Voetbal en iets met oranje..

Nederland gaat niet meedoen met het EK in 2016! Dat werd afgelopen dinsdag duidelijk. Het stond gisteren in alle kranten en overal kom je het tegen op de social media. Ik vind het jammer.

Ik ben geen voetbalfan, echt niet. Ik vind er zelfs niets aan. Ik kijk nooit naar voetbal op tv.. behalve naar de  EK en WK wedstrijden. Dat is toch anders! Ik hou van het sfeertje erom heen, alle straten en steden oranje gekleurd. De kinderen in voetbalpakjes. De hapjes en drankjes. Alle toeters en bellen bij elkaar. Maar vooral de gezelligheid met zijn allen op de dagen dat het Nederlandse elftal moet spelen.

Mijn jongens vinden voetbal erg leuk, en de oudste heeft vorig jaar een jaar lang op voetbal gezeten. Hij trainde 2 keer per week en had bijna elke week ook 1 of 2 toernooien. Nu zitten ze allebei op turnen, maar wie weet gaan ze in de toekomst weer voetballen. Ik vind sport voor de kinderen zeker belangrijk, maar vind het aantal uren en dagen dat hij voetbalde erg veel op dat moment. Met 3 kleine kinderen heb je zoveel afspraken en dingen waar je rekening moet houden dus hebben we besloten om dit jaar dus wat anders te doen.

Sporten jullie kinderen ook?

 

oranje

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie