Remescar Viata

Remescar Wallen & Donkere Kringen crème getest

Wallen van hier tot aan Tokio. Af en toe ben ik net een pandabeer met die kringen om mijn ogen. Ik draag niet dagelijks make-up maar als ik mij opmaak probeer ik de wallen altijd te camoufleren. Van Viata mocht ik de Remescar Wallen en Donkere Kringen crème testen en vanaf nu af aan neem ik het mee in mijn ochtendroutine.

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik deze crème tegen wallen en donkere kringen onder ogen wilde testen. Dat wilde ik wel, maar had voordat ik de crème ontving een beetje een sceptisch beeld erover. Het klinkt toch eigenlijk te mooi om waar te zijn om wallen te laten verdwijnen met een crème? Verdwijnen doen ze niet, maar ze worden wel minder zichtbaar. Bij sommige mensen zijn donkere kringen erfelijk aangelegd maar met voldoende slaap, water drinken en vitamines lijk je er minder last van te hebben.

remescar dark circles
De verpakking belooft onmiddellijk resultaat, versteviging en drainage

Remescar Dark Circles review: Crème tegen Wallen en donkere kringen onder ogen

De verpakking ziet er luxe uit, het doosje is mooi maar het is toch raar dat als je het doosje uitpakt er eigenlijk maar een kleine tube van 8 ml inzit. Bij dagelijks gebruik gaat dit denk ik anderhalf maand mee. Je hebt er maar een rijstkorrel per oog voor nodig. De prijs voor deze crème van Remescar is normaal € 29,95 maar nu bij Viata voor € 23,36 te koop. Niet goedkoop, maar maakt de crème zijn beloftes na? We gaan het testen..

remescar
In het doosje zit een tube van 8 ml
remescar
Een rijstkorrel per oog is voldoende, niet meer en niet minder

Ingrediënten: Aqua, Magnesium Aluminium Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG 75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide – 5, Acteyl Octapeptide – 3.

Het werkt als volgt. Je wast je gezicht en dept het droog. Op je vingertop knijp je een beetje crème ter grote van een rijstkorrel. Dan breng je het aan onder je ogen en wrijf je het zachtjes uit van het midden naar buiten. Laat het 2 a 3 minuten drogen en wapper eventueel met je handen of met een stukje papier om het fijn te laten drogen.

resultaat remescar
Resultaat voor én na

Het is natuurlijk lastig te fotograferen in verband met lichtinval en dergelijke maar je ziet duidelijk verschil in voor en na. Het haalt de wallen of kringen niet weg maar ze vallen wel minder op. Zo zijn ze nog makkelijker te camoufleren als ik make up zou dragen. Bij de eerste keer opbrengen moest ik er even aan wennen. Je voelt je huid een beetje trekken maar dat hoort bij deze crème. Het trekt de vochtophoping onder je ogen weg en het trekt je huid wat strakker. Bij mij werkt het een halve dag ongeveer daarna worden de plekken weer wat donkerder en dat is wel jammer. Maar toch is dit een fijne crème voor als je een belangrijke afspraak hebt, een feestje of gewoon voor dagelijks gebruik. Als je eigen huid erg droog is zou je van te voren nog een serum kunnen gebruiken. De drie beloftes komt de creme van Remescar dus zeker na.

Heb jij last van donkere kringen of wallen?

27 thoughts on “Remescar Wallen & Donkere Kringen crème getest

 1. Je ziet inderdaad wel een (klein) verschil. Fijn dat het werkt! Wel onhandig voor wanneer je daarna weinig concealer zou gebruiken, en de donkere kringen halverwege de dag weer wat terugkomen.

 2. Ik heb nooit wallen. En echt na jaren slapeloze nachten in combinatie met veel te lange werkdagen zou ik dat moeten weten. Donkere kringen heb ik wel. De eerste volgende keer dat ik bij een drogist ben zal ik hier eens naar kijken.

 3. Hallo.
  Mijn vraag is of je de creme ook op je boven ooglid mag gebruiken daar dit de plek is bij mij waar ergste vocht zit.
  En nog een vraagje.
  Heeft U voor mij astublieft een proefje voordat ik de creme koop misschien ook tegen rimpels???
  Mvrgr JWozniak

 4. Dit lijkt me hetzelfde product als Jeunesse Instantly Ageless… Is al jaren op de markt, maar niet heel bekend. Het werkt ook prima tegen rimpels en fijne lijntjes. Zelfs tegen grote poriën.
  Ik gebruik het al een hele tijd, en mijn fronsrimpel tussen mijn ogen is merkelijk minder, en ik heb bijna geen lijntjes rond mijn ogen… Onlangs 10 jaar jonger geschat dan ik werkelijk ben 😉

 5. Ik heb het ook gekocht en vond dat het helemaal NIETS deed. Dom genoeg had ik twee verpakkingen gekocht: 1 om cadeau te geven. Dat had ik gelukkig nog niet gedaan want buiten dat het niets deed kreeg ik exceem en droogde mijn huid helemaal uit. Dus contact met leverancier vanwege geld/terug garantie. Dat ws niet te geloven: geopende verpakkingen worden niet vergoed (!!!! hoe probeer je dan???) en restitutie alleen mogelijk als je et aangetekend !!!) verstuurt naar België. Dat heb ik gedaan (14 euro!!!0 en nooit meer iets gehoord. Erger kan niet toch? Dus NIET KOPEN!!!

 6. Vandaag ook een verpakking gekocht en volgens de beschrijving aangebracht. Nou eerlijk gezegd zie ik er beter uit zonder Remescar. Het deed helemaal niets voor mij. Mijn kleindochter van 3 zei tegen mij: Oma wat heb je rare ogen. Jammer van het geld. Koop liever een goed serum. Dat werkt stukken beter.

Geef een reactie