Printcandy, coole persoonlijke posters en meer! (gesloten)

printcandy1

Posters en kaarten met teksten zijn helemaal hip. Of je er nu de babykamer of je kantoor mee siert, het kan allemaal! Je kunt ze in veel winkels kopen maar de leukste maak je toch zelf en een beetje van Printcandy. Ik laat jullie graag mijn posters zien en jullie maken ook nog eens kans op 2 x 25 euro shoptegoed als jullie een leuke reactie achterlaten.

Printcandy is een online snoepwinkel, je koopt er geen snoep om op te eten maar snoep voor hét oog! Je kunt er leuke wallprints personaliseren. Deze pas je online eenvoudig aan met een ander kleurtje of tekst. Naast leuke posters verkopen ze onder andere  ook ophangklemmen en leuke kalenders.  Er is enorm veel keus dus de kans dat jij er iets leuks ziet is vast groot. Bovendien hoef je je geen zorgen om de verzendkosten te maken want die zijn gratis.

printcandy2

Sterrenbeeld poster

Nieuw zijn de sterrenbeeld posters. Op de poster staat niet alleen het sterrenbeeld in sterrenstand afgebeeld, er is ook ruimte voor een naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik heb er een voor mijn dochter gemaakt en die staat op een kastje in onze slaapkamer. De coole print is op stevig papier gedrukt zodat je hem ook rechtop kunt neerzetten. Je kunt de print natuurlijk ook inlijsten, met maskingtape aan de wand plakken of op een klembord plaatsen.

Het werkt eigenlijk vrij simpel: kies uit twee formaten (21 x 30 of 30 x 40 cm) en vul het sterrenbeeld in. In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van de sterrenstand, waarna je kunt beginnen met personaliseren. Kies een kleur, vul de naam in, gevolgd door de geboorteplaats, -datum en -tijd. Onderaan verschijnt vanzelf wat er in “de sterren staat” bij dit sterrenbeeld.

Voor elk teken zijn er vier kenmerkende eigenschappen volgens de astrologie ingevuld. Bij ‘boogschutter’, het sterrenbeeld van mijn dochter verschijnen de eigenschappen onafhankelijk, enthousiast, creatief en zorgzaam. Voor een ‘stier’ heeft de astrologie geduldig, trouw, betrouwbaar, doorzetter in petto. Vanzelfsprekend zijn er twaalf verschillende sterrenstanden met bijpassende karaktertrekken. Voor wie niet echt in sterrenbeelden en eigenschappen geloofd heeft Printcandy natuurlijk een oplossing. Je kunt de woorden weghalen óf zelf iets invullen.

printcandy3

Verder heb ik nog twee kleine posters voor mijn blog, Volgmame en een tekst `Eat, Blog, Sleep and Repeat’. Ik hoop in ons nieuwe huis straks een eigen ruimte te hebben met een bureau waar ik heerlijk kan zitten bloggen. Daar wil ik deze twee aan de muur hangen met tape. Ik vind ze echt heel cool geworden.

Leuke tip voor Pasen: kijk even bij de gratis printables op de website van Printcandy. Voor Pasen kun je hier leuke bunny photo props en ander leuke paashangers en versiering uitprinten. Ik baal natuurlijk dat onze printer het momenteel niet doet dus ik ga nog even kijken of ik ze bij iemand anders uit kan laten printen.

WIN 2 x 25 EURO AAN SHOPTEGOED VAN PRINTCANDY.NL

Ik ben uiteraard erg tevreden met mijn prints die ik heb gekregen. Wil jij ook wat leuks aan de muur in huis? Cool! Doe dan mee aan deze winactie want namens Printcandy mag ik twee lezers blij maken met 25 euro shoptegoed zodat jij misschien ook iets gaafs uit kunt zoeken. Voor jezelf of bijvoorbeeld als kraamcadeau.

 • Laat hieronder of op onze Facebookpagina een leuke reactie achter dat je meedoet.
 • Voor een extra winkans mag je deze winactie delen op Facebook of Twitter. Deel dan wel even openbaar of tag ons even anders kunnen we dat niet zien.

Krystle en Melissa Van Stipdonk van harte gefeliciteerd!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

28 Comments

 • Reply Batboy april 10, 2017 at 6:38 am

  Leuk hoor! Ik heb alleen nog steeds geen printer….

  • Reply Nathalie april 10, 2017 at 6:42 am

   De prints kun je natuurlijk ook thuis laten sturen per post. Alleen de free printables van Pasen niet, die moet je zelf uitprinten.

 • Reply Nicole april 10, 2017 at 6:59 am

  Ik doe niet mee omdat ik zelf al tegoed heb gehad en dit dus gun aan iemand anders. Maar moest even reageren want ik ben ook echt mega blij met de posters die ik heb!

  • Reply Nathalie april 10, 2017 at 7:23 am

   Lief Nicole, ik ben er ook hartstikke blij mee!

 • Reply Gaby april 10, 2017 at 7:32 am

  Oh wat leuk! Ik doe mee 🙂 zo’n sterrenbeeld poster zou ik super leuk vinden voor Lynn ?

 • Reply Rachel april 10, 2017 at 7:41 am

  Super leuk. Ik doe ook graag mee. Mijn zoontje noemt sterren nu “mooi” en hoe tof zou het zijn als hij iets moois aan de muur had hangen.

 • Reply Xenia april 10, 2017 at 8:28 am

  Wat een super leuke actie! Ik vind de posters helemaal leuk.. Ik ben nu al fan van de sterrenbeeld poster.. ( gelukkig heb ik 3 kids)

 • Reply Yessica leidner april 10, 2017 at 8:53 am

  Een hele Goedemorgen ik doe heel graag mee ik heb eventjes gekeken wat ik zal uitkiezen mijn voorkeur is dit leuke cadeau voor mijn aanstaande man samen hebben wij 1 dochtertje en dit is die linkje
  http://printcandy.nl/product/vaderdag-papa/ en zal leuk zijn dat ons meisje haar papa gaat verrassen met vaderdag
  Ik volg je op Facebook en ik heb ook gerageerd (Jessica jill John Leidner) dat is m’n naam op Facebook, ook gedeeld
  Ik volg op Twitter (yessicakoot1), Facebook,instagram (yessicaleidner),bloglovin,g+,pinsterest en uiteraard youtube kanaal geabonneerd

  En succes allemaal met dit leuke winactie

 • Reply Gerdi april 10, 2017 at 10:49 am

  Wat een toffe posters! Ik doe graag mee, want de kinderkamers kunnen nog wel wat leuke posters gebruiken..

 • Reply Lieke van Veen april 10, 2017 at 4:10 pm

  Super gave posters. Ik doe heel graag mee.

  • Reply Lieke van Veen april 10, 2017 at 4:10 pm

   Ik volg je op facebook (lieke van veen) en ik heb dit bericht geliked en gedeeld.

 • Reply Yvonne april 10, 2017 at 4:26 pm

  Wat ziet het er mooi uit.

 • Reply Anita H. april 11, 2017 at 1:38 am

  Zeker, ik wil wel wat leuks (nieuws) aan de muur. Ik doe mee.

 • Reply Patricia de crom april 11, 2017 at 7:12 am

  Ik waag graag een kansje voor de grote jongenskamer die onze jayden binnenkort krijgt

 • Reply Krystle/Batboy.nl april 11, 2017 at 10:32 am

  Ik had al een reactie achter gelaten, maar die is opeens weg? Maar ik doe graag mee heb al veel leuks gezien!

  • Reply Nathalie april 17, 2017 at 8:01 pm

   Gefeliciteerd, jij bent één van de winnaars en hebt daarmee 25 euro shoptegoed gewonnen!

 • Reply melissa april 12, 2017 at 9:18 am

  Wat een leuke actie. wij zijn onlangs verhuisd en op de nieuwe kamers mag nog wel wat op de muur. Die sterren(beelden) doen ook meteen denken aan een lief sterretje van ons, dus een mooie betekenis ook! liefs melissa

 • Reply Marian B april 12, 2017 at 1:22 pm

  Leuke posters! Ik weet nog niet welke het gaat worden hoor, maar mocht ik de gelukkige zijn dan hak ik de knoop zeker door 😉

 • Reply Saskia april 13, 2017 at 10:29 pm

  Heel mooi zijn ze! Doe graag mee

 • Reply maddy april 14, 2017 at 9:08 am

  Wat leuk! Mijn zoontje krijgt een nieuwe kamer, kan hier zeker wat mee

 • Reply Fleur april 14, 2017 at 10:03 am

  Leuke posters met een persoonlijk tintje. Ik zoek nog wel wat voor de kamers van de meiden

 • Reply Marguerita april 14, 2017 at 10:17 am

  Ik vind de posters prachtig! Erg leuk ook dat je zelf je eigen tekst in kunt voeren en er zo iets persoonlijks van maakt. Leuk om even in je nieuwe huis te kunnen spieken zo 😉 Doe graag mee met de actie!

 • Reply Mariska april 14, 2017 at 11:03 am

  Mooi, die sterrenbeeld poster! Vind de blog quote ook echt een hele leuke 😀 leuk dat je ook nog eens iets weggeeft 🙂

 • Reply Liesbeth april 15, 2017 at 10:01 am

  Oooeeeehhhh printcandy is supergaaf! Ik doe heel graag mee om het kamertje van onze baby de finishing touch te geven!

 • Reply Linda Smeets april 15, 2017 at 10:57 am

  Heel mooi! Ik doe graag mee daar wij nog wel wat moois aan de muren kunnen gebruiken in ons nog vrij nieuwe huisje.
  Ik heb het bericht gedeeld op Twitter.

 • Reply Diana april 15, 2017 at 11:15 am

  Kaarten zijn erg leuk. Zo heb ik zelf een hele kaartenrek met allemaal leuke kaartjes. Maar ook kaarten van mijn Postcrossing. Super leuk om kaartjes te ontvangen.

 • Reply Femke Dekker april 16, 2017 at 8:09 pm

  Leuk! Ik doe graag mee. Wij gaan in mei verhuizen en wat leuks aan de muur zou dus goed van pas komen. Er is genoeg leuks te vinden bij printcandy!

 • Reply Krystle/Batboy.nl april 17, 2017 at 8:26 pm

  Whoehoe!! Wat leuk! Ik win nooit wat. Dankje erg leuk!!

 • Leave a Reply