Organic babykleding, betaalbaar voor iedereen bij de Lidl!

Keyvisual4

Organic babykleertjes duur? Meestal wel ja, maar niet bij de Lidl. Vanaf 15 september ligt er een heuse babycollectie met organic babykleertjes en accessoires in de winkels met prijsjes van € 2,99 tot € 8,99. Dit moet je zien!

Wij doen vaak genoeg boodschappen bij de Lidl want inkopen scheelt daar behoorlijk in de portemonnee in vergelijking met sommige andere supermarktketen. Dat Lidl babykleding verkoopt is niet nieuw, mijn dochter heeft al wat kleertjes van de Lidl gehad. Wat wel nieuw is? De organic collectie! Ik kreeg dit persbericht in mijn mailbox en ik was meteen verliefd geworden op de kleertjes uit deze organic collectie. Bof ik even dat mijn dochter nog in maat 80/86 zit 😉

De babykleding is van 100% katoen en gaat tot en met maat 92. Schoentjes, sokjes, wikkeldekens, voor iedereen zit er wel wat bij. Ook leuk om cadeau te geven want alle items zijn verpakt in een geschenkverpakking.

Keyvisual6

Keyvisual9

schoentjes

 

Wat staat er op mijn verlanglijstje?

Onderstaande kledingstukken heb ik bij elkaar gezocht als setje. Vooral dit jasje met kanten kraag lijkt mij erg mooi! Ik twijfel alleen nog of ik het online zal bestellen of om 15 september vroeg voor de deur van de Lidl supermarkt ga staan. Met zulke koopjes is er een kans aanwezig dat het snel uitverkocht is maar in de webshop betaal je natuurlijk wel extra verzendkosten.

lidl - jasje - organic - volgmama
Jasje € 8,99
Organic - Shirtje - Lidl - Meisje _ Volgmama
Shirtje € 3,99
Lidl - Organic - broekjes - Volgmama
Broekjes € 5,99 per 2 stuks

Niet misgrijpen?

Vanaf 8 september kun je in de Lidl webshop deze leuke items al bestellen. Deze worden geleverd op het moment dat ze in de winkels liggen maar zo hoef je niet bang te zijn dat je misgrijpt. Want eerlijk is eerlijk, deze leuke organic kleertjes hebben super prijsjes!

Wat vinden jullie van deze kleertjes? Kopen jullie wel eens kleding bij de Lidl?

 

6 thoughts on “Organic babykleding, betaalbaar voor iedereen bij de Lidl!

Geef een reactie