Recensie: dvd Gamba de dappere muis + winactie (gesloten)

Popcorntime! Gamba is een dappere stadsmuis die houdt van avontuur en gaat met een stel muizen op een boot mee de zee op. Hun doel is het volk van Timmie (een jong bang muisje) te redden. Just4kids bracht Gamba 16 mei uit op DVD en VOD. Wij hebben de DVD bekeken en mogen er ook één verloten aan een van onze lezers. 

De film word volgens de kijkwijzer aanbevolen aan de leeftijd 6 + en na het zien van de trailer wilde ik graag weten hoe de film verder verliep. Aangezien er geweld in de film zit, dit stond ook aangegeven op de achterkant van de DVD, hebben de film zonder onze dochter gekeken tijdens haar middagslaap. Met een bak popcorn keken wij met onze twee zoontjes van 6 & 9 naar Gamba.

gamba

Over de film

Gamba is een stadsmuis die houdt van avontuur. Op een dag begint hij met een vriend aan een spannende reis naar zee. Onderweg maken de twee kennis met Timmie, een bang jong muisje. Timmie zegt dat zijn familie en een heleboel andere muizen er niet meer zijn door een bende wezels die op het eiland woont. Hij had eerder al om hulp gevraagd aan de scheepsmuizen, van wie iedereen altijd zegt dat het de dapperste muizen ter wereld zijn. Maar toen die zogenaamd stoere muizen in de gaten kregen dat ze het moesten opnemen tegen de beruchte wezelleider Nero, hadden ze voor de eer bedankt. Gamba heeft medelijden met de kleine Timmie en belooft hem te helpen. Samen zullen de vrienden alles op alles moeten zetten om de gevaarlijke Nero en zijn woeste wezels te verslaan.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=IjFeNS3j3z4[/embedyt]

 

Speelduur: 92 minuten | Taal: Nederlands | CAP: €9,99 | Beeldformaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1  | Kijkwijzer: 6, geweld, angst, grof taalgebruik | Releasedatum: 16 mei 2017 Video On Demand & DVD | Distributeur: Just4Kids

Wat vonden wij van Gamba de dappere muis?

Ik heb de film eerst samen met mijn zoontjes gekeken en een dag later wilden zij de film nog een keer zien. De film was alles behalve saai. Vanaf het begin tot het eind bleef het telkens spannend. Wij kunnen het voorstellen dat de film voor kleine kinderen misschien een beetje eng is. Nero, de wezelleider met zijn lichtgevende ogen vonden wij echt een engerd en er werd ook gevochten. Mijn jongens konden er gelukkig wel tegen en zaten halverwege de film tot het einde op het puntje van hun stoel. Het verhaal was voor ons allen goed te volgen en we zijn benieuwd of er nog een vervolg op deze film komt. Wij gaan de dvd van Gamba zeker vaker kijken!

gamba1

Win een dvd van Gamba de dappere muis

Heb jij onze recensie gelezen en de trailer bekeken en lijkt jouw de film ook leuk? Als je hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achterlaat dat je meedoet aan de winactie dan maak je kans op de DVD Gamba.

  • Voor een extra kans mag je dit bericht openbaar delen.
  • Op Instagram hebben we een extra winactie waar we twee lezers blij mogen maken met een iTunes code.
  • De winnaar maken we aanstaande vrijdag 26 mei bekend.

Lonneke Rept, jij hebt de dvd gewonnen!

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

12 thoughts on “Recensie: dvd Gamba de dappere muis + winactie (gesloten)

  1. Stiekem lijkt me deze film ook gewoon leuk om zelf te kijken, hij klinkt heel leuk voor een duffe zondagmiddag op de bank. Hoef hem niet te winnen maar denk zeker dat je er een stel kinderen erg gelukkig mee maakt.

Geef een reactie