Popcorn time met de nieuwe Disney Junior serie van Mickey and the Roadster Racers

dsc_0759

Afgelopen woensdag ben ik met mijn zoon en dochter naar Amsterdam geweest voor een heel leuk event van Disney. Wij mochten namelijk als een van de eersten kijken naar een nieuwe serie van Mickey and the Roadster Racers die nu elke woensdag om 17.00 op tv te zien is.

Er was geen bepaalde dresscode voor dit event maar toevallig had ik Mickey en Minnie shirtjes in de kasten hangen van de kinderen. Deze hebben ze aangehad naar het event en hier kregen we leuke complimentjes op. We gingen er vrolijk heen en we hadden erg veel zin. Ik wist van te voren dat we naar een deel van de serie gingen kijken en dit is al leuk op zich maar er was zoveel meer te doen.

img_20170419_144036346

Het event waarvoor we uitgenodigd waren vond plaats in het Frans Ottenstadion. Als je het aan mij vraagt is het een prima locatie. Er was ruimte genoeg en de kinderen hadden alle bewegingsvrijheid. Het stadion ligt aan een straat met meerdere sportverenigingen en was goed te vinden. Speciaal voor het event waren er bordjes opgehangen waar we heen moesten en bij de ingang door begon het feestje!

De ingang leek wel een racebaan en stiekem nam ik een sprintje met mijn dochter in de buggy en mijn zoon erachteraan. We waren mooi op tijd en alle kinderen kregen Mickey Mouse oortjes. Hoe toepasselijk! De oortjes doen me denken aan vroeger toen ik zelf een jaar of 10 was toen we met mijn ouders naar Disneyland in Parijs gingen.

img_20170419_150614317

Wij waren helemaal verrast toen we binnen kwamen en de kinderen namen eerst even plaats aan een tafeltje waar ze konden kleuren. De kinderen konden zelf drinken tappen en er waren genoeg lekkere hapjes. De ballon vouwer maakte de mooiste kunstwerken van ballonnen. Mijn kinderen werden er verlegen van maar wilden toch wel heel graag een Mickey en Minnie ballon.

dsc_0963

Wat ook echt tof was is dat er een een buggy drive in was. Kinderen mochten zelf een plekje uitzoeken om de filmpjes te bekijken. Zo stonden er stoetltjes, zitzakken om op neer te ploffen en buggy’s. Mijn kinderen hebben een fijn plekje vooraan in het midden gevonden. Hier konden ze het allemaal goed volgen op het scherm.

img_20170419_154756467

Over Mickey and the Roadster Racers

Mickey, Donald, Goofy, Minnie en Katrien hebben een eigen garage. Daar maken ze hun transformerende auto’s klaar voor racewedstrijden over hele de wereld! En wanneer ze niet onderweg zijn, houden Minnie en Katrien zich bezig als de Blije Helpers. Ze helpen de bewoners van de stad met allemaal verschillende klusjes. Maak je klaar voor de nieuwe avonturen van Mickey en zijn vriendjes!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=y1l4Gp9xhW4[/embedyt]

 

mickey

Mickey and the Roadster Racers is een leuke serie voor kinderen. En Goofy heeft wel een hele aparte raceauto. De series duren een paar minuten en zijn daarom ook fijn te volgen voor jonge kinderen. Wij gaan deze filmpjes zeker vaker kijken. Vooral bij mijn zoon heeft het veel indruk achter gelaten dus wij zitten volgende week thuis voor de buis om 17.00 uur.

img_20170419_170439525

We hebben erg genoten van deze leuke middag en toen we vertrokken viel mijn dochter binnen 5 minuten in slaap met de Mickey Roadster Racer knuffel die ze heeft gekregen.

Mickey and the Roadster Racers is vanaf nu elke woensdag om 17:00 uur te zien op Disney Junior, te ontvangen via Caiway (kanaal 118), KPN (kanaal 51), T-Mobile Thuis (kanaal 180) en Ziggo (kanaal 302).

Gaan jullie ook kijken?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

9 thoughts on “Popcorn time met de nieuwe Disney Junior serie van Mickey and the Roadster Racers

  1. Klinkt als een fantastische middag! Disney doet het vaak goed bij kinderen. Dat begrijp ik wel. Een hele toffe ballon trouwens hoor! En de oortjes? vast een middag om nooit te vergeten

Geef een reactie