Nieuwjaarsduik? Met Duukies Beachsocks natuurlijk!

Grapje hoor, wij gaan natuurlijk niet met de kinderen de koude zee in. Kort geleden kreeg ik een paar Duukies Beachsocks voor mijn dochter en wij zwemmen wel heel graag. Tijd om ze even te testen natuurlijk! Benieuwd wat wij ervan vinden?

Als ik de filmpjes op televisie zie dan krijg ik het er al koud van. Brrr. Mensen die massaal met zijn allen schaars gekleed en met Unox mutsen op de zee in rennen. Ik snap het niet en ik wil dat ook niet haha. Ik ren toch liever met een groep het (subtropisch) zwembad in. Geen kou voor mij.

Nu is het voor ons dus geen weer om midden in de winter de Duukies op het strand te proberen dus wij zijn naar het zwembad geweest.

Duukies Beachsocks

duukies

Zwemschoentjes voor de allerkleinsten zijn al moeilijk te vinden, zeker in deze tijd van het jaar. Duukies zijn bedoeld voor het strand en beschermen de voetjes tegen het hete zand, stenen en schelpjes. Bij de kinderen ben ik altijd een beetje bang dat ze met hun blote voetjes uitglijden in het zwembad en dat ze zwemmerseczeem oplopen. Met de anti-slipzool die uitglijden voorkomt geeft mij dit het vertrouwen om haar zelf ook een beetje los te laten lopen in de douches en bij het zwembad.

De Duukies zitten als sokjes om de voeten en zijn makkelijk aan en uit te trekken. Ze zijn gemaakt van nylon en neopreen waardoor de zwemsokjes snel drogen. Omdat mijn dochter smalle voeten heeft zitten de sokjes wat ruim. Ze zitten niet strak maar vallen ook niet zomaar uit.Wij vinden ze er leuk uitzien en met 8 verschillende kleuren is er altijd wel één die bij de badkleding van je kleintje past.

Duukies Beachsocks zijn te koop vanaf € 19,95  in de maten 21 tot en met 34/35. Kijk voor meer informatie op de website van Duukies.

Ken jij de Duukies Beachsocks al? En heb jij ooit overwogen om een nieuwjaarsduik in de zee te nemen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Nieuwjaarsduik? Met Duukies Beachsocks natuurlijk!

  1. Mijn man en kinderen gaan straks aan de nieuwjaarsduik deelnemen. Dan wordt ook geadviseerd om iets aan je voeten te doen, omdat de meeste kou vanaf de grond komt. Maar ik betwijfel of ze die beachsocks in maat 35 t/m 43 hebben. 😉

Geef een reactie