Heel Holland bakt met Play-Doh + verrassing! (afgelopen)

Een paar weken geleden heb ik samen met mijn dochter Play-Doh ontdekt en we waren meteen fan! In tegenstelling met andere merken klei waar mijn zoontjes vroeger mee speelden, zijn deze kleuren veel mooier en de klei is zoveel zachter. Met de magische oven van Play-Doh bak je de alles wat je lekker lijkt. Heel Holland bakt met Play-Doh natuurlijk. Doe je mee?

play-doh-review-magische-ovenOf je nu liever taartjes, muffins of veggie burgers wilt bakken, laat je fantasie los met de nieuwe set van Play-Doh. De leuke koksmuts behoort niet tot de set, die kreeg mijn dochter op een bloggersevent in het pakjeshuis van sinterklaas. Ze heeft daar ook zeker meer dan een half uur staan kleien met andere kindjes, en voor haar was dat ook meteen de eerste kennismaking met klei. Dat vond ze erg leuk en toen we een Play-Doh set ontvingen om te reviewen wilde ze er meteen mee spelen.

Mijn zoontjes hebben vroeger ook klei gehad, maar daar was ik minder enthousiast over. Het was dan ook van die goedkope troep van de Action die snel ging korrelen en uitdrogen. Sindsdien heb ik ook geen kleipotje meer open getrokken. Nu kun je tegenwoordig dus ook echt klei van het merk Play-Doh bij de Action kopen en daar zijn we nu natuurlijk heel blij mee, sinds wij dit merk ontdekt hebben. Wat een fijne klei van Play-Doh! Ik zou niets anders willen.

play-doh-magical-oven-magische-oven-review

De magische oven van Play-Doh

Heerlijk eten bereiden met de magische oven van Play-Doh is een feestje! In plaats van af te wassen ruim je het allemaal zo weer op voor de volgende speelsessie. In deze set zit de magische oven, 5 voedselvormen, 3 steekvormpjes, een roller, bestek, een bordje, een ideeënkaart, een handleiding en 6 potjes Play-Doh. Het klepje van de oven moest ik nog even aan de oven zetten en dat was gelukkig zo gepiept. De oven werkt op 3 x AAA batterijen. Deze zitten niet bij de verpakking inbegrepen, dus dat is handig om te weten. Over de klei waren we al enthousiast en de magische oven is hier een hit. Je doet wat klei in één van de vormpjes, schuift het in de oven, klepje dicht en aan de hendel duwen. Kijk hoe de oven je taartjes bakt. De lamp gaat aan en als het klaar is hoor je een ‘ping’. Klaar is kees. Op de oven zelf zitten ook veel vormpjes en met 6 verschillende kleuren klei kom je een heel eind.

Leuk weetje: de Play-Doh set kleuren en vormen heeft dit keer bij Speelgoed van het jaar een prijs gewonnen in de categorie speelgoed voor kinderen 0-3 jaar! 

Mijn dochter was tijdens het spelen vooral met de oven bezig. Taartjes erin, lampjes aan, kijken en even aan het taartje ruiken. Nadat ze haar eerste taartje in de Play-Doh magische oven heeft gebakken zong ze spontaan: “happy birthday to you” en deed ze alsof ze jarig was en de kaarsjes mocht uitblazen. Dit zag er heel schattig uit en mama zong de tweede keer lekker mee want mama moest ook een taartje bakken. Ik ben verbaasd hoeveel vormpjes erbij zitten en aan de oven zitten. Geen taartje, burger of bordje wordt hetzelfde.

Een leuke tip voor de verjaardag, sinterklaas of kerstman. Je koopt de Play-Doh magische oven op Bol.com of in verschillende speelgoedwinkels.

Win een Play-Doh ontbijtset

play-doh-ontbijtspeelset-packhr1

Nu heb ik een leuke verrassing voor jullie! Ik mag namelijk een Play-Doh ontbijtset aan één van jullie weggeven. Dit is niet de magische oven die wij gereviewd hebben maar een andere toffe set uit de Play-Doh Kitchen serie. Hiermee maak je (namaak) wafeltjes en broodjes. Willen jullie die winnen?

Like onze Facebookpagina en de Facebookpost. Laat daar een reactie achter waarom jij de set wilt winnen en tag je vriendjes die hier ook blij van zullen worden.

De winnaar krijgt op 28 november bericht dus doe snel mee. Succes!

Marcia Kan heeft de Play-Doh ontbijtset gewonnen. Proficiat!

17 thoughts on “Heel Holland bakt met Play-Doh + verrassing! (afgelopen)

  1. Onze meiden zijn dol op kleien..ze zitten zo een uur aan tafel….. Het oventje staat op het verlanglijstje dus wie weet komt sint deze wel langs brengen… maar deze set hebben we nog niet en is ook helemaal leuk!!! Dus wie weet…..

  2. Blij de review te lezen! Mijn zoontje heeft het unboxing filmpje van het oventje op YouTube gezien en zegt elke keer dat hij hoopt die van sinterklaas te krijgen. Ik twijfelde nog wat, goed on de review te lezen! Ik doe ook graag mee met de winactie voor de ontbijtset. Leuke aanvulling op het oventje? Gereageerd via Facebook!

  3. Dit Play-doh set zal mijn dochtertje geweldig vinden. Een van haar favoriete bezigheden is kleien. Op haar bestaande klei-speelgoed is ze een beetje uitgekeken dus dit ontbijtset waar ze zelf wafels en broodjes mee kan maken, dat biedt weer nieuw uitdagingen.

  4. Zodat mijn zoontje ook lekkere gebakjes kan bakken want hij wil ook wel eens graag wat bakken. Met klei vind ik dat wel wat veiliger voor hem en daar kan hij vele variaties mee doen.

  5. Jaaaa, deze staat hoog op het verlanglijstje van onze jongste dochter Hannah! Ze kijkt altijd graag naar Heel Holland bakt, we namen het altijd voor haar op. Hoe leuk als ze met deze set zelf ook allerlei ‘lekkers’ kan gaan maken!

Geef een reactie