sourcy regenlaarsjes, sourcy, spaaractie

5 x waarom regenlaarsjes zo leuk zijn

Ik ben gek op regenlaarsjes voor mijzelf en voor de kids. De leukste regenlaarsjes zijn die met opvallende kleurtjes. Ze staan de kinderen hartstikke leuk en ze zijn nog nuttig ook. Waarom ze zo leuk zijn vertel ik jullie in dit blog. Ook start er vanaf 1 oktober een leuke spaaractie van Sourcy voor deze leuke rood-wit-blauwe regenlaarsjes.

Plassen stampen

Wat is er nou leuker dan in de plassen stampen en springen? Ik krijg altijd de kriebels van ouders die hun kinderen dit verbieden. Ga lekker naar het bos, trek oude kleding aan en regenlaarsjes aan de voetjes. Zeker met dit herfstweer zul je genoeg plassen vinden. Dit moet elke kind toch een keer meemaken, lekker stampen in de plassen.

Gewoon vrolijk

Mensen worden vaak een beetje depri in de herfst en wintertijd. Kijk dan ff naar die laarsjes mensen! Misschien zie alleen ik het maar ik word er gewoon zo vrolijk van, helemaal happy de peppy van al die gekleurde regenlaarsjes. Kies voor een kleur die opvalt tussen de bladeren van de herfst.

Makkelijk aantrekken

Regenlaarsjes hebben we eigenlijk altijd wel voor de kinderen het hele jaar door. In dit kikkerlandje regent het immers niet alleen in de herfst. Bij mijn dochter op de peuterspeelzaal is het trouwens verplicht om daar een paar regenlaarsjes voor je eigen kind achter te laten voor als ze buiten gaan spelen. De kinderen kunnen ze vaak zelf aantrekken, niets moeilijks aan.

Te klein? Maak er iets moois van!

Zijn de laarsjes te klein geworden? Op Pinterest staan veel leuke ideetjes om ze te hergebruiken. Omdat ze waterdicht zijn kun je ze als bloemenvaas gebruiken. Ook kun je de laarsjes met aarde vullen en er plantjes inzetten. Dit staat erg leuk bij de voordeur.

sourcy-regenlaarsjes-duo

sourcy-regenlaarzen

Sparen voor regenlaarsjes

De rood-wit-blauwe regenlaarsjes op de foto’s kunnen binnenkort ook van jouw zijn. Sourcy is dol op regen. Cool weetje: de regen die nu valt zal over 1250 jaar hun bron in Bunnik vullen waar zij weer Sourcy water van zullen maken. Vanaf 1 oktober kun je beginnen met sparen. Wissel 4 actiecodes in voor een paar leuke kinderlaarsjes in de maten XS (22-24), S (25-27), M (28-30) of L (31-33).  Je betaald dan alleen de verzendkosten voor de laarsjes. Ze zijn leuk hè?

Zijn jullie ook dol op regenlaarsjes? Ga jij sparen voor deze Sourcy regenlaarsjes?

*De regenlaarsjes kwamen voor ons bij de post als een verrassing. Erg leuk!

4 thoughts on “5 x waarom regenlaarsjes zo leuk zijn

Geef een reactie