OOTD: Twinnen met mijn mini me!

Ja daar is die weer, een OOTD, de vorige was alweer een tijd geleden en wat kreeg ik daar leuke reacties op! Eindelijk heb ik iets gevonden om samen met mijn dochter te twinnen. Online zag ik een jurk die zoveel leek op een jurk die mijn dochter ook in haar kast heeft hangen. Echt zo gaaf! We hebben samen wat leuke foto’s gemaakt voor deze OOTD.

Mijn dochter draagt hier één van haar favoriete jurkjes. Een marineblauw-wit gestreept peplumjurk van H&M. Toen ik in de zelfde kleuren zo’n gestreept jurkje bij Sans-Online zag, maar dan zonder peplum, was ik meteen verkocht. Die moest ik natuurlijk hebben zodat ik met mijn dochter kon twinnen. Dit wilde ik al heel lang doen maar ik heb nog nooit iets leuks en betaalbaars gevonden.

twinnen, moeder dochter,
Zo moeder, zo dochter!

De jurken hebben we dus, mijn jurk van Pieces was afgeprijsd naar € 16,99. De peplum zit er niet aan en de kraag is off shoulder maar toch met dezelfde kleur strepen. Dat maakt het misschien ook wel wat leuker en speelser denk ik. Een peplumjurk zou mij denk ik ook alleen maar dikker maken haha. De jurk valt iets strakker uit en is wel een beetje rekbaar. Dat is natuurlijk heel fijn omdat ik nu aan het afvallen ben. Ik ben al 5 kilo kwijt in 5 weken maar er zijn er nog 15 tot 20 kilo’s te gaan. De stress rondom de verhuizing en al die zwangerschappen hebben voor meer gewicht gezorgd waar ik niet zo blij mee ben. Ik ga dus hard aan aan de bak om die kilo’s weer kwijt te raken. Als ik al die kilo’s kwijt ben moet ik vast een complete nieuwe garderobe kopen. Heb er nu al zin in!

Overigens heb ik nog twee stukken positiekleding in mijn kast hangen die ik af en toe stiekem nog wel eens draag omdat het gewoon zo lekker zit. Misschien is het leuk om bij elke 5 kilo die ik er af heb dan met hetzelfde jurkje wat ik hier aan heb foto’s te maken zodat je straks goed het verschil kunt zien. Vinden jullie dat ook leuk?

twining-2
Twinning = Winning <3

Verder dragen wij grijze leggings alleen heb ik geen flauw idee waar die vandaan komen, deze hadden we al een tijdje en op de foto hieronder zie je dat de grijstinten van onze leggings verschillend zijn. De schoenen zijn ook nieuw en van Only. Het lijken net bowlingschoenen en ze lopen heerlijk! Ik kon voor mijn dochter niet echt schoentjes vinden die daar veel op leken.

twinnen-schoenen
New shoes (Only) voor mij en voor mini me (Dutchy schoentjes van haar grote broer geweest).

Wat vinden jullie van onze ’twin’ outfits?

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

4 thoughts on “OOTD: Twinnen met mijn mini me!

Geef een reactie