Pietenjurkjes van Action & Albert Heijn

Morgen is de Sinterklaasintocht en daarvoor kocht deze twee goedkope pietenjurkjes. Ik had er al één gekocht bij Albert Heijn en later zag ik een leuke bij de Action dus ik dacht dan koop ik die vast in 98/104 zodat ze die volgend jaar aan kan. Gewoon omdat die zo leuk is en omdat het kan! Toen ik thuis het pietenjurkje van de Action uit de verpakking haalde kwam ik erachter dat het jurkje wel erg klein uitviel en dat ze hem nu met maat 86 al aan kan! Heb jij al een pietenjurkje of pakje gescoord?

Pietenjurk Albert Heijn / Etos

pietenjurk - ah - volgmama
Pietenjurkje van Albert Heijn

pietenjurkjes3Oooooh kom er eens kijken! Terwijl ik boodschappen deed keek ik tussen de sintartikelen en zag ik dit leuke pietenjurkje liggen. Hij is trouwens bij Albert Heijn en Etos te koop voor € 6,99. De baret is apart te koop. Het bovenstuk is heerlijk zacht (ik geloof velours) en de onderstuk, de rok bestaat uit drie lagen (waarvan 2 uit tule). Samen is de jurk een geheel. Mijn dochter draagt normaal maat 86 maar dit jurkje is een 92/98. Het kan nu prima en ik denk dat de pietenjurk volgend jaar ook nog wel past! En zonder baret kan het jurkje voor de rest van het jaar als middeleeuwse prinsessenjurk door 😉

Pietenjurkje Action

pietenjurk - action - volgmama
Pietenjurkje Action

pietenjurkjes5

Het pietenpakje van de Action vond ik zo schattig dat ik hem in maat 98/104 kocht. Zoals je ziet valt dit jurkje veel kleiner uit, ik gok op een maat 92. Een nadeeltje: de glitters op het tule laten los. Ook de baret koop je los en deze is meer voor grote kinderen, niet voor dreumesen. Voor het jurkje betaalde ik nog géén 5 euro.

Hebben jullie al een pietenjurkje of pietenpak gescoord?

6 thoughts on “Pietenjurkjes van Action & Albert Heijn

Geef een reactie