Herinneringen af laten drukken in een album van Pixum

Het huwelijk, de geboorte van je kindje, verjaardagen, een feestje, vakanties, de eerste schooldag, het zijn allemaal momenten waarop we veel foto’s maken. Vaak slaan we deze foto’s op de harde schijf van de computer of blijven ze in je telefoon staan en wordt er nog weinig naar gekeken. Zo zonde! Je kunt er online bij Pixum een mooi fotoboek van maken of iets anders leuks.

Onlangs heeft mijn zoon zijn eerste schooldag gehad en is dit bij ons een belangrijke dag en een hele happening. Ik nam mijn spiegelreflex camera mee maar was vergeten om de batterij erin te stoppen. Gelukkig heeft anno 2017 nu iedereen een smartphone waar je foto’s mee kunt maken dus moesten we het hiermee doen. De kwaliteit van foto’s wordt steeds beter op de nieuwste telefoons maar is nog niets vergeleken met de foto’s die ik met mijn spiegelreflex camera maak.

Fotoalbum liggend klein

fotoalbum pixum

img_8950

Met de foto’s van mijn eigen telefoon en die van familieleden maakte ik een klein fotoalbum bij Pixum om dit album later aan mijn zoon mee te geven. Een fotoboek bij Pixum kun je in vier formaten bestellen van mini tot xxl. Omdat ik niet zo heel veel foto’s had koos ik voor een klein formaat met 26 pagina’s en een hardcover. Ook kun je kiezen uit verschillende papiersoorten. Ik koos voor een mat effect. Achteraf is dit een goede keuze geweest want de foto’s komen zo mooi tot zijn recht. Het bestellen ging heel makkelijk via de Online Designer op internet. Je kunt er ook voor kiezen om een album via een App te maken of met een software programma. Ik ben erg blij met het resultaat, het is erg mooi geworden. De foto’s hebben de goede kleuren net zoals ik ze op de computer zie en de groene omslag en achtergrond op alle bladzijden maken het boekje helemaal af. Wat ik alleen een beetje jammer vond is dat de bladzijden niet helemaal recht waren. Misschien komt dat door het materiaal of worden ze recht als ik het boekje tussen twee dikkere boeken leg. Dat heb ik zelf nog niet geprobeerd.

Update: Pixum heeft gemeld dat het zelden voorkomt dat de pagina’s niet recht zijn en heeft ons daarom hetzelfde boek opnieuw laten afdrukken. Deze is wel helemaal goed! Top service!

Kleine schoudertas met foto

img_8956

img_8958

img_8961

Ook bestelde ik een kleine schoudertas met foto. Mijn dochter zag hem en dacht meteen dat deze voor haar was. Hij was eigenlijk voor mijzelf maar zij wilde hem zo graag hebben dus ik denk dat we het afwisselen. Zij mag hem hebben, en mama leent het tasje af en toe 😉

De tas is gemaakt van 100 % polyester en is 18 x 22 cm. Klein, maar groot genoeg voor een mobieltje, een kleine portemonnee, sleutels en een beetje make-up. De flap op de tas is bedrukt en ziet er heel gaaf uit. Je opent het tasje door de flap op te tillen die met klittenband vast zit. Dan zit er ook nog een rits, zo verlies je dus niet snel de spullen die je meeneemt. De schouderband is verstelbaar dus geschikt voor kinderen en volwassenen. Een schoudertas met foto is natuurlijk ook een heel origineel en uniek cadeau! Deze tas kun je bestellen vanaf € 17,95 op Pixum.nl

Heb jij al eens iets bij Pixum besteld? En heb jij ook zoveel foto’s waar je nog wat leuks mee wilt doen?

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Herinneringen af laten drukken in een album van Pixum

Geef een reactie