Printcandy, coole persoonlijke posters en meer! (gesloten)

printcandy1

Posters en kaarten met teksten zijn helemaal hip. Of je er nu de babykamer of je kantoor mee siert, het kan allemaal! Je kunt ze in veel winkels kopen maar de leukste maak je toch zelf en een beetje van Printcandy. Ik laat jullie graag mijn posters zien en jullie maken ook nog eens kans op 2 x 25 euro shoptegoed als jullie een leuke reactie achterlaten.

Printcandy is een online snoepwinkel, je koopt er geen snoep om op te eten maar snoep voor hét oog! Je kunt er leuke wallprints personaliseren. Deze pas je online eenvoudig aan met een ander kleurtje of tekst. Naast leuke posters verkopen ze onder andere  ook ophangklemmen en leuke kalenders.  Er is enorm veel keus dus de kans dat jij er iets leuks ziet is vast groot. Bovendien hoef je je geen zorgen om de verzendkosten te maken want die zijn gratis.

printcandy2

Sterrenbeeld poster

Nieuw zijn de sterrenbeeld posters. Op de poster staat niet alleen het sterrenbeeld in sterrenstand afgebeeld, er is ook ruimte voor een naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik heb er een voor mijn dochter gemaakt en die staat op een kastje in onze slaapkamer. De coole print is op stevig papier gedrukt zodat je hem ook rechtop kunt neerzetten. Je kunt de print natuurlijk ook inlijsten, met maskingtape aan de wand plakken of op een klembord plaatsen.

Het werkt eigenlijk vrij simpel: kies uit twee formaten (21 x 30 of 30 x 40 cm) en vul het sterrenbeeld in. In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van de sterrenstand, waarna je kunt beginnen met personaliseren. Kies een kleur, vul de naam in, gevolgd door de geboorteplaats, -datum en -tijd. Onderaan verschijnt vanzelf wat er in “de sterren staat” bij dit sterrenbeeld.

Voor elk teken zijn er vier kenmerkende eigenschappen volgens de astrologie ingevuld. Bij ‘boogschutter’, het sterrenbeeld van mijn dochter verschijnen de eigenschappen onafhankelijk, enthousiast, creatief en zorgzaam. Voor een ‘stier’ heeft de astrologie geduldig, trouw, betrouwbaar, doorzetter in petto. Vanzelfsprekend zijn er twaalf verschillende sterrenstanden met bijpassende karaktertrekken. Voor wie niet echt in sterrenbeelden en eigenschappen geloofd heeft Printcandy natuurlijk een oplossing. Je kunt de woorden weghalen óf zelf iets invullen.

printcandy3

Verder heb ik nog twee kleine posters voor mijn blog, Volgmame en een tekst `Eat, Blog, Sleep and Repeat’. Ik hoop in ons nieuwe huis straks een eigen ruimte te hebben met een bureau waar ik heerlijk kan zitten bloggen. Daar wil ik deze twee aan de muur hangen met tape. Ik vind ze echt heel cool geworden.

Leuke tip voor Pasen: kijk even bij de gratis printables op de website van Printcandy. Voor Pasen kun je hier leuke bunny photo props en ander leuke paashangers en versiering uitprinten. Ik baal natuurlijk dat onze printer het momenteel niet doet dus ik ga nog even kijken of ik ze bij iemand anders uit kan laten printen.

WIN 2 x 25 EURO AAN SHOPTEGOED VAN PRINTCANDY.NL

Ik ben uiteraard erg tevreden met mijn prints die ik heb gekregen. Wil jij ook wat leuks aan de muur in huis? Cool! Doe dan mee aan deze winactie want namens Printcandy mag ik twee lezers blij maken met 25 euro shoptegoed zodat jij misschien ook iets gaafs uit kunt zoeken. Voor jezelf of bijvoorbeeld als kraamcadeau.

 • Laat hieronder of op onze Facebookpagina een leuke reactie achter dat je meedoet.
 • Voor een extra winkans mag je deze winactie delen op Facebook of Twitter. Deel dan wel even openbaar of tag ons even anders kunnen we dat niet zien.

Krystle en Melissa Van Stipdonk van harte gefeliciteerd!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

28 thoughts on “Printcandy, coole persoonlijke posters en meer! (gesloten)

 1. Een hele Goedemorgen ik doe heel graag mee ik heb eventjes gekeken wat ik zal uitkiezen mijn voorkeur is dit leuke cadeau voor mijn aanstaande man samen hebben wij 1 dochtertje en dit is die linkje
  http://printcandy.nl/product/vaderdag-papa/ en zal leuk zijn dat ons meisje haar papa gaat verrassen met vaderdag
  Ik volg je op Facebook en ik heb ook gerageerd (Jessica jill John Leidner) dat is m’n naam op Facebook, ook gedeeld
  Ik volg op Twitter (yessicakoot1), Facebook,instagram (yessicaleidner),bloglovin,g+,pinsterest en uiteraard youtube kanaal geabonneerd

  En succes allemaal met dit leuke winactie

 2. Wat een leuke actie. wij zijn onlangs verhuisd en op de nieuwe kamers mag nog wel wat op de muur. Die sterren(beelden) doen ook meteen denken aan een lief sterretje van ons, dus een mooie betekenis ook! liefs melissa

Geef een reactie