Plog: De nieuwe Berenboom attractie in Avonturenpark Hellendoorn

Sinds afgelopen zaterdag 23 april is Avonturenpark Hellendoorn weer een attractie rijker! Wij waren uitgenodigd om bij de opening van de Berenboom te zijn. Het was beregezellig! Kijken jullie mee naar de foto’s in deze plog?

 

berenboom5
De Berenboom kun je vinden in Dreumesland

 

berenboom4
Mijn oudste zoon is net iets te groot (126cm) voor Dreumesland. Maar voorruit hij mocht samen met zijn broertje in een paar attracties. Dreumesland is bedoeld voor kinderen tot 120 cm.

 

berenboom3
Ah, gevonden!

 

berenboom1
Dit is de Berenboom, het nieuwe huis voor Baba en Bella, de jongens vonden de brievenbus erg interessant want hij kan praten!

 

berenboom2
Als je een tekening of brief voor Baba en Bella afgeeft voorzien van je naam en adres ontvang je zelfs echte post terug!

 

berenboom7
11.30 Jippie ze zijn er! Zelfs vriendje Bollo is meegekomen om het nieuwe huis te bewonderen.

 

berenboom6
Tijd genoeg om handjes te schudden, knuffels te geven en foto’s te nemen! Elke dag om 12.00 uur en 15.00 vind er een meet & greet plaats bij de Berenboom.

 

berenboom8
Wat een grote hand heeft Baba! En wat is die zacht!

 

berenboom9
Kleine meid vond Baba, Bollo en Bella een beetje eng.. Ze is ook nog te klein om dit te snappen 😉

 

hellendoorn2
Een leuke attractie in Dreumesland!

 

Na de opening hebben we verder nog even door het park gelopen en hebben we ook in een paar andere attracties gezeten. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden en na afloop hebben we gegeten in het restaurant.

 

hellendoorn
Dit is toch wel mijn favoriete attractie: de Sungai Kalimantan. Dit is tevens de langste Rapid River van Nederland!

 

hellendoorn1
De Jungle Monster is geschikt voor de hele familie met een bootje vaar je langs slingerende apen en krokodillen. Zelf mijn jongste kon hier hard om lachen.

 

Dit was een leuke dag! Neem allemaal een kijkje bij de Berenboom in Hellendoorn en verras Baba en Bella met post of een leuke tekening. Tot de volgende keer! 

Tip: op Koningsdag kun je met 50 % korting het Avonturenpark bezoeken. Je betaald dan geen € 22,50 maar slechts € 11,25 per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree! Voor deze actie zijn slechts 1000 tickets beschikbaar, wees er snel bij! Tickets voor Koningsdag koop je op www.avonturenpark.nl

 

 

6 thoughts on “Plog: De nieuwe Berenboom attractie in Avonturenpark Hellendoorn

  1. Zelf heb ik de beren opening om half twaalf gemist…Ik was er tegen 13.15, dat had ik bij aanmelden ok verteld. Want de boys moesten eerst voetballen.

    Wat een heerlijke middag hadden we daar! Geen wachtrijen, zelfs niet voor de wildwaterbaan en de achtbaan over de kop!

    Jammer dat ik je niet gezien (herkend) heb. Ik vind het altijd leuk om andere bloggers te ontmoeten. Morgen komt mijn verslag online.

Geef een reactie