hema, prinses boltaart, getest

Maak je prinsessenfeest compleet met de nieuwe prinses boltaart van HEMA

HEMA heeft een nieuw prinses boltaartje in het gebakassortiment en hij is zo mooi! Mijn dochter is bijna jarig en we mochten het taartje alvast proeven. Samen met 4 kinderen en 3 volwassenen hebben wij er van gesmuld..

Welk klein meisje is niet gek op prinsessen? Mijn dochter van twee jaar is er dol op. Of het nu Elsa, Doornroosje of een ander prinsesje is dat maakt voor haar niets uit. Meestal verzin ik met mijn kinderen een thema voor hun verjaardag. Zo had mijn zoontje laatst een ridderfeest en zat ik er al aan te denken om dit jaar een prinsessenfeestje voor mijn dochter te organiseren. Dan hoort daar natuurlijk ook een prinsessentaart bij. Geen feest zonder taart zeggen we altijd. Hoe leuk is dan deze nieuwe prinses boltaart van HEMA?

hema-prinsessen-boltaartje-verpakking-review
Het prinses boltaartje zit in een feestelijke verpakking!

Prinses Boltaartje

Dit is hét taartje die niet mag ontbreken op een prinsessenfeestje. De taart heeft een doorsnede van 16 cm en is geschikt voor ongeveer 8 personen maar het is ons ook gelukt om er 10 stukjes uit te halen. Het prinsessenpopje zelf is gemaakt van suikerwerk. De rok van de prinses is gemaakt van een bedrukte laag witte chocolade, gevuld met chocoladecake en aardbeienbavarois.

hema-prinsessen-boltaart
Een blij meisje, ze vind de taart erg mooi!
hema-top-nieuw-prinsessen-boltaartje
Het prinsessenpopje is van suikerwerk maar we vinden hem iets te hard om op te eten
hema-prinsessen-boltaartje-binnenkant
De binnenkant van het prinses boltaartje

Wij kennen de slagroomtaarten en fototaarten van de HEMA al en daarom waren we erg nieuwsgierig of dit taartje ook lekker zou zijn. De taartdoos is erg feestelijk en de kinderen vonden het een leuke verrassing. Ze vonden het een hele mooie prinsessentaart.

Wat grappig was, is dat de kinderen bijna ruzie maakten om wie het popje mocht eten. Het is van suikerwerk gemaakt dus dan is het in principe eetbaar. Maar het is zo hard dat het haast niet af te bijten is. Het popje hebben we daarom maar even weg gedaan. De buitenkant smaakt naar witte chocolade en vinden de meesten lekkerder dan een fondantlaag. Ook de binnenkant van de taart zelf is verrassend lekker.

hema-boltaartje-proeven-testteam
Het testpanel is druk met proeven 😉

De volwassenen vonden het taartje ook erg lekker. De kleurstof aan de chocoladelaag geeft wel snel af aan de handen. Wij gebruiken wel een vorkje maar de kinderen zitten er snel met de handen aan. De kleur gaat gelukkig wel meteen van de handen af als je de handen wast. Wij vinden dit prinses boltaartje zeker een aanrader en voor de prijs van 12,50 kopen we hem nog eens. Er is ook keus uit een robot of een kabouter boltaartje.

Heb jij al eens een taart bij de HEMA besteld?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 thoughts on “Maak je prinsessenfeest compleet met de nieuwe prinses boltaart van HEMA

  1. Ik bestel heel vaak een taart bij de Hema, maar nog nooit deze leuke taart.
    Ik zal het doorgeven aan mijn dochter, die heeft begin volgend jaar een jarig dochtertje .
    Echt heel schattig dit taartje.

Geef een reactie