Remescar Viata

Remescar Wallen & Donkere Kringen crème getest

Wallen van hier tot aan Tokio. Af en toe ben ik net een pandabeer met die kringen om mijn ogen. Ik draag niet dagelijks make-up maar als ik mij opmaak probeer ik de wallen altijd te camoufleren. Van Viata mocht ik de Remescar Wallen en Donkere Kringen crème testen en vanaf nu af aan neem ik het mee in mijn ochtendroutine.

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik deze crème tegen wallen en donkere kringen wilde testen. Dat wilde ik wel, maar had voordat ik de crème ontving een beetje een sceptisch beeld erover. Het klinkt toch eigenlijk te mooi om waar te zijn om wallen te laten verdwijnen met een crème? Verdwijnen doen ze niet, maar ze worden wel minder zichtbaar. Bij sommige mensen zijn donkere kringen erfelijk aangelegd maar met voldoende slaap, water drinken en vitamines lijk je er minder last van te hebben.

remescar dark circles
De verpakking belooft onmiddellijk resultaat, versteviging en drainage

Remescar Dark Circles: Wallen en donkere kringen Review

De verpakking ziet er luxe uit, het doosje is mooi maar het is toch raar dat als je het doosje uitpakt er eigenlijk maar een kleine tube van 8 ml inzit. Bij dagelijks gebruik gaat dit denk ik anderhalf maand mee. Je hebt er maar een rijstkorrel per oog voor nodig. De prijs voor deze crème van Remescar is normaal € 29,95 maar nu bij Viata voor € 23,36 te koop. Niet goedkoop, maar maakt de crème zijn beloftes na? We gaan het testen..

remescar
In het doosje zit een tube van 8 ml
remescar
Een rijstkorrel per oog is voldoende, niet meer en niet minder

Ingrediënten: Aqua, Magnesium Aluminium Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG 75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide – 5, Acteyl Octapeptide – 3.

Het werkt als volgt. Je wast je gezicht en dept het droog. Op je vingertop knijp je een beetje crème ter grote van een rijstkorrel. Dan breng je het aan onder je ogen en wrijf je het zachtjes uit van het midden naar buiten. Laat het 2 a 3 minuten drogen en wapper eventueel met je handen of met een stukje papier om het fijn te laten drogen.

resultaat remescar
Resultaat voor én na

Het is natuurlijk lastig te fotograferen in verband met lichtinval en dergelijke maar je ziet duidelijk verschil in voor en na. Het haalt de wallen of kringen niet weg maar ze vallen wel minder op. Zo zijn ze nog makkelijker te camoufleren als ik make up zou dragen. Bij de eerste keer opbrengen moest ik er even aan wennen. Je voelt je huid een beetje trekken maar dat hoort bij deze crème. Het trekt de vochtophoping onder je ogen weg en het trekt je huid wat strakker. Bij mij werkt het een halve dag ongeveer daarna worden de plekken weer wat donkerder en dat is wel jammer. Maar toch is dit een fijne crème voor als je een belangrijke afspraak hebt, een feestje of gewoon voor dagelijks gebruik. Als je eigen huid erg droog is zou je van te voren nog een serum kunnen gebruiken. De drie beloftes komt de creme van Remescar dus zeker na.

Heb jij last van donkere kringen of wallen?

27 Comments

 • Reply Krystle/Batboy januari 23, 2018 at 11:22 am

  Oh ja ik ook! Dit zou ik ook wel eens willen proberen! Duidelijk verschil!

  • Reply Nathalie januari 26, 2018 at 1:58 pm

   Ja hè, echt beter 🙂

 • Reply Manon januari 23, 2018 at 11:48 am

  Ik heb best wel last van donkere kringen soms, vooral als ik moe word of net wakker ben. Weet je of dit merk dierproefvrij is?

  • Reply Nathalie januari 26, 2018 at 1:57 pm

   Hi Manon, ik heb het voor je nagevraagd en ik kan je geruststellen dat zowel het product als alle ingrediënten niet op dieren zijn getest. 100 % dierproefvrij dus.

 • Reply Sabine januari 23, 2018 at 1:00 pm

  Oh ja, wat ik er trouwens ook aan kan doen, is eens een middagslaapje inlassen haha..

  • Reply Nathalie januari 26, 2018 at 1:56 pm

   Siëstaaa, maar dat gaat voor mij niet op met 3 kinderen haha 🙂

 • Reply Hanneke januari 23, 2018 at 2:17 pm

  Het ziet er goed uit! Ik heb vooral last van donkere kringen onder mijn ogen.

 • Reply tamara januari 23, 2018 at 4:25 pm

  Jazeker heb ook donkere kringen en wallen maar zou dan niet dit ervoor gebruiken als het effect zo snel weg is dan gebruik ik liever een goede concealer.

 • Reply Jamey januari 23, 2018 at 4:36 pm

  Wauw wat een goed verschil zeg! Ziet er echt veelbelovend uit!

 • Reply Eva januari 23, 2018 at 6:04 pm

  Je ziet inderdaad wel een (klein) verschil. Fijn dat het werkt! Wel onhandig voor wanneer je daarna weinig concealer zou gebruiken, en de donkere kringen halverwege de dag weer wat terugkomen.

 • Reply Judith Jasper januari 23, 2018 at 6:21 pm

  jouw voor zijn mijn kringen op een goede dag. Jammer dat het effect snel weg is, anders is het zeker de perfecte creme aan je na foto te zien

 • Reply Xenia januari 23, 2018 at 6:47 pm

  Je ziet duidelijk verschil zeg, soms zeker handig. Je voelt je vast ook minder moe als je minder wallen ziet

 • Reply MC Kleuver januari 23, 2018 at 6:53 pm

  Dat je het mee wil nemen in je ochtendroutine zegt al genoeg. Echt een geslaagd product dus!

  • Reply Nathalie januari 26, 2018 at 1:54 pm

   Zeker Mc Kleuver 🙂

 • Reply Nicole Orriëns januari 24, 2018 at 8:46 am

  Nee, bij mij valt dat nog wel mee. Maar goed om te weten dat dit product er is!

 • Reply MamaPlaneet januari 24, 2018 at 9:41 am

  Ik heb nooit wallen. En echt na jaren slapeloze nachten in combinatie met veel te lange werkdagen zou ik dat moeten weten. Donkere kringen heb ik wel. De eerste volgende keer dat ik bij een drogist ben zal ik hier eens naar kijken.

 • Reply Silkeblogs januari 24, 2018 at 1:17 pm

  Wauw, wat een prachtig effect! Ik heb soms wel wat wallen, dus deze moet ik gaan uitproberen!

 • Reply Madelon - Meer met mama januari 24, 2018 at 2:56 pm

  Wauw wat een goed resultaat zeg! Deze moet ik hebben.

 • Reply Mieke | mieksmind januari 27, 2018 at 6:38 pm

  donkere wallen heb ik niet dus dan zou ik het ook over slaan

 • Reply Sabine februari 5, 2018 at 11:29 am

  Wat een “rijstkorrel” al dan niet kan doen voor je huid onder de ogen! Fijn review :)!

 • Reply Jose Wozniak april 28, 2018 at 1:02 pm

  Hallo.
  Mijn vraag is of je de creme ook op je boven ooglid mag gebruiken daar dit de plek is bij mij waar ergste vocht zit.
  En nog een vraagje.
  Heeft U voor mij astublieft een proefje voordat ik de creme koop misschien ook tegen rimpels???
  Mvrgr JWozniak

  • Reply Nathalie april 29, 2018 at 8:49 am

   Daarvoor kunt u het beste Remescar zelf even benaderen of even vragen bij een apotheek. Zij kunnen u beter verder helpen. Ik heb het enkel mogen testen.

 • Reply Veerle augustus 10, 2018 at 10:04 pm

  Dit lijkt me hetzelfde product als Jeunesse Instantly Ageless… Is al jaren op de markt, maar niet heel bekend. Het werkt ook prima tegen rimpels en fijne lijntjes. Zelfs tegen grote poriën.
  Ik gebruik het al een hele tijd, en mijn fronsrimpel tussen mijn ogen is merkelijk minder, en ik heb bijna geen lijntjes rond mijn ogen… Onlangs 10 jaar jonger geschat dan ik werkelijk ben 😉

 • Reply Mina oktober 12, 2018 at 3:36 pm

  Kan je met deze crème ook make up erna op doen? Ik heb zoiets vergelijkbaars gehad van Beverly Hills en dat sloeg wit uit.

  • Reply Nathalie oktober 12, 2018 at 11:09 pm

   Hoi Mina, je moet dan echt maar een heel klein beetje crème van Resmecar aanbrengen en geen matterende make-up eroverheen doen.

 • Reply Ine februari 19, 2019 at 10:19 am

  Ik heb het ook gekocht en vond dat het helemaal NIETS deed. Dom genoeg had ik twee verpakkingen gekocht: 1 om cadeau te geven. Dat had ik gelukkig nog niet gedaan want buiten dat het niets deed kreeg ik exceem en droogde mijn huid helemaal uit. Dus contact met leverancier vanwege geld/terug garantie. Dat ws niet te geloven: geopende verpakkingen worden niet vergoed (!!!! hoe probeer je dan???) en restitutie alleen mogelijk als je et aangetekend !!!) verstuurt naar België. Dat heb ik gedaan (14 euro!!!0 en nooit meer iets gehoord. Erger kan niet toch? Dus NIET KOPEN!!!

 • Reply Margriet Janssen augustus 23, 2019 at 3:06 pm

  Vandaag ook een verpakking gekocht en volgens de beschrijving aangebracht. Nou eerlijk gezegd zie ik er beter uit zonder Remescar. Het deed helemaal niets voor mij. Mijn kleindochter van 3 zei tegen mij: Oma wat heb je rare ogen. Jammer van het geld. Koop liever een goed serum. Dat werkt stukken beter.

 • Leave a Reply