8:56 am

  Ik zie maar 1 foto in je artikel, maar die is wel heel erg leuk 🙂 Je dochter is een schatje

  • Reply Nathalie december 13, 2017 at 9:40 am

   Ohjee, dan gaat er iets mis. Er zouden 6 foto’s moeten staan in dit blogartikel.

   • Reply Nathalie december 13, 2017 at 10:30 am

    Als het goed is moet je ze nu weer kunnen zien.

 • Reply Krystle/Batboy december 13, 2017 at 9:23 am

  Ooh ik heb echt nog helemaal niks! Voor meisjes is het wel makkelijker. Al die leuke en mooie jurkjes!

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:47 am

   Dankje, voor meiden is er inderdaad veel keus. Succes met shoppen 🙂

 • Reply Malou Rouwhof-Beld december 13, 2017 at 10:58 am

  Super leuk jurkje! Qua maat heeft Nomi dat ook, dat de jurkjes in 98/104 goed passen en de leggings een beetje te ruim zijn.

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:49 am

   Dankjewel. Zitten ze in dezelfde maat dus. 🙂

 • Reply Susan december 13, 2017 at 11:24 am

  Schattig jurkje wel! Mijn ukkie is er nog niet, maar volgend jaar kerst hijs ik ‘m in een klein tuxedo’tje ofzo. Vet schattig!

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:50 am

   Thanks! Jaaa ik ben benieuwd, fijne zwangerschap nog Susan 😉

 • Reply querine december 13, 2017 at 12:10 pm

  oef wat een schattige foto’s van de kleine meid!
  ik weet zelf echt nog niet wat ik aan ga doen helaas

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:51 am

   Dankjewel. Ik heb zelf ook nog een beetje keuzestress over wat ik aan zal trekken haha.

 • Reply Angélika december 13, 2017 at 2:10 pm

  Wat ziet ze er schattig uit in dat glitterjurkje. Echt een fotomodelletje ❤

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:52 am

   Ah lief, dankjewel 🙂

 • Reply Fleur december 13, 2017 at 2:32 pm

  Zo leuk die jurk! Mijn dochter heeft hem ook voor de kerst!

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:53 am

   Ja hij is zo mooi! Fijne kerst 🙂

 • Reply Patricia december 13, 2017 at 4:20 pm

  Wat een leuke outfit. Zou ik mijn dochter ook zo aandoen. Wat een schattig meisje is je dochter?.

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:53 am

   Dankjewel voor je complimenten.

 • Reply Madelon - Meer met mama december 13, 2017 at 7:49 pm

  Wat een super leuke outfit! Misschien dat ik die ook wel haal voor mijn dochter voor de kerst!

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:55 am

   Dankjewel. Wij vinden het ook een mooi kleedje.

 • Reply Mariëlle | Me-licious december 13, 2017 at 10:15 pm

  Het jurk is super schattig, maar wat de outfit helemaal af maakt zijn de laarsjes van scapino. Super stoer en feestelijke tegelijk! Knapperd hoor die dame van jou 😉

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:56 am

   Ja past er mooi bij hè, deze laarsjes. Al heeft ze ook donkerroze schoenen die er mooi bij passen. Ballerina’s staan er niet zo mooi onder omdat de legging misschien nog ietsje te groot is.

 • Reply Nicole Orriëns december 14, 2017 at 7:50 am

  Ik vind het een superleuk jurkje. En dat sierkoord maakt het echt helemaal af. Ze is net een cadeautje et een strik er om : )

  • Reply Nathalie december 14, 2017 at 8:57 am

   Zeg dat wel hihi. Mooiste cadeautje dat er is. 😉

  Leave a Reply