Review: #Dettol hygiënische multi reiniger

IMG_9567a

 

Onlangs heb ik van Huishoudplein de Dettol hygiënische multi reiniger ontvangen. Dit schoonmaakmiddel is niet zomaar een standaard multi reiniger!

Deze multi reiniger bevat namelijk géén bleek en kleurstoffen. En is 100 % hygiënisch zoals dat op de voorkant staat beschreven.  Ideaal dus om oppervlakken mee schoon te maken waar baby’s en kinderen mee in contact komen.

Het is geschikt voor onder andere de badkamer, keuken en kinderkamer.

Ik heb nu 2 kleine kinderen en een baby in huis, dus hygiëne is belangrijk. Vooral mijn jongste zit nu in een fase van smeren met eten, en alles wat ze tegenkomt aan speelgoed en andere dingen stopt ze automatisch in haar mond. Dat hoort eenmaal bij de ontwikkeling en is ook helemaal niet erg. Wel fijn als het meeste dan ook schoon is in huis.

De Dettol hygiënische multi reiniger had ik jaren eerder al moeten ontdekken, want het is zo fijn! Eerder maakte ik de eetstoel, de commode waar ik de luiers verschoon, het loopstoeltje en andere dingen schoon met een sopje warm water met allesreiniger. Natuurlijk kreeg ik daar ook wel alles mee schoon, maar moest ik telkens het water weer verversen en bij plakresten wat harder boenen met een doekje. Soms zelfs met een schuursponsje erbij om het schoon te krijgen.

Nu heb ik dus ontdekt dat het ook anders kan, veel makkelijker!

De Dettol multi reiniger spray is ergonomisch gevormd en ligt daardoor fijn in de hand. Je sprayt met een paar centimeter afstand op het te reinigen oppervlak. Het is kleurloos en het ruikt schoon een klein beetje naar limoen. Ik vind de geur heerlijk, en niet al te sterk ruiken. Je laat het eventjes kort inwerken van 5 tot 15 minuten, en daarna neem je het af met een vochtige doek. Simpel toch? En je hoeft helemaal niet meer hard te boenen.

De voordelen:

  • Het maak goed en eenvoudig schoon.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Vrij van bleek en kleurstoffen.
Heeft het dan ook nadelen?
Ja. Helaas is het niet geschikt voor alle oppervlakten, bijvoorbeeld op hout, geschilderde oppervlakten en steen.

 

Je kunt de Dettol hygiënische multi reiniger voor 3,69 bestellen op huishoudplein.nl
Huishoudplein heeft een groot assortiment aan huishoud en schoonmaakartikelen. En de luiers die shop je meteen mee op het babyplein. Er zijn 6 verschillende pleinen gekoppeld aan 1 winkelmandje, handig dus!

 

IMG_9566b
* Deze blog heb ik geschreven d.m.v. een samenwerking.

 

Koop jij wel eens schoonmaak of huishoudartikelen online bijvoorbeeld  bij huishoudplein.nl of koop je het liever in de supermarkt of drogist? 

 

2 thoughts on “Review: #Dettol hygiënische multi reiniger

Geef een reactie