orange care, handmasker, handverzorging, review

Getest: Orange Care Intensive Hand Treatment

Afgelopen zaterdag had ik op het netwerkplein bij Blogger by Nature een leuk gesprek met iemand van Orange Planet, een groothandel die unieke producten verkoopt aan bedrijven. Als blogger hebben je handen met het typen veel te verduren en kan een hand treatment heel fijn zijn. Ik kreeg deze handschoentjes mee naar huis om mijn handen even tot rust te laten komen.. of ik het zo heb ervaren lees je in mijn blog.

Ik vind het heerlijk om af en toe een beetje me-time in te plannen. Ik ben veel met de kinderen bezig, het huishouden, bloggen en vergeet wel eens om een momentje rust te pakken voor mijzelf. Even aan niets denken, voetjes omhoog, maskertje op, lekker in bad of.. probeer eens een keer iets nieuws.

Orange Care Intensive Hand Treatment

orange-care-handmasker

Ik verzorg mijn handen normaal gesproken niet zo uitgebreid. Ik knip netjes mijn nagels, vijl ze af en toe bij en soms masseer ik mijn handen met een handcrème. Een treatment of een handmasker kende ik nog niet. Deze handschoenen van Orange Care verzorgen ruwe en droge handen. Laten we het maar meteen testen. Oké daar gaan we dan, handen wassen, afdrogen en handschoenen aan..

handmasker-orange-care-review

Mijn ervaring met de hand treatment van Orange Care

Toen ik de verpakking opende trof ik twee heerlijk geurende handschoenen aan. Het zijn one size fits all handschoenen en vielen groot uit. Binnen in de handschoenen zit een crème die je handen voedt. Echter omdat de handschoenen erg groot waren en er veel crème in zat (gleed als een gek haha, om er even een beeld bij te krijgen..) probeerde ik mijn handen stil te houden maar dat lukte niet echt. Ik vond het erg apart en wilde ze meteen weer uitdoen, maar dan kan ik er natuurlijk geen eerlijke beoordeling over geven. Ik heb dus even netjes gewacht tot de 20 minuten voorbij waren en ik was blij dat ze weer uit mochten. ik spoelde mijn handen met water af en droogde ze normaal af. Mijn handen voelden droger aan als normaal, dat vond ik niet zo fijn. Ik vond het leuk om dit handmasker te proberen maar het is helaas niet echt mijn ding.

Mocht je het ook eens willen proberen, dan kun je deze Hand Treatment bestellen voor € 8,90.

Besteden jullie wel eens extra aandacht aan je handen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 Comments

 • Reply Nicole september 5, 2017 at 5:04 am

  Hmm ik heb ze ook bij om te testen maar kun je dan ook 20 minuten lang niks pakken ofzo? Normaal doe ik niet zoveel aan m’n handen.. Zelfs vijlen doe ik niet ?

  • Reply Nathalie september 5, 2017 at 6:21 am

   Hey Nicole, de crème zit in de handschoen dus je kunt best iets pakken. Het is gewoon een apart gevoel. Veel plezier met testen 🙂

 • Reply Krystle/Batboy.nl september 5, 2017 at 6:07 am

  Een masker voor mijn handen niet. Ooit wel een parafinebad gedaan en dat was erg fijn.

  • Reply Nathalie september 5, 2017 at 6:22 am

   Dat ken ik niet. Ga er straks wat over opzoeken.

 • Reply Nicole Orriëns september 5, 2017 at 7:32 am

  Het klinkt niet zo heel erg fijn, en de prijs vind ik vrij hoog. Dus ik sla deze even over denk ik.

 • Reply Merel september 5, 2017 at 12:45 pm

  Hier liggen ze nog, was daardoor extra benieuwd naar je review. Vraag me af wat ze voor mijn handen doen…

 • Reply Sofie | Soofblogt.nl september 5, 2017 at 5:21 pm

  Ik heb dit al eens geprobeerd en ik vond het wel prettig werken. Ik vind deze wel prijzig moet ik zeggen..

 • Reply Eva september 7, 2017 at 3:42 pm

  Wat grappig bedacht zeg, dat de crème in de handschoenen zit. Ziet er handig uit zo! Voor die prijs zou ik het zelf niet geprobeerd hebben eigenlijk, en dat het dan tegenvalt, is wel jammer!

 • Leave a Reply