quapi-spring-summer-2018-review

Quapi Kidswear zomerkleding voor jongens (review)

Quapi is het toffe kledingmerk met vrolijke kleertjes voor baby’s, jongens en meisjes. In december mocht ik naar de showroom van Quapi, om daar alvast een deel van hun zomercollectie te zien. En die is gááááf! Mijn knappe zoon heeft een cool shirt en een jeans gekregen die we mochten reviewen.

De eerste levering van de zomercollectie is in januari de deur al uitgegaan bij Quapi. Nu hoop ik ook echt dat het snel mooi weer wordt voor al deze mooie kleertjes. Omdat nog niet alle leveringen de deur uit zijn, mocht ik in de showroom de kledingstukken alleen op een afstandje fotograferen en niet al te veel details op de foto’s zetten. Er komen namelijk nog twee leveringen en het is vervelend als andere merken de stijl gaan namaken. En dat willen we juist voorkomen!

Over Quapi Kidswear

Wij zijn fan van Quapi, het merk die je makkelijk herkent aan een lolly in hun logo. De stofjes voelen fijn aan, ze hebben mooie kleurtjes en wat vooral belangrijk is, het moet comfortabel zitten. Het Nederlandse kinderlabel Quapi is 7 jaar geleden opgericht door Monique en de naam van het merk is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent. Want wij hebben allemaal ook onze eigen knapperd. 😉 Quapi’s kinderkleding kun je in meer dan 325 stenen winkels kopen (zie de Store Locator op de website van Quapi om een winkel bij jou in de buurt te vinden) en in vele online webwinkels.

Sneakpeak Quapi lente/zomer voor jongens.

Review zomerkleding van Quapi

De lievelingskleuren van mijn zoon zijn groen en blauw. Heeft hij even geluk, beide kleuren in één shirt van Quapi. Wij ontvingen voor deze review een broek met de naam Kalen, kleur Blue Jeans en een leuk poloshirt met de naam Kody, kleur Jeans Blue. Mijn zoon wilde de kleding meteen aan doen en de foto’s hebben we echt even binnen 3 minuten buiten gemaakt terwijl het zonnetje scheen. Het was wel een beetje fris maar het vroor gelukkig niet. Brrr. Wij zijn echt toe aan de zomer. Jullie ook?

Het Kody poloshirt heeft een fijne stof, de kleuren jeansblauw met neongroene en neonoranje accenten, en is een beetje elastisch. Hierdoor valt het mooi en hangt het niet zo stijf. Wat ons eigenlijk aan bijna elk kledingstuk van Quapi opvalt is de afwerking en de details. Hier hebben zij echt oog voor en het is gewoon helemaal perfect. De details van het shirt heb ik daarom ook apart gefotografeerd zodat jullie deze ook echt goed kunnen zien.

quapi-polo-lente-zomer-2018
Het borstzakje kun je echt gebruiken.
quapi-review-boys-blog-summer
Op de zijkant staat ‘Qpi let’s go’
quapi-ootd-zomer-2018-blog-review
Logo op rugpand en mooi gestikt

Het shirt valt echt mooi op maat. De jeans hebben wij in een maatje kleiner ontvangen. Zeker als je zoon slanke benen heeft kan ik het aanraden om broeken van het merk Quapi een maatje kleiner te nemen. Naar mijn idee vallen ze namelijk iets groter uit. De jeans Kalen zit heel fijn en mijn zoon kan er goed in bewegen. De jeans heeft ook stretch en is daarom heel comfortabel. Op dit moment is het zelfs de lievelingsbroek van mijn zoon. Dat zegt dus al heel wat. Wij hangen de kleren na het wassen altijd meteen op en zo hoeven wij de kleding zo min mogelijk te strijken. Pas bij het strijken van het shirtje nog wel even op dat je niet met het strijkijzer over de opdrukken gaat.

Quapi-ootd-zomer-2018
De comfy test. Springen… salto’s. Check!

Wij gaan vast even sparen om nog meer uit de zomercollectie van Quapi te kopen. Er is echt zoveel leuks!

Kennen jullie het merk Quapi? Hebben jullie al zomerkleding voor dit jaar gekocht?

11 Comments

 • Reply Krystle/Batboy februari 26, 2018 at 12:01 pm

  Gave polo! Ik ben dol op Quapi mijn oudste heeft ook een polo: knal geel super gaaf!

  • Reply Nathalie februari 26, 2018 at 12:04 pm

   Ja die heb ik gezien. Heel gaaf! 🙂

 • Reply cindy februari 26, 2018 at 2:12 pm

  Ik ken het merk nog niet maar ik hou van merken die kleine details verwerken in hun kledij. Neen nog geen zomerkledij, met die groeispurten altijd moeilijk in te schatten.

 • Reply Malou Rouwhof-Beld februari 26, 2018 at 2:13 pm

  Wat een leuke outfit zeg! Quapi heeft sowieso echt leuke dingen 😀

 • Reply Nicole Orriëns februari 26, 2018 at 3:09 pm

  Nee, dit merk kende ik nog niet. Ik vind het leuk, maar ik vind het jammer dat er weer van die letters op staan.

 • Reply Jamey februari 26, 2018 at 3:56 pm

  Wat een leuk merk! Ik ken het nog niet. Leuke fotos ook!

 • Reply ineke februari 26, 2018 at 3:58 pm

  Ik kende het merk helemaal niet, heel mooi wel.
  Hier moeten we nog kijken voor zomerkledij voor beide kids.

 • Reply Laura / fitfunfab.nl februari 26, 2018 at 4:10 pm

  Wat staat hem dat goed! En als ik die foto’s zie, krijg ik zoveel zin in de lente… maar dan ga ik naar buiten… en daar komt die ijskoude wind over je heen….

  Leuk dat je dit deelt, leer ik weer een nieuw merk kennen!

 • Reply Charlotte februari 27, 2018 at 8:23 pm

  Staat hem goed! Ik ben ook fan van Quapi, blijft een mooi merk. Al moet ik zeggen dat ik de meisjeslijn beter ken dan de jongenslijn.

 • Reply Judith Jasper maart 3, 2018 at 12:55 am

  zo een leuk merk! Ben ook echt dol op hun meiden collectie

 • Reply Amanda maart 23, 2018 at 3:35 pm

  Quapi staat hem echt heel goed! Ik hoor dit merk niet vaak langskomen, maar ik zal even een kijkje nemen!

 • Leave a Reply