orange care, handmasker, handverzorging, review

Getest: Orange Care Intensive Hand Treatment

Afgelopen zaterdag had ik op het netwerkplein bij Blogger by Nature een leuk gesprek met iemand van Orange Planet, een groothandel die unieke producten verkoopt aan bedrijven. Als blogger hebben je handen met het typen veel te verduren en kan een hand treatment heel fijn zijn. Ik kreeg deze handschoentjes mee naar huis om mijn handen even tot rust te laten komen.. of ik het zo heb ervaren lees je in mijn blog.

Ik vind het heerlijk om af en toe een beetje me-time in te plannen. Ik ben veel met de kinderen bezig, het huishouden, bloggen en vergeet wel eens om een momentje rust te pakken voor mijzelf. Even aan niets denken, voetjes omhoog, maskertje op, lekker in bad of.. probeer eens een keer iets nieuws.

Orange Care Intensive Hand Treatment

orange-care-handmasker

Ik verzorg mijn handen normaal gesproken niet zo uitgebreid. Ik knip netjes mijn nagels, vijl ze af en toe bij en soms masseer ik mijn handen met een handcrème. Een treatment of een handmasker kende ik nog niet. Deze handschoenen van Orange Care verzorgen ruwe en droge handen. Laten we het maar meteen testen. Oké daar gaan we dan, handen wassen, afdrogen en handschoenen aan..

handmasker-orange-care-review

Mijn ervaring met de hand treatment van Orange Care

Toen ik de verpakking opende trof ik twee heerlijk geurende handschoenen aan. Het zijn one size fits all handschoenen en vielen groot uit. Binnen in de handschoenen zit een crème die je handen voedt. Echter omdat de handschoenen erg groot waren en er veel crème in zat (gleed als een gek haha, om er even een beeld bij te krijgen..) probeerde ik mijn handen stil te houden maar dat lukte niet echt. Ik vond het erg apart en wilde ze meteen weer uitdoen, maar dan kan ik er natuurlijk geen eerlijke beoordeling over geven. Ik heb dus even netjes gewacht tot de 20 minuten voorbij waren en ik was blij dat ze weer uit mochten. ik spoelde mijn handen met water af en droogde ze normaal af. Mijn handen voelden droger aan als normaal, dat vond ik niet zo fijn. Ik vond het leuk om dit handmasker te proberen maar het is helaas niet echt mijn ding.

Mocht je het ook eens willen proberen, dan kun je deze Hand Treatment bestellen voor € 8,90.

Besteden jullie wel eens extra aandacht aan je handen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 thoughts on “Getest: Orange Care Intensive Hand Treatment

Geef een reactie