Pilaten Chinese Zwart Masker - Review

Review Pilaten: Zwart masker tegen puistjes

Tijdens het opruimen van mijn beautyproducten kwam ik dit weekend nog twee Black head maskers van het merk Pilaten tegen. Veel bloggers hebben hier al eens over geschreven maar ik durfde hem eerst niet zo goed te gebruiken. Bij sommigen deed het namelijk erg pijn om hem van het gezicht af te trekken..

Waar ik de maskers vandaan heb dat weet ik niet eens meer. Ik weet nog wel dat ze 1 à 2 euro per stuk waren. Waarschijnlijk is Pilaten een Aziatisch merk omdat er veel Chinese tekens op staan. Het is een zwart peeling masker dat je er na enkele minuten weer af moet trekken.

Review Pilaten black head ex pore strip

De naam zegt het al. Het masker is bedoeld tegen puistjes en mee-eters. Je kunt het alleen op de probleemzones smeren of op het hele gelaat. Maar pas op, laat je ogen, wenkbrauwen en lippen vrij. Ik besloot het op mijn hele gezicht te smeren maar dat was achteraf niet de juiste keus voor mij. Het masker droogt snel op en je voelt het trekken. Zodra het masker droog is kun je het er bijna aan een stuk eraf halen. Bij de slapen en bij mijn bovenlip was dit zeer gevoelig en deed het een beetje pijn.

 

Pilaten Peeling Masker tegen puistjes - Ervaring - Blog Review

Helaas heb ik geen voor en na foto’s gemaakt. Maar het werkt goed bij mij. Ik zie plekjes op het zwarte masker die uit de poriën zijn meegetrokken maar ook donshaartjes. Daarom moet je dus echt even oppassen bij de wenkbrauwen anders hars je die ongewild mee. Er bleven na het verwijderen nog een paar kleine zwarte stukjes op mijn gezicht achter, die kon ik makkelijk verwijderen met een warm water en een washandje. Het schijnt dat dit masker best wel populair is bij jonge meiden. Kijk maar eens naar de Pilaten filmpjes op Youtube. Een filmpje maken ging mij iets te ver en ik ging al uit mijn comfortzone om deze foto hierboven te maken. Als je dit masker vaker gebruikt dan krijg je volgens mij echt een mooie huid. Na het masker gebruik ik nog een dagcrème.

Hebben jullie al eens van dit masker gehoord en zou jij dit aandurven? Welke maskers gebruik jij het liefst?

5 thoughts on “Review Pilaten: Zwart masker tegen puistjes

  1. Het maskertje klinkt mij wat te agressief, ik heb liever zachtere producten dan maskers die je wenkbrauwen zouden kunnen meesleuren ? Je hebt me wel benieuwd gemaakt, dat wel!

Geef een reactie